=== O «τιμημένος» και με νομπέλ ειρήνης αρχιναζί-σιωνιστής δολοφόνος χιλιάδων παιδιών Παλαιστινίων, Εβραίος πρόεδρος Σίμον Πέρες, τιμήθηκε προχθές στη Μόσχα του πρώην πράκτορα της KGP και νυν Ρωσοεβραίου ολιγάρχη Πούτιν. 
=== Η Ρώσικη Ακαδημία επιστημών, του απένημε δίπλωμα επιτίμου καθηγητή!!!
=== Η διήμερη επίσκεψη του προέδρου του Ισραήλ Σιμόν Πέρες στη Μόσχα ξεκίνησε την Τετάρτη με την απονομή του διπλώματος επιτίμου καθηγητή της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών.
=== Μαζί με τον Βλαντίμιρ Πούτιν θα συμμετάσχει σήμερα (προχθές) στην τελετή εγκαινίων του Εβραϊκού Μουσείου και Κέντρου Ανεκτικότητας.
=== Πέραν αυτού οι πρόεδροι των δύο χωρών θα έχουν συνομιλίες για ζητήματα διεθνούς πολιτικής και ανάπτυξης των διμερών σχέσεων μεταξύ Ρωσίας και Ισραήλ. Όπως μπορεί να εκτιμηθεί στο επίκεντρο της προσοχής των συνομιλιών των προέδρων Ρωσίας και Ισραήλ θα βρεθεί η κατάσταση στη Μέση Ανατολή!!!!!

ΠΗΓΗ:  Η Φωνή της Ρωσίας

  === ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Ρε χαϊβάνια, αν ο Ρώσικος στόλος είχε κατέβει στη Μεσόγειο για να βοηθείσει τη Συρία και όχι για να προστατέψει το Ισραήλ από τυχόν αντίποινα της Συρίας, τότε η Συρία θα είχε εξαφανίσει τους μισθοφόρους εισβολείς που ισοπεδώνουν και χριστιανικές εκκλησίες, μέσα σε 10 το πολύ ημέρες. Αντί αυτού, οι δολοφόνοι που χρηματοδοτούνται από το κράτος του Εβραίου εγκληματία Πέρεζ, διευρύνουν τα προγεφυρώματά τους και ετοιμάζονται να αναλάβουν την εξουσία και με τις πλάτες του Πούτιν!!!

2 Comments

 • Ο/Η Μιχάλης λέει:

  Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα με την γενική σαπίλα του μάταιου τούτου κόσμου μόνο ο Θεός με την αλάνθαστη πρόνοια του μπορεί να αλλάξει την πορεία μας.Πάντως όλοι όσοι πόνταραν σε αυτή τη σαπίλα για να επωφεληθούν με τον ένα ή άλλο τρόπο θα πληρώσουν πολύ ακριβά.Η Θεία Δίκη θα πέσει στα κεφάλια τους.

 • Ο/Η dude λέει:

  IVAN του Μπάοκ ..και άλλα ανέκδοτα. ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ BLOG ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

  Ο νέος Τσάρος της Ρωσίας, όπως αποκαλείται ο Πούτιν, ανήλθε στην εξουσία τον Δεκέμβριο του 1999 ( από τον μεθύστακα σταλινικό Γιέλτσιν) δεν είναι όμως και το καλύτερο παιδί. Οι φήμες περί εβραϊκού αίματος οργιάζουν για τα καλά εδώ και χρόνια. Περιττό να πούμε ότι είναι γέννημα θρέμμα της Σοβιετικής ένωσης( σταλινικός πράκτορας με αρχεία στην στάζι). Μια κλίκα κυβερνά εδώ και 13 χρόνια το Κρεμλίνο. Μια κλίκα πορνείας, ναρκωτικών, έμπορων όπλων, σωματεμπόρων. Ας φανταστείς τι γαμησι@ πέφτουν σε Αγγλία και Γερμανία με ανήλικες πακεταρισμένες..Ρωσίδες..
  Στην Αγγλία δεν υπάρχει ούτε για δείγμα παρουσιαστής ειδήσεων, ποδοσφαιριστής, καλλιτέχνης, επιχειρηματίας χωρίς την Ρουσλάνα…… Ο προαγωγός Μπερλουσκόνι έτρωγε καλά. Οι σχέσεις της ηγεσίας του Κρεμλίνου με τους Σιωνιστές-Αγγλοσάξονες είναι άριστες. Άλλωστε, γιατί να μην είναι;; Λεφτά δίνουν στις εβραϊκές τράπεζες. Η πολιτική αυτής της κλίκας βασίζεται στον τρόμο ( πυρηνική δύναμη). Στην Ρωσία δεν υπάρχει αντιπολίτευση ούτε για δείγμα ( κάποιοι σύντροφοι του Πούτιν ελέγχουν το κομμουνιστικό κόμμα και πουλάνε τρέλα).Πολλές φορές οι Αμερικάνοι εμφανίζουν κάτι Μ.Κ.Ο για να “χτυπήσουν” το καθεστώς αλλά δίχως αποτέλεσμα μιας και οι πάντες είναι στο κόλπο. Η Ρωσική εκκλησία είναι βουτηγμένη στα σκληρά ναρκωτικά. Δεν μιλάμε για παπάδες ήθους αλλά για drug dealers. Μιλάμε για την αποθέωση του πρόστυχου καπιταλισμού. Κινητήριος δύναμη από το αδίστακτο ξέπλυμα χρήματος είναι η Gazprom. Η Gazprom η οποία δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια σε ολόκληρη την κεντρική Ευρώπη μαζί με τα Ρωσοεβραικά γατάκια ( επιχειρηματίες που λεηλάτησαν την Ρωσία) του Πούτιν.

  Ένα από αυτά τα γατάκια και πρώην Βουλευτής είναι ο σταλινικός-γεωργιανός Ivan savvidis.Ένα μούτρο του Πούτιν. Ένας άφραγκος Ρώσος που πουλά αέρα ελέω Πούτιν κάτι σαν τον Εβραίο Αμπράμοβιτς της Chelsea. Τα λεφτά του μπατίρη είναι τα λεφτά του Κρεμλίνου. Ο IVAN του Μπάοκ ήρθε μετά από εντολή του Βλαδίμηρου. Βλέπουν, τα κοράκια ότι οι προτεστάντες μαζί με τους εβραίους γαμ@νε τους Έλληνες και ήρθαν να κάνουν έρευνα αγοράς… εργολαβίες… Απλά πράγματα. Οι Σλάβοι ενδιαφέρονται για τον ελληνικό πλούτο. Μην ξεχνάς πως στην Ρωσία σήμερα επικρατεί η αθεΐα…. μην ακούς μαλακίες περί ορθοδοξίας από Σιβηριανούς μεθύστακες. Αυτά είναι last year..Οι άνθρωποι πολύ απλά στηρίζονται στην αρρώστια του Έλληνα και κάνουν αυτό που πρέπει… Που βρίσκεται η γελοία Ελληνική ποδοσφαιρική πλέμπα της Ελλάδος;;; Στην Τούμπα!!! Από εκεί λοιπόν θέλουν να ξεκινήσουν…όμορφα και ωραία. Είναι κάτι παραπάνω από προφανές τι στόχους έχουν… Ένας ανάπηρος Ελληνισμός-βολεύει τους πάντες μετά την είσοδο της Χώρας στο ΔΝΤ. Μην ξεχνάς ότι η είσοδος δεν είχε σχέση μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά και για πολιτιστικούς λόγους. Πρέπει να αλωθούν τα πάντα στο βωμό του κέρδους. Πως το έλεγε ο εβραίος Γιωργάκης αλήθεια;; Οι Έλληνες πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία αν θέλουν να πάνε μπροστά.. Άμυνα απέναντι σε αλλόθρησκους-μογγόλους η Ελλάδα δεν είχε και δεν έχει φίλε μου. Γιατί;; Γιατί είμαστε φιλότιμος και τραγικά αφελείς λαός.
  Σε αυτό το άσπλαχνο περιβάλλον έπεσε η άτυχη πατρίδα μας. Πρόστυχα χτυπάνε και υποβιβάζουν την Ελλάδα, για να αρπάξουν τα πάντα. Αυτός είναι πόλεμος του υποκόσμου φίλε μου. Φαντάσου να βγούμε ξαφνικά από το Euro…..τι έχει να αγοράσει η μαφία… των εβραίων. Επίσης, η Ρωσία, είναι από τους βασικούς χρηματοδότες του εβραϊκού ΔΝΤ και τα δικά μας μουλάρια έτρεχαν σε Κρεμλίνα διαπραγμετεύοντας νησιά και λιμάνια…. για 100 χρόνια αφού φυσικά μαγείρεψαν το έλλειμμα…

  Υ.Γ. To 70% της Ρωσικής δούμας αποτελείται από εβραίους βουλευτές! Το πρόβλημα στη Ρωσία ήταν το χριστιανικό παλάτι….. Στη Συρία παίζεται ένα άθλιο θέατρο από όλες τις μεγάλες δυνάμεις. Οι Ρώσοι δεν ενδιαφέρονται για τους χριστιανούς, αλλά για το λιμάνι της Ταρτούς. Πιστεύω, ότι μπορεί να κάνουν την Συρία, ένα νέο Κόσσοβο. Το πρόβλημα με την Τουρκία δεν είναι πρόβλημα σε στρατιωτικό επίπεδο αλλά σε επιχειρηματικό ( πυρηνική ενέργεια-τουρισμό). Άλλωστε, αν διαβάσουμε ΑΚΟΜΑ και τις προφητείες οι Ρώσοι ΑΞΑΦΝΑ θα εμπλακούν σε πόλεμο με τους Τούρκους…..πάντα εκεί θα βρίσκονται οι εβραίοι. Το κουρδικό το εξοπλίζουν οι εβραίοι. Θυμήσου την Μουσουλμανική Τσετσενία-όπλα από Τουρκία αλλά και Mossad. Γενικά αυτές οι χώρες είναι εβραϊκές κοινότητες. Ο Νταβούντογλου πχ είναι εβραίος από το σόι της μάνας του. Η φωνή του άθλιου Νταβούντουγλου, είναι η φωνή των Σιωνιστών. Η φωνή των μουσουλμάνων είναι η φωνή των εβραίων.
  Y.Γ2 Καταλαβαίνεις γιατί έκλεισα το blog; Είναι δυνατόν να γράφεις τέτοια πράγματα και να σε βρίζουν άτομα που συνεργαζόσουν μαζί τους 1, 5 χρόνο; Το 80% των blogs είναι πουλημένα. Σήμερα χτυπάνε Τσίπρα, αλλά στο μέλλον θα γλύφουν πρωθυπουργό Τσίπρα. Ξεκίνησε ο Αλέξης τις περιοδείες σε εβραϊκά μουσεία. Είδες κανένα “ακραίο” blog να γράφει τίποτα;;

Απάντηση