=== Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, πιστεύω πλέον, ότι μόνο ο στρατός θα μπορούσε να αναστρέψει τη πορεία προς την ολική καταστροφή, αλλά….

  === Μετά το 1821 και μέχρι σήμερα, όποτε επενέβη ο στρατός, κατά 95% ελεγχόταν από ξενοκινούμενους προδότες, που το μόνο που δεν τους απασχολούσε, ήταν η “σωτηρία της Ελλάδας.” — Στο όνομα της σωτηρίας μας, γινόντουσαν δυνάστες του λαού και νεοκλέφτες.
  === Από την άλλη, ένα διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς που καταρρέει, δοκιμάζει διάφορα κόλπα για να απορροφηθούν οι κραδασμοί, αφενός δημιουργώντας ή αναδεικνύοντας “νέα” πολιτικά σχήματα και αφετέρου, ευνουχίζοντας τις ένοπλες δυνάμεις, για να τις χρησιμοποιούν κατά το δοκούν.
  === Αν η ηγεσία των ΕΔ είχε λίγο τσίπα, κανένας πολιτικός αλήτης δεν θα τολμούσε να κάνει, αυτά που κάνουν, κυρίως τα 5 τελευταία χρόνια. Η σημερινή στρατιωτική ηγεσία, δεν είναι ο “αντίκτυπος μιας σάπιας κοινωνίας” όπως αρέσκονται να καταλήγουν τους προβληματισμούς καθενός, αλλά αποτελούν ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ στήριξης του διεφθαρμένου καθεστώτος. Το ίδιο έχει γίνει και στη “δικαιοσύνη.”
  === Το σημερινό ΣΑΦΩΣ δικτατορικό καθεστώς, μόνο με βία μπορεί να ανατραπεί. Ο κόσμος (λαός) είναι απόλυτα αφοπλισμένος και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ασκήσει πραγματική ανατρεπτική βία κατά του καθεστώτος.
  === Από την άλλη, η από το πουθενά ανάδειξη της Χρυσής Αυγής σε “υπολογίσιμη” πολιτική δύναμη, δεν είναι αυτό που μπορεί να σώσει τη κατάσταση, ούτε συνέβει σαν προϊόν της κοινωνικής ανάγκης. Τα παράκεντρα εξουσίας τους ανέδειξαν!!! Ο Μιχαλολιάκος είναι αρχιμασόνος και ελέγχει απόλυτα μια συμμορία, η οποία κάνει μερικά θεατρινίστικα χάριν εντυπωσιασμού, χωρίς να αγγίζει τους πραγματικούς κλέφτες αρχιμασόνους και εβραίους τραπεζίτες, αλλά και χωρίς τη παραμικρή ένδειξη ότι ενδιαφέρεται να παίξει το ρόλο ενός πατριωτικού φιλολαϊκού κινήματος ανατροπής της διαφθοράς. Μιας διαφθοράς, την οποία ο Μιχαλολιάκος τη προσκυνά. Το μόνο που εγγυημένα υπόσχεται η συμμορία του Μιχαλολιάκου, είναι η επιβολή ενός ναζιστικού καθεστώτος, στα πρότυπα του Χίτλερ και του Παπαδόπουλου, πρότυπα ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ στη πράξη, υπέρ ποίων και εναντίον ποίων δημιουργήθηκαν. Τα αποτελέσματα των προτύπων τους, μετρούν ως δείγμα των προθέσεων των διαδόχων. Π.χ., το να διώξεις τους λαθρομετανάστες, είναι θέμα απλής και σταθερής πολιτικής βούλησης, το οποίο δεν διαπραγματεύεσαι με κανέναν βιομήχανο, με κανένα τραπεζίτη, που επιδιώκουν τη διαρκή συμπίεση αμοιβών εργασίας. Η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τη θέληση της οικονομικά άρχουσας τάξης. Ιστορικά αν το δεις, κάθε φασιστικός και ναζιστικός σχηματισμός, ήταν πάντα, σε σχεδόν απόλυτη ταύτιση, με την οικονομική ολιγαρχία, η οποία αυτή τη περίοδο επιβάλει όλα όσα επεδίωκε τα τελευταία 15 χρόνια και κρύβεται πίσω σε δήθεν προτάσεις της τρόϊκα. Η τρόϊκα όμως εκπροσωπεί τους δανειστές και απλά απαιτεί κάθε φορά που δίνει δανεικά, να τη πείθουν από που θα βρούν λεφτά για να τις επιστρέψουν τα δάνεια. Παρά τις αντισημιτικές κορώνες, οι κατά καιρούς ναζιστές ή φασίστες δικτάτορες, συνεργάστηκαν άψογα και ταυτίστηκαν με τους σιωνιστές τραπεζίτες και μεγαλοβιομήχανους.
  === Υπήρξαν ιστορικά, στρατιωτικά κινήματα βίαιης ανατροπής, που ήθελαν να αποκατασταθεί η κοινωνική δικαιοσύνη και να επιτύχουν αναδιανομή του εθνικού εισοδήματος υπέρ των αδυνάτων???
  === ΝΑΙ. Στην Ελλάδα έχουμε τις περιπτώσεις Πλαστήρα και Παπαναστασίου και πρέπει να στεκόμαστε στο ιστορικό συμβάν και όχι σε τι μετεξελίχθηκε η εξουσία μετά 20 χρόνια από το ανατρεπτικό συμβάν.
  ===  Δεν με ενδιαφέρει να αναφερθώ σε κομμουνιστικά κινήματα, που και αυτά καταλήγουν σε σκληρή δικτατορία κάποιας κομματικής ολιγαρχίας που μετατρέπεται σε δυνάστη και πλουτίζει αθέμιτα. Εκτός Ελλάδας αξιοσημείωτα είναι, η επανάσταση των γαρυφάλλων στη Πορτογαλία, όπου ο στρατός ανέτρεψε μια μακρόχρονη χούντα και η αντίστοιχη επανάσταση των “Σαντινίστας” στη Νικαράγουα, η οποία κατασυκοφαντήθηκε και πολεμήθηκε από τη “πολιτισμένη” δύση, επειδή φοβόταν ότι θα μετεξελιχθεί σε Κούβα, με κίνδυνο εξάπλωσης σε όλη την Αμερικάνικη ήπειρο.
  === Τώρα, στη περίπτωση των βουλευτών που δεν τολμούν να παραδεχθούν το πόσα παίρνουν που “κάρφωσε” ο Κασιδιάρης, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί ο Κασιδιάρης δεν πρωτοτύπησε, ούτε ανακάλυψε το αυγό του Κολόμβου, αλλά του φιδιού. Να θυμηθούμε τη “φήμη” που είχε κυκλοφορήσει πριν από 3 σχεδόν χρόνια, σύμφωνα με την οποία, οι γαλαζιοπράσινοι αλήτες, ζητούσαν από την ηγεσία των ΕΔ να κάνει πραξικόπημα, για να μας φέρουν οι ΕΔ τη …τρόϊκα, ώστε να μη λερωθούν οι βρομιάρηδες!!! Και ακούστηκε, ότι η στρατιωτική ηγεσία αντέδρασε και τους απάντησε ότι “τα κορόϊδα τελείωσαν.” Αυτή τη φήμη πλέον τη πιστεύω σαν αλήθεια, αλλά πιστεύω επίσης, ότι η στρατιωτική ηγεσία αντέδρασε λάθος. Όταν το κράτος είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ σε απόλυτη διάλυση λόγω διαφθοράς και με ταχύτητα η χώρα βρίσκεται υπό ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ξένη κατοχή, δεν κάθεσαι να σκεφθείς τις συνέπειες και το μήπως συμβεί το έτσι ή το αλλιώς. Η στρατιωτική ηγεσία έπρεπε (και πρέπει) να επέμβει, αλλά να κάνει τα εντελώς αντίθετα, από αυτά που επεδίωκαν οι δοσίλογοι πολιτικοί απατεώνες. Κυρίως δε, σε μια τέτοια περίπτωση, οι ΕΔ πρέπει να εξουδετερώνουν άμεσα, κοπρίτες σαν τον Μιχαλολιάκο, τον Κασιδιάρη και τη λοιπή συμμορία των μασόνων της Χρυσής Αυγής.
  === Αυτό που βλέπουμε στο βίντεο του Κασιδιάρη, με τη συγκριτική του βουλευτικού μισθού και του μισθού του ανθυπολοχαγού, δεν είναι απλά η υπεκφυγή και η δειλία των βουλευτών της προδοτικής χούντας που κυβερνά με το τσίρκο Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη, αλλά ο συνηθισμένος θεατρινισμός ενός ναζί, που έχει εκγυμναστεί έντεχνα, να χρησιμοποιεί μια-δυο ΓΝΩΣΤΕΣ κολοβές αλήθειες, για να προκαλέσει εύκολο ντόρο και προβολή. Αυτόν τον ντόρο οι ναζιστές-σιωνιστές, τον ντύνουν με λίγα έτοιμα σλόγκαν, για να περάσουν το μήνυμα στη μάζα, ότι μόνο αυτοί έχουν τη δύναμη να χτυπήσουν το κατεστημένο, τις αδικίες ή τη διαφθορά.
  === Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι και αυτό το θέμα, το έχουν αναδείξει πολλοί bloggers, και μάλιστα συναθροίζοντας επί των βουλευτικών αμοιβών, αυτά που έχουν κατακλέψει τα κόμματα θεσμοθετώντας νομιμοποίηση της ληστείας του λαού από αυτά, αλλά και το κόστος της στρατιάς των συγγενών βουλευτών και των κομματόσκυλων, που διορίζουν ΑΔΙΑΚΟΠΑ βουλευτές και κόμματα, και τους χρυσοπληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι.
  === Γιατί ήταν περιοριστικός ο Κασιδιάρης και αγνόησε γνωστά κόστη των παρακρατικών μηχανισμών κάθε βουλευτή, των κομμάτων και του κοινοβουλίου??? Διότι δεν τον ενδιαφέρει ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ολόκληρη η αλήθεια. Ο κάθε Κασιδιάρης, ο κάθε Χρυσαυγίτης, θέλει μόνο τον ελεγχόμενο ντόρο, για να τον χρησιμοποιήσει διαφημιστικά, όσο χρειάζεται, για να παίξει τον ρόλο, για τον οποίο έχει στρατολογηθεί.

3 Comments

 • Ο/Η dude λέει:

  ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ…..ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ… ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ! ΑΥΤΟ ΠΕΤΣΙΝΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΨΥΧΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ….

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ…ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ!

 • Ο/Η dude λέει:

  Συνέχεια…..

  Λίγοι είναι οι στρατιωτικοί σήμερα που διαβάζουν πχ απομνημονεύματα Μακρυγιάννη…. Λίγοι είναι αυτοί που έχουν τεράστιες εθνικές ευαισθησίες… ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΠΑΝΤΟΥ. Για τους νέους αξιωματικούς ΟΥΤΕ λόγος…… τα πάντα αποστειρωμένα. Μιλάμε για κανονικό μασκέ party.Όταν μια χώρα δέχεται εκατομμύρια λαθρομετανάστες τι μπορούμε να πούμε;; Είδε ποτέ κανείς όλα αυτα τα χρόνια μια ανακοίνωση του Στρατού σχετικά με την λαθρομετανάστευση;;; Μια ανακοίνωση βρε αδερφε για την τιμή των όπλων. Κλείνουν μεγάλα και υψίστης στρατηγικής σημασίας στρατόπεδα και αυτό που βλέπουμε είναι μια αδιαφορία….

  Eίμαι cool άτομο και ξέρω τι λέω. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.

 • Ο/Η dude λέει:

  Σχετικά με τον Στρατό θα πρέπει να πω ότι δυστυχώς δεν υπάρχει πατριωτικό φρόνημα. Η ζημιά έχει γίνει εδώ και χρόνια. Σε περίοδο κρίσης και εθνικής προδοσίας ξέρεται με τι ασχολούνται οι στρατιωτικοί μας;; Με μισθούς και επιδόματα!! Επίσης, με την πορνεία…. αλλά Lifestyle….Ναι καλά διαβάζετε. Νέο παιδί είμαι πήγα φαντάρος και είδα πολλά..

  Όσο για την Χρυσή Αυγή είναι μια μεγάλη απάτη. Οι εβραίοι βλέποντας ότι η Χρυσή Αυγή άρχισε να ξεφουσκώνει ταχύτατα μιλούν για αντισημιτισμό. Κάνουν έκκληση μέσω της ελληνικής εβραϊκής κοινότητας με μπροστάρη τπν Δαυίδ Σαλτιέλ, να εξουδετερωθεί η Χρυσή Αυγή. Σικέ σκηνικό για να ανέβουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Έχουν λόγους οι τοκογλύφοι εβραίοι να είναι στο προσκήνιο οι χρυσαυγίτες…..

  Ευχαριστώ

Απάντηση