Λαζαρίδης Χρύσανθος – ΝΔ

  === Μου έστειλαν μια ανάρτηση, με επιβράβευση του σαμαροκαραγκιόζη Λαζαρίδη, για τη συγκαλυμένη ροχάλα που έριξε εναντίον των εξεγερμένων το 1973 φοιτητών. Εν προκειμένω, έδωσα την απάντηση με άμεση επιστροφή, ως παρακάτω:

   1.– Μόνο και μόνο ο τίτλος της ανάρτησής σου, είναι μια κορυφαία ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ.
2.– Η ΝουΔου είναι το κατ΄ εξοχήν μεταχουντικό – καραΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, που επί 39 χρόνια κάνει τα πάντα για να προβοκάρει και να κατασυκοφαντήσει το φοιτητικό κίνημα που αναπτύχθηκε και κορυφώθηκε με αγώνες κατά της δικτατορίας.
3.– Ο Λαζαρίδης, μόνιμος λακές του Σαμαρά-Μπενάκη, έχει προσωπικό συμφέρον να “στηρίξει” μια από τις πιο σταθερές πολιτικές της ΝουΔού. Αν δεν το κάνει, τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ του θα τον απολύσουν και θα τον εξαφανίσουν. Απλά, επαναλαμβάνει αυτά που διαχρονικά κάνει το κόμμα του, επί 39 χρόνια. ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4.– Τόσο ο Λαζαρίδης, όσο και ο συντάκτης της ανάρτησης, θα πρέπει να κατέβασαν πολλά ούζα, γιατί μόνο ένας μεθυσμένος θα είχε αντιφάσεις σε κάθε παράγραφο, με αυτά που θέλει να υποστηρίξει για να συκοφαντήσει το φοιτητικό κίνημα επί δικτατορίας.
5.– Αν σου διαφεύγει, ο Λαζαρίδης, ο Σαμαράς-Μπενάκης, ο ΜΠΕΝιζέλος, ο Κουβέλης και τα άλλα κωλόπαιδα, είναι βασικά στελέχη της σημερινής ΧΟΥΝΤΑΣ και έχουν κάθε λόγο και συμφέρον να συκοφαντούν τον πλέον πρόσφατο μαζικό ξεσηκωμό, ώστε να είναι ….παράδειγμα προς αποφυγήν, και ο κόσμος να λουφάζει στη μοναξιά του!!!
6.– Η τωρινή ΧΟΥΝΤΑ, συναποτελείται από συγκεκριμένα πολιτικά ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ με ονοματεπώνυμο, που έχουν συμμετάσχει σε τεράστιο αριθμό εγκλημάτων κατά του Ελληνικού λαού, με μεγαλύτερο τη ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Ξέρετε και ξέρω, ότι εδώ και 3 χρόνια, το Σύνταγμα έχει καταργηθεί και με την ΑΜΕΣΗ συμβολή του εγκληματία Λαζαρίδη. Αυτό από μόνο του, του στερεί αυτοδίκαια το δικαίωμα να παριστάνει τον κριτή ενός μεγάλου γεγονότος. Το τι επακολούθησε του γεγονότος αφορά γουρούνια σαν τον θλιβερό “κριτή” και τους ΝΕΟΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ του, και όχι το ιστορικό γεγονός και αυτούς, τους δεκάδες χιλιάδες εξεγερμένους, που δημιούργησαν το ιστορικό γεγονός του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.

Απάντηση