=== Το έχουμε πει πολλές φορές: άλλο αγωνιστές και άλλο επαγγελματίες εξουσιαστές. Οι δεύτεροι ανήκουν κυρίως σε ράτσα φονιάδων.

  === Αντώνης Διαμαντόπουλος – “Βόρειος”
  === ΠΑΚ  Σουηδίας

  === Ήμουν υπεύθυνος για το ΠΑΚ Σουηδίας και υπεύθυνος για την ασφάλεια του Ανδρέα (Παπανδρέου) όποτε ήταν στη Σουηδία και στην Ευρώπη. Επίσης ήμουν υπεύθυνος για το αντιστασιακό κομμάτι του ΠΑΚ – ΛΑΟΣ (Λαϊκός Απελευθερωτικός Οργανωμένος Στρατός) στην Ελλάδα και για τη τροφοδοσία του πυρήνα “Αποστόλης” (Γρηγόρης Χριστέας) – “Παύλος” (Μάνος Γκρίζαλης) με υλικά, που ήταν και ο κεντρικός πυρήνας του ΛΑΟΣ. Τα κατωρθώματά τους ήταν τα πιο δυνατά του αγώνα μας κατά της Χούντας.

  === Όταν έφυγαν από την Ελλάδα προδομένοι και έψαχναν να βρουν την άκρη στην Ευρώπη, πήρα εντολή από τον Καναδά να τους εκτελέσω. Για αυτό τους κάλεσα στη Σουηδία στο Μάλμε. Όταν τους συνάντησα και μιλήσαμε, είδα ότι ήταν οι πιο τίμιοι αγωνιστές και υπήρχε μεγάλη σκευωρία εναντίον τους, Είμαι στο πλευρό τους στη προσπάθεια που κάνουν για την αναγνώριση του αγώνα μας κατά της Χούντας γιατί έτσι θα σταματήσει η ψευτιά 30 χρόνων και η νεολαία της χώρας θα έχει παράδειγμα ότι η προσφορά στην πατρίδα αναγνωρίζεται και δεν ξεχνιέται.

  === Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς για την ολοκλήρωση του αγώνα μας,

  === Αντώνης Διαμαντόπουλος – “Βόρειος” – Σουηδία
Τίθεται υπογραφή
ΠΗΓΗ:  http://papandreou-pasok.info/  

Απάντηση