=== Κάποτε, γνωστή φαρμακευτική εταιρεία, χάρισε 5-6 φορητούς υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, για να χρησιμοποιηθούν ΟΜΩΣ, από συγκεκριμένους γιατρούς, που κατά τη γνώμη της, είχαν πραγματική ανάγκη τεχνολογίας.

  === Οι γιατροί, πήραν τους φρέσκους υπολογιστές στο σπίτι ή στο ΙΧ ιατρείο και από εκεί, κουβάλησαν τους παλιούς φορητούς (ή σταθερούς – λίγη σημασία έχει) υπολογιστές, διότι συνειδησιακά θα το έφεραν βαρέως, αν κάποιος τους έβλεπε και νόμ ότι πιθανόν και να κλέβουν!!!

  === Από τη πλευρά του το νοσοκομείο έκανε κανονικά την αποδοχή των δωρεών και έκοβε τα πρωτόκολλα παραλαβής, με …συνοπτικές διαδικασίες, δηλαδή, χωρίς να χρειάζεται να περιγράφει επακριβώς το είδος, όπως σχολαστικά το περιγράφουν οι πωλητές ηλεκτρονικών ειδών. Έγραφαν ξερά “5 φορητοί υπολογιστές” και καθάριζαν, κάνοντάς τους με την ίδια γενική ορολογία εξαγωγή, σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ διευθυντές κλινικών!!!

  === Τώρα έχουν περάσει χρόνια, κι΄ αφού γεράσαμε εμείς, θα γέρασε κι΄ η φαρμακευτική…. Θα μου πεις, γερνάει κι΄ αποθαίνει μια φαρμακευτική???….

  === Έτερον – εκάτερον….. Απέθαντες οι σκρόφες!!!…

  === Κάτι τέτοια με βάζει και θυμάμαι ο “Τ.Ν.” όταν με οργή και θράσος (ως πολύ ειδικός), με αφορμή τις αναρτήσεις  Δεν μπορεί να είναι τυχαία τα πούστηκα περιστατικά με τα μπουρδέλα-χορηγούς….  και  Εμετικά σχόλια «δικαιολόγησης» της μπουρδελοχορηγίας….  και «Έλαιον δέ αμαρτωλού, μή λιπανάτω την κεφαλή μου…» (ελεημοσύνη από άνθρωπο αμαρτωλής ζωής, ποτέ να μην αποδεχθώ…)  και με κατακεραυνώνει:

  === Πείτε μου να μην τρελαθώ, σε ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ η δωρεά στο σχολείο από ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ απο την ΠΡΟΣΦΟΡΑ …τηλεοράσεων σε νοσοκομείο μιας Α η Β μεγαλοφαρμακευτικής βιομηχανίας που έχει ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΧΡΕΗ το νοσοκομείο με τις ΥΠΕΡΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ της ?????

   === Φίλτατε Τ.Ν., στη μία περίπτωση, το μπουρδέλο εισβάλει επί σκοπό και επί τούτου σε παρθένο σχολείο, για να βιάσει παρθένες ψυχές, στη δε περίπτωση των τηλεοράσεων, έχομε μια ξεκάθαρη συναλλαγή και μεταφορά τεχνογνωσίας, από μπουρδέλο σε μπουρδέλο, οπότε, κανένας δεν φοβάται, αν εις εκ των δύο συναλλασσόμενων απωλέσει την από καιρό χαμένη παρθενία του!!!…

Απάντηση