=== ΚΟΡΥΦΩΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΤΑΥΤΙΣΗΣ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΟΛΙΓΟΜΕΛΕΙΣ ΜΕΤΑΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΧΟΥΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

  === Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΠΟΤΕ — ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΟΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΠΡΑΣΙΝΕΣ ΧΟΥΝΤΑΡΕΣ, ΚΑΤΑΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΙ΄ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ.
  === ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ, ΤΟΝ ΚΆΘΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΘΕ ΣΚΥΛΑ, ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ή ΡΟΖ ή και ΓΑΛΑΖΙΟ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΛΗΣΤΗ και ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΧΟΥΝΤΕΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕΡΟ ΘΥΜΑ.
  === ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΑ — Η ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΝΗ ΧΟΥΝΤΑ — Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ — ΕΙΝΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ.
  === ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ.
  === ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΛΎΦΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ ΠΟΥ  ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
  === ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΚΑΘΕ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.
  === ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΤΑΓΗ, ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΑΠΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ.
  === ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.
  === ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΏΝ ΚΑΘΕΣΤΏΤΩΝ, ΜΑΣ ΚΆΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΧΟΥΝΤΙΚΟΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΕΝΑΕΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Απάντηση