Κρυπτοκομμουνιστής και μπολσεβίκος ο γαλάζιος γκαγκάς!!!…

14 Νοεμβρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  ===Άααααα…. Τώρα εξηγείται, γιατί δεν ματώνει ούτε στο ξύρισμα η Αλέκα…. Υπάρχει τουλάχιστον ιδεολογική συγγένεια!!! Κώλος και βρακί!!!… Εξού και μίσος ταξικό για τους λομπίστες της αδραχμής….

  ===ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

  === Ο κ. Σαμαράς θεώρησε σκόπιμο στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό να αναφερθεί στον Λένιν. Και τούτο για να αποδείξει πόσο… «επαναστάτης» είναι – όχι ο Λένιν, αλλά ο ίδιος ο κ. Σαμαράς!!!!

  === Κατόπιν τούτου την επόμενη φορά που θα υπογράψει μέτρα εξόντωσης του λαού, ο κ. Σαμαράς δεν έχει παρά να τα υπογράψει ως «Σαμαράς μ-λ». Τουτέστιν, «μνημονιακός»… λενινιστής!

  === Θα θυμάστε πως πριν από τον κ. Σαμαρά, και συγκεκριμένα προ δεκαημέρου πάλι σε συζήτηση στη Βουλή, εκείνος που είχε αναζητήσει την επιβεβαίωση για την «ορθότητα» της πολιτικής του στον… Λένιν, ήταν ο κ. Στουρνάρας.

  === Εχουμε, λοιπόν, έναν πρωθυπουργό και έναν υπουργό Οικονομικών που… 

  === Κόβουν μισθούς και συντάξεις επικαλούμενοι τον Λένιν. Τακτική αναμενόμενη κατά τον Σαίξπηρ, ο οποίος στον «Εμπορο της Βενετίας» έγραφε ότι… «για τους σκοπούς του ο Διάβολος μπορεί να απαγγείλει ακόμα και την Αγία Γραφή»…

Ν. ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση