=== Τέως Βουλευτής, τέος Δήμαρχος και τέως Υφυπουργός μηνύει τον νυν Δήμαρχο γιατί θέλει περισσότερα!!!!

  === Δέκα χρόνια δήμαρχος Κύμης, οκτώ χρόνια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, υφυπουργός Ανάπτυξης επί κυβερνήσεων Σημίτη όμως κατέθεσε μήνυση κατά του νυν δημάρχου Κύμης – Αλιβερίου γιατί δεν του έδωσαν το χαρτί που ήθελε και έτσι θα πάρει μικρότερη σύνταξη από αυτή που είχε υπολογίσει!

  === Ο λόγος για το επί πολλά χρόνια κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο νομό Ευβοίας Χρήστο Θεοδώρου ο οποίος μήνυσε όχι μόνο τον νυν δήμαρχο της περιοχής Δημήτρη Θωμά αλλά και μια δημοτική υπάλληλο επειδή, όπως υποστήριξε ο 58χρονος σήμερα πρώην βουλευτής, δόθηκε εσφαλμένη απάντηση στην αίτηση, με την οποία ζήτησε να του χορηγήσουν την κατά νόμο απαιτούμενη βεβαίωση , ώστε να πάρει σύνταξη από την θητεία του ως Δήμαρχος Κύμης.

   === Αποτέλεσμα της λανθασμένης – κατά τον μηνυτή – βεβαίωσης είναι η σύνταξη που θα πάρει να είναι μικρότερη από αυτή που υπολόγιζε και έτσι «του προκάλεσαν ηθελημένα βλάβη»!

   === Η μήνυση του πρώην δημάρχου – βουλευτή – υφυπουργού έχει δημιουργήσει αίσθηση στην τοπική κοινωνία της Εύβοιας, καταδεικνύοντας παράλληλα τον τρόπο με τον οποίο ορισμένοι δημόσιοι άνδρες αντιλαμβάνονται την κρίσιμη οικονομική κατάσταση της χώρας.

  === Είχε αναρτηθεί από 27-11-2011  στο MEDIACOPY

Απάντηση