Με δημοκρατικές διαδικασίες…. Δημοψήφισμα παντού!!!…

13 Νοεμβρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

   === Το “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – ΠΑΜ” φαντάζομαι θα σας επισκέπτεται κι’ εσάς στο γραμματοκιβώτιο σας, έστω και περιστασιακά.

   === Εμένα μου έχουν ιδιαίτερη προτίμηση, διότι και καθότι, λαμβάνω κάθε μέρα “ενημέρωση” δια παν ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και δια κάθε νέα κυκλοφορία πατάτας του “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥ”
=== Από ταμπέλα, ομολογώ, σκίζει. Κάπου στον δρόμο για τη λαϊκή καταξίωση χάνεται και τα κάνει…. Να μη πω τι… Επεχείρησα δυο φορές να τους επιστήσω τη προσοχή σε μερικά βασικά και στοιχειώδη, και το μόνο που εισέπραξα, ήταν μια απάντηση, του τύπου, “να πάω από κοντά, να καταθέσω τις προτάσεις μου!!!!!
=== Όχι, δεν έχω πάει ποτέ….
=== Αυτό που με προβληματίζει ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ, είναι η εμμονή των υπευθύνων του ΠΑΜ, στα δημοψηφίσματα για το κάθε τι…..
=== Καλά είναι και χρειαζούμενα και καλοδεχούμενα, αλλά, πως να το πω ρε γαμώτο???? Την έχω σπουδάσει τη Πολιτική Επιστήμη και τα Συνταγματικά του μισού γνωστού κόσμου….. Αυτό που με βομβαρδίζει το ΠΑΜ του κυρ-Βιτάλη, μου είναι εντελώς άγνωστο κείμενο, και όσο και αν προσπάθησα, δεν κατάφερα να το αναλύσω…. Να προχώρησε τόσο η Πολιτική Επιστήμη και να έφτιαξε πρότυπα διενέργειας ιδιωτικών δημοψηφισμάτων με κάλπη περιφερόμενη???…. Δεν ξέρω…. Τι να πω…. Είναι και αργά για μένα να ξανακαθήσω σε αμφιθέατρο και να συνδιαλαγώ, να λαλήσω και να λαληθώ….
=== Ενστικτωδώς και βάσει των αρχαίων γνώσεών μου, κάτι μου λέγει, ότι κάτι δεν πάει καλά…. Και αν σκεφθώ, ότι το ΠΑΜ του κυρ-Βιτάλη, αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι τις εκλογές, αλλά συγχρόνως είναι υπέρ του δέοντως ειρηνιστής, μου δίνει την εντύπωση ότι στριφογυρίζει περί τον άξονά του και δια της περιφοράς κάπου χτυπά την κεφαλή, επαναληπτικό τω τρόπω, τουτέστην, αν κάνει κάποιο λάθος που δεν το αντιλαμβάνεται, δυστυχώς το επαναλαμβάνει σε τακτά χρονικά διαστήματα.
=== Μετά από πολύ σκέψη, έστειλα τη παρακάτω απάντηση για τις “ενημερώσεις” περί δημοψηφισμάτων τους:

  === ΠΡΟΣ ΠΑΜ: — Δεν σας έχει πει κανένας, ότι είναι πολύ φαιδρές οι “διαδικασίες” σας?????
=== Τη στιγμή που ο λαός πρέπει να κατανοήσει ότι του έχουν καταπατήσει όλα τα στοιχειώδη ατομικά και συλλογικά του ανθρώπινα και συνταγματικά δικαιώματα, σεις περιφέρετε κάλπες, ξεφτιλίζοντας κάθε έννοια ελεύθερης δημοκρατικής έκφρασης, στήνοντας κατά το δοκούν κάλπες????
Έτσι παραδειγματίζετε τις επόμενες γενιές???
=== Όταν κάτι εξ αντικειμένου δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί με έστω στοιχειώδεις εγγυήσεις διασφάλισης ενός αποδεκτού αποτελέσματος, γιατί επαναλαμβάνετε μια κακόγουστη φάρσα, που γελοιοποιεί ότι πρέπει να διαφυλάξουμε σαν τα μάτια μας???
Μέχρι σήμερα τίποτα δεν σας έχει προβληματίσει, για να σκεφτείτε, ότι κάπου στραβά πηγαίνεται και κανένας δεν σας παίρνει στα σοβαρά???

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΚΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
Πριν λίγο, αντί απάντησης, μου έστειλαν το ίδιο κείμενο και για να το εμπεδώσω, μου επισύναψαν δύο βίντεο. Ένα του Βιτάλη και ένα Ελβετικό!!!!!! Μεταξύ τους καμία σχέση και συνιστώ στον Βιτάλη, να πάει από κοντά, να το σπουδάσει το καντόνικο σύστημα των Ελβετών και μετά τα ξαναλάμε. Αν μιλήσω περισσότερο, θα εισέλθω στον αστερισμό του μπινελικώματος και δεν το θέλω. Εγώ είμαι πολύ σοβαρός άνθρωπος…..

Απάντηση