Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΑΖΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ

15 Νοεμβρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === Α. Σαμαράς: Πριν τις εκλογές δεσμεύτηκε πως μόλις γίνει πρωθυπουργός θα καταργήσει το εθνοκτόνο έκτρωμα του Ραγκούση για το εμπόριο της εθνικής ταυτότητας σε κάθε επίδοξο εισβολέα…
=== του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
=== Μόλις έγινε πρωθυπουργός, πιεσμένος από τους φυσικούς αυτουργούς του αντεθνικού εγκλήματος και από τον μαϊντανό του «ανθρωπισμού», η παραπάνω δέσμευση πήγε στον κάλαθο των αχρήστων.
=== Ο “ανθρωπισμός” θριάμβευσε απέναντι στα τάγματα εφόδου της Νέας Τάξης που εισβάλλουν ανεξέλεγκτα στον τόπο μας, και όλη η αυστηρότητα και η απανθρωπιά μεγαλούργησε απέναντι στην Ελληνική κοινωνία που την έστειλαν όλοι μαζί στο κρεβάτι του Προκρούστη.
=== Σήμερα λίγους μήνες μετά, το ΣτΕ αποφαίνεται ότι  η πατριδεμπορία συνιστά πράξη αντισυνταγματική, και το εθνοκτόνο έκτρωμα των Ραγκούση – Παπανδρέου πρέπει να πεταχτεί όντως στο καλάθι των αχρήστων.
=== Ο γκαζοτενεκές πρωθυπουργός αξιοποιεί την ευκαιρία (ως όφειλε άλλωστε) για να δρομολογήσει τις διαδικασίες κατάργησης του εκτρώματος. Τα συνεταιράκια της συνενοχής ωστόσο  αντιδρούν, και μια νέα κυβερνητική κρίση δείχνει να επαπειλείται στους κόλπους της κυβέρνησης των Κοτζαμπάσηδων.
=== Ο γκαζοτενεκές πρωθυπουργός δείχνει να το ξανασκέφτεται αφού έχει να διαλέξει ανάμεσα στην ανάγκη σεβασμού του Συντάγματος και της απόφασης του ΣτΕ από τη μια, και στη μικροκομματική σκοπιμότητα (που συνιστά εν πολλοίς και διατεταγμένη υπηρεσία) με στόχο την ουσιαστική διεύρυνση της κατοχικής κυβέρνησής του, με επιπρόσθετα πολιτικά στελέχη από τους πολιτικούς του συνεταίρους.
=== Η διαφύλαξη της “ενότητας” του τρικολόρε κατοχικού θιάσου αναγορεύεται σε υπέρτατη αξία, αφού το θλιβερό έργο που έχει να επιτελέσει ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί, επομένως αντιμετωπίζεται μάλλον ως υπερβολή η ανάγκη απαλλαγής μιας κοινωνίας που έχει στοχοποιηθεί, από τα αντισυνταγματικά περιττώματα που της φόρτωσε η πολιτική συμμορία των Παπανδρέου – Ραγκούση και Σία…
=== Ας κωδικοποιήσουμε λοιπόν τα συμπεράσματά μας…

  • Για έναν πρωθυπουργό δηλωσία, που η πρώτιστη υποχρέωσή του είναι να υπηρετήσει απερίσπαστα το κατοχικό σχέδιο που του έχει ανατεθεί, δεν υπάρχουν κανόνες… δεν υπάρχουν αρχές… δεν υπάρχει πολιτική μπέσα απέναντι στις δεσμεύσεις του. Η τήρηση του πρωτοκόλλου παράδοσης της χώρας αναδεικνύεται σε υπέρτατο καθήκον, και η εφαρμογή του πρέπει πάσει θυσία να διασφαλιστεί.
  • Για την κατοχική πολιτική ηγεσία, ο σεβασμός των νόμων έχει αξία αποκλειστικά και μόνο όταν αυτοί οι νόμοι στοχοποιούν και εξοντώνουν την Ελληνική κοινωνία. Σε κάθε άλλη περίπτωση δε συνιστούν τίποτε περισσότερο παρά κουρελόχαρτα, τα οποία δικαιούνται να προσπερνούν και να βιάζουν κατά το δοκούν.
  • Η ύψιστη (κατά τα λεγόμενα των θλιβερών πρωταγωνιστών) υποχρέωσή τους να ασχοληθούν απερίσπαστοι με τη «σωτηρία» της χώρας, λειτούργησε με τρόπο ευλαβικό όταν κλήθηκαν να συναποφασίσουν και να υλοποιήσουν πολιτικές που στέλνουν στον Καιάδα την Ελληνική κοινωνία, αποδεικνύεται όμως ιδιαιτέρως προσχηματική και απειλούν με σπάσιμο της κυβερνητικής συνοχής, προκειμένου να μην ακυρωθεί το εθνοκτόνο τερατούργημα.

  === Έτσι…
Τα μεγάλα λόγια σύντομα ξεχάστηκαν…
Το πραγματικό πρόσωπο των πολιτικών ανδρεικέλων αποκαλύπτεται και πάλι…
Και μαζί του αποκαλύπτεται πως το πραγματικό τους ενδιαφέρον δεν αφορά στη μοίρα αυτού του λαού, αφού τα δεινά του τους άφησαν αδιάφορους και δεν κλόνισαν την «ιερή τους συμμαχία» όταν από κοινού κλήθηκαν να συναποφασίσουν πολιτικές καθολικής εθνοκτονίας.
=== Το πραγματικό τους ενδιαφέρον και οι πραγματικές «κόκκινες γραμμές» αφορούν και αναφέρονται, όχι στο Ελληνικό έθνος και στη μοίρα που του επιφύλαξαν, αλλά στο «έθνος της Νέας Τάξης», που ως ανεξέλεγκτος εισβολέας εμβολίζει επικίνδυνα την Ελληνική κοινωνία.
Την Ελληνική κοινωνία τη μισούν…
Την Ελληνική κοινωνία βάλθηκαν με κάθε τρόπο να εξοντώσουν…
Την υπόσχεση του αφανισμού της ανέδειξαν σε «ύψιστο όρκο τιμής»…
Και τώρα που γι ακόμη μια φορά το πραγματικό τους πρόσωπο αποκαλύπτεται, κανείς από μας δε δικαιούται να το προσπέράσει.
Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση