=== Η ΑΝΤΙ.ΔΡΑΣΗ ανέλαβε την ευθύνη για τα γκαζάκια στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ

  === Την ευθύνη για την επίθεση με γκαζάκια στο κτίριο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ ανέλαβε με ανακοίνωση της η αυτοαποκαλούμενη ομάδα «ΑΝΤΙ.ΔΡΑΣΗ», στην οποία αναφέρονται οι λόγοι της επίθεσης. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
=== «Το ολοκληρωτικό καθεστώς με το δημοκρατικό του προσωπείο συνεχίζει την αντιλαϊκή του δράση κάνοντας μία παρωδία ψηφοφορία στις 7/11 της οποίας το αποτέλεσμα ήταν ήδη γνωστό και θύμιζε τα δημοψηφίσματα της χούντας.
=== Παρόλο αυτά πολλές χιλιάδες κόσμος βγήκε στους δρόμους σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο διαδηλώνοντας την αντίθεση του.
=== Το κράτος από τη πλευρά του είχε ετοιμάζει τον στρατό κατοχής (μπάτσους) και όπου οι αντιδράσεις γίνονταν πιο έντονες και δυναμικές εξαπέλυε τα σκυλιά του να τις καταστείλει και ειδικότερα στην Αθήνα όπου η στρατιωτικού τύπου οργάνωση των μπάτσων και τα μέσα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν (κρότου λάμψης, δακρυγόνα, αύρα) δεν είχαν να ζηλέψουν σε τίποτα την καταστολή ολοκληρωτικών καθεστώτων είτε ναζιστικού είτε φασιστικού τύπου.
=== Ο εκφασισμός της κοινωνίας και ο υπνωτισμός που διεξάγεται μέσα από τα ΜΜΕ και τα σχολεία βοηθάει στο να δημιουργηθεί μία άβουλη μάζα πλασμάτων που νομίζουν ότι ξέρουν…
=== Η λέξη λαός σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζει σε αυτό το μεγάλο ποσοστό των κατοίκων του ελλαδικού χώρου οι οποίοι για να απαγκιστρωθούν από τις παγίδες του συστήματος πρέπει να βάλουν στη καθημερινότητα τους τις έννοιες της αλληλεγγύης, της αυτοοργάνωσης και της επανάστασης.
=== Αφήνοντας πίσω τους ψεύτικους φυλετικούς διαχωρισμούς, τις ρατσιστικές αντιλήψεις και το κοινωνικό κανιβαλισμό, τα οποία καλλιεργεί το γρανάζι του συστήματος χρυσή αυγή προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει την κοινωνία από τα πραγματικά προβλήματα, τα οποία πηγάζουν από την ιεραρχική δομή της και η μόνη λύση είναι η καταστροφή της εξουσίας.
=== Αφού το σύμβολο της “δημοκρατίας” είναι το κοινοβούλιο, στη περιοχή της Θράκης το αντίστοιχο σύμβολο είναι το κτήριο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
=== Έτσι λοιπόν απόφασίσαμε να δώσουμε τον δικό μας συμβολισμό τα ξημερώματα στις 8/11 τοποθετώντας αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό στη πίσω πόρτα του κτηρίου. Η επίθεση μπορεί να είναι συμβολική αλλά παρόλο αυτά καταδεικνύει τον εχθρό και τον τρόπο αντίστασης βίαια και αποφασιστικά.

Αλληλεγγύη στον Τάσο Θεοφίλου
Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες του Επαναστατικού Αγώνα και της Συνομωσίας Πυρήνων της φωτιάς
Λευτεριά στον Σάββα Ξηρό
Αλληλεγγύη σε όλους τους αντάρτες πόλεων
Λευτεριά σε όσους είναι στα κελιά
ΑΝΤΙ.ΔΡΑΣΗ»

Αναρτήθηκε από PIAZZA del POPOLO

Απάντηση