=== Μία κίνηση ματ εκ μέρους των χωρών που δέχονται την οικονομική επίθεση, θέτοντας την Γερμανία μπροστά σε ένα τεράστιο οικονομικό εσωτερικό (και όχι μόνο) πρόβλημα, αφού η παύση πωλήσεων κλείνει γερμανικά εργοστάσια.
   === Σύμφωνα με τους γερμανικούς FT, η Ισπανία και η Ιταλία έχουν σταματήσει να αγοράζουν γερμανικά προϊόντα –με αποτέλεσμα να καταρρέουν οι εξαγωγές της Γερμανίας, σε αυτές τις δύο χώρες.
   === Η απάντηση λοιπόν στις ηγεμονικές βλέψεις της καγκελαρίου είναι «πρακτικές» και μετρήσιμες – γεγονός που μας κάνει να αναρωτιόμαστε, γιατί εμείς δεν βλέπουμε με ποιόν τρόπο θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε, ενισχύοντας παράλληλα την πατρίδα μας.
   === Προφανώς, η πολιτική των υποκλίσεων, οι δόσεις της ντροπής, η δουλικότητα και η «μαζοχιστική» αποδοχή των μέτρων εξαθλίωσης και λεηλασίας, δεν είναι ο καλύτερος τρόπος διαμαρτυρίας. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κατανοήσει πρώτιστα η Ελληνική κυβέρνηση, η οποία μάλλον “στρώνει χαλιά” στις γερμανικές βλέψεις προς την Ελλάδα.
   === Ίσως, εάν οι Έλληνες πολίτες περνούσαν σε μία σιωπηλή κατάργηση αγορών γερμανικών προϊόντων, να έστελναν ένα σαφές μήνυμα προς το Βερολίνο, αφού η κυβέρνηση της τριανδρίας Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη, προφανώς δεν είναι διατεθειμένη να “περάσει” ένα μήνυμα αυτού του τύπου προς τον Ελληνικό λαό.
   === Αφού τα πάντα τα ορίζουν οι “αγορές”, τότε δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε εάν αποφασίσουμε να μην μετέχουμε σε αγορές γερμανικών προϊόντων.
   === Αφού το αδηφάγο τέρας που απειλεί την Ελλάδα είναι το χρήμα, ας το διαθέσουμε με “σοφία” όταν αγοράζουμε τα αγαθά πρώτης ανάγκης. Αφού οδεύουμε προς εξολόθρευση, ας χρησιμοποιήσουμε τους κανόνες των (εμφανών πλέον) αντιπάλων μας, εναντίον τους…..

Αναρτήθηκε από Vassilios Katsioulis

Απάντηση