Εμετικά σχόλια “δικαιολόγησης” της μπουρδελοχορηγίας….

8 Νοεμβρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === Τα σχόλια που βλέπετε δίπλα στην εικόνα, είδα και έπαθα τη πλάκα μου. Αν αυτά τα σχόλια δεν προέρχονται απ’  ευθείας, από τους αχρείους που αναζήτησαν χρήματα από την πόρνη, για να πάρουν φωτοτυπικό για τον σύλλογο “γονέων” δημοτικού σχολείου και για το σχολείο, τότε πάμε κατά διαόλου. τότε πρέπει να παραδεχθούμε, και να μιλάμε, για συνολική κοινωνική σήψη.

  === Αγριεύθηκα τόσο πολύ, που κατ΄ευθείαν προσπάθησα να καρφιτσώσω σχόλιο εναντίον τους, στη στγκεκριμένη σελίδα, αλλά δεν μου έδειξε αποδοχή. Έτσι, φιλοξενώ την οργή μου, στην ιδιωτική μου σελίδα:

  === “Πάτε καλά ρε βούρλα?????

   === Επειδή η βουλή γέμισε κύναιδους και πουτάνες, θα δείξετε στη κόρη σας ή και στο αγοράκι σας, το “τι καλά τα οικονομάνε οι πουτάνες, όταν τον παίρνουν από μπρος, από πίσω, απ΄ το στόμα???” 

   === Το ότι ρε ρεμάλια, οι διοικούντες σας “διδάσκουν” να σταματήσετε, σεις και τα παιδιά σας, να έχετε ηθικούς φραγμούς και αντιστάσεις αρχών, είναι λόγος αυτό, να αποδέχεστε ρε τούβλα και ξύλα απελέκητα, τη κάθε ψυχανωμαλία σε βάρος των παιδιών, ως κάτι φυσικό, ή και αναγκαίο?????

   === ΟΥΣΤ ΚΑΡΙΟΛΕΣ, ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!!

   === ΣΕ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΣΑΝ ΚΙ΄ ΕΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥΤΑΝΑΣ.

  === ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΌΣΦΕΡΕ ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΗ Η ΠΟΡΝΗ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ????….

  === ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΡΕ ΖΩΑ, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ, ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ????….

  === Για να πας από τη πόρτα του σχολείου στην είσοδο του μπουρδέλου, χρειάζεται μια διαδικασία. Υπάρχει ιστορικό, που κάποιος κατασκεύασε. Γιατί ρε ψώνια, δεν σας απασχολεί, να μάθετε, το πιος πούστης έφτιαξε αυτή τη πρωτοφανή ξεφτίλα????? Μόνο η δικαιολόγηση της πουστιάς σας ενδιαφέρει ρε κοπρίτες????”

Ο Θεός να βάλει το χέρι του…. Δεν πάμε καθόλου καλά….

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ  Δεν μπορεί να είναι τυχαία τα πούστηκα περιστατικά με τα μπουρδέλα-χορηγούς….

2 Comments

 • Ο/Η dude λέει:

  Εγώ ήμουν ένας απο τους αρθρογράφους του blog olympia. Φυσικά, το blog άλλαξε πολιτική και με πέταξαν έξω. Πονάνε οι αλήθειες.

 • Ο/Η dude λέει:

  TIΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ…ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΛΑ.

  ΑΥΤΗ Η ΣΑΠΙΛΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

  ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ;;;; ΔΕΚΑΔΕΣ BLOGS ΑΝΟΙΞΑΝ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΔΝΤ. ΜΕ ΤΙ ΘΕΜΑ;;; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ TO SEX ΣΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ. ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

  BLOGS ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ…..ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ SEX.

  Αρεσει στις γυναικες ο παρα φυσιν ερωτας? Eίναι κακό να είναι το παιδί σου gay;; Είναι ντροπή να είσαι 15 και να κάνει στοματικό sex;;;; Mιλάμε για ένα αίσχος. Μιλάμε για υπόκοσμο. Δυστυχώς, αρθρογραφούν και γιατροί….

Απάντηση