=== Κάθε τόσο, από τη πλευρά των υποστηρικτών φρούδων ελπίδων, μου γίνονται “αφελή” ερωτήματα του τύπου “και τι έγινε??? μήπως ο Καραϊσκάκης δεν κατηγορήθηκε για αυτό και εκείνο??? Μήπως και ο Κολοκοτρώνης δεν καταδικάστηκε και φυλακίσθηκε???” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Προχωρημένη η κατάσταση….

  === Αυτά τα λένε, για να με αποστομώσουν, για όσα έχει κατηγορηθεί ο …..Σώρρας και ο Λαμπράκης!!! Τις περισσότερες φορές δεν απαντώ, γιατί όποτε πήγα να συζητήσω, έπεσα πάνω σε τοίχο προστασίας. Άδικος κόπος. Μυαλά, καταδικασμένα σε αιώνια πολτοποίηση!!!…

  === Χθες διέκοψα το εμπάρκο αντίλογου, όταν έλαβα το παρακάτω σχόλιο, του “ΣΤΕΦΑΝΟΥ” σε σχετική ανάρτηση περί του Σώρρα:  “ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 2 ΩΡΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ.”

  === Τώρα, τι “στοιχεία” φαντάζεται ότι του δείχνει εξ αποστάσεως ο Σώρρας και τον μαγνητίζει και τον υπνωτίζει, “Θεός κι΄ η ψυχή” του ξέρουν!!!

  === Έσπασα λοιπόν το εμπάργκο και του χάρισα τη παρακάτω απάντηση, ενώ ήξερα από πριν, ότι ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ να τη καταλάβει:

  === ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ
   === Από τότε που άρχισε τα κόλπα με τις END και END, τόλμησε να πάει στην Αμερική??? Στην Ομογένεια, με εξαίρεση 3-5 άτομα του «περιβάλλοντος» Εμ. Λαμπράκη, ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, εκτός αν έτυχε να έχει διαβάσει κανείς τη κωμωδία του.
Εδώ, ξέρεις πολύ καλά, ότι το νομικό καθεστώς προστατεύει τους απατεώνες και τις απάτες, διότι με το διεφθαρμένο νομικό σύστημα, αυτοπροστατεύονται πρωτίστως οι πολιτικοί απατεώνες. Έτσι, ο κάθε ευεργέτης ΧΩΡΙΣ ΕΥΕΡΓΕΣΙΕΣ, έχει τεράστια περιθώρια ελιγμών, κινούμενος στα όρια του σαθρού νομικού καθεστώτος, χωρίς να προσφέρει στη κοινωνία το παραμικρό.
=== Γιατί να αναρωτιέσαι γιατί δεν τον συλλαμβάνουν και δεν αναρωτιέσαι από που προέκυψαν τα ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, γιατί πλέον για τρισεκατομμύρια μιλάει, χωρίς να έχει βγει από τη …Πάτρα, χωρίς να έχει αναπτύξει ανάλογη επιχειρηματική δραστηριότητα.
Γιατί δεν αναρωτιέσαι, γιατί ένας αυτοαποκαλούμενος ευεργέτης, δεν έχει προσφέρει ούτε έναν ….παιδικό σταθμό μικρής δυναμικότητας στη κοινωνία, ώστε να πεις «να, αυτό, είναι μια δωρεά του ευεργέτη μας»
=== Το να λέει στην Ελλάδα κάποιος, κινούμενος εντέχνως στα όρια της ψυχιατρικής επιστήμης, ότι θα εξαγοράσει το Ελληνικό Δημόσιο χρέος στην …ακριβότερη τιμή, με …ΠΟΡΔΕΣ και παράλληλα να προσκομίζει κουρελόχαρτα στα δικαστήρια που ασχολούνται μαζί του για άλλα ΤΕΛΕΣΘΕΝΤΑ αδικήματα, για να δείξει ότι είναι «καλό παιδί» είναι ολίγον δύσκολο να προκαλέσει σύλληψη για αυτά, ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΤΡΙΤΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ, εφόσον αυτά που λέει, δεν έχουν προκαλέσει ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ στο Ελληνικό Δημόσιο. Απλά μιλούν για έναν φανταστικό θησαυρό και προσπαθούν εναγωνίως να αποκτήσουν κύρος, που το χρειάζονται, για να το χρησιμοποιήσουν εκεί που πραγματικά είναι στριμωγμένοι.
Τέλος, σε ένα διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς που παραπαίει, τέτοιες ιστορίες καθημερινής ΤΡΕΛΑΣ, οι οποίες εύκολα παρασύρουν μερίδα του κόσμου και αποσπούν τη προσοχή του από τα πραγματικά προβλήματα, για να γατζωθεί σε κάλπικη ελπίδα, είναι βούτυρο στο ψωμί της διεφθαρμένης πολιτικής εξουσίας. Με λίγα λόγια και εσύ αν κυβερνούσες στη θέση των διεφθαρμένων πολιτικών, ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΔΕΚΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ, για να τραβούν τα βλέμματα του κόσμου και να μη προσέχει ο κόσμος τις πραγματικές κλεψιές, αλλά ναρκωμένος ο κόσμος να γαντζώνεται στις κάλπικες ελπίδες που τον ταΐζουν οι επιτήδειοι απατεωνίσκοι.
Να θυμάσαι: ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ, ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ, ΝΑ ΚΤΙΖΕΙΣ ΠΑΛΑΤΙΑ!!!!!

  === Αφού τελείωσα την απάντηση, έλαβε μέσω ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΙΚΟΥ δυο φωτογραφίες ντοκουμέντα, από το θησαυροφυλάκιο του θρυλικού μεγιστάνα Scrooge McDuck, που με έβαλαν στη θέση που μου αρμόζει. Προς επικύρωση δε της γνησιότητας των ντοκουμέντων σωτηρίας Ελλάδας και Κύπρου, με πήρε ο κροίσος και στο κινητό και μου επιβεβαίωσε ότι μετά τη τροπή σε ντροπιαστική φυγή του καθηγητή Θεόδωρου Καρυώτη, αυτός κατέλαβε τη τιμητική του θέση που κενώθηκε και ότι στηρίζει τον μίστερ Sorras αυτές τις ώρες, βεβαίως μέσα στα πλαίσια της πάγιας τακτικής του, να μη δίνει δεκάρα τσακιστή, σε όλους ανεξαιρέτως που του ζητούν χρήματα….

Ειλικρινά, δεν ξέρω τι άλλο να πω….

Απάντηση