=== Πριν δύο (2) μέρες πληροφορηθήκαμε την αντρίκια και αγωνιστική στάση δικαστικού στα Χανιά και με ευχαρίστηση ανέβασα την ανάρτηση Εισαγγελέας έκπληξη στα Χανιά τα βάζει με το διεφθαρμένο κατεστημένο!!!

  === Ο εισαγγελέας Πενταγιώτης βρήκε συμπαράσταση, από την εισαγγελέα Πρωτοδικών Καφαλληνίας κ. Μαρσώνη, που επικρότησε τη στάση του με ένα απλό σχόλιο!!!

  === Σε χρόνο ρεκόρ, ενεργοποιήθηκαν τα καταδιωκτικά αντανακλαστικά του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, ο οποίος ως σύγχρονος Ιαβέρης, άστραψε και βρόντηξε για να τρομοκρατήσει κάθε θαρραλέα και αγνή φωνή που τυχόν απέμεινε, σε ένα -κατά γενική ομολογία- δικαστικό σώμα, που φέρει εκατοντάδες πληγές, από εκτεταμένη διαφθορά.

  === Έτσι, με πρωτοβουλία του αρχιεισαγγελέα της χούντας, οι δύο δικαστικοί βρίσκονται αντιμέτωποι με πειθαρχική δίωξη, επειδή ο μεν εισαγγελέας Πρωτοδικών Χανιών Ιωάννης Πενταγιώτης, σε επιστολή που ανάρτησε στο Διαδίκτυο μίλησε για «κυβέρνηση δοσίλογων που προσφέρει γη και ύδωρ στους δανειστές»  και η συνάδελφός του, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Κεφαλληνίας Βικτωρία Μαρσιώνη, επειδή τον επικρότησε με σχόλιο της, για τα όσα ανάρτησε στο διαδίκτυο.

  === Ο τρομοκράτης αρχιεισαγγελέας  δείχνει να ενοχλείται από ύφος της επιστολής του κ. Πενταγιώτη, η οποία γράφτηκε με αφορμή τις κινητοποιήσεις των δικαστικών, και δεν περιορίστηκε στο να διατάξει τις  πειθαρχικές έρευνες σε βάρος των δυο εισαγγελέων αλλά ζήτησε εγγράφως, να λάβει πρόσθετες εντολές και από τη ψευδοΒουλή, ώστε να κινηθεί εναντίον τους και για περιύβριση του ψευδοβουλίου!!!! Από αυτή τη δίωξη, ενδέχεται το χουντικό, προδοτικό και σιωνιστικό καθεστώς της Αθήνας, να επιβάλει ποινές μέχρι και της οριστικής απόλυσης από το δικαστικό σώμα.

Απάντηση