=== Αποκαλύψεις για Θεοδώρου και Torcaso από Μαρκόπουλο

  === Ο βουλευτής Ευβοίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Γραμματέας της Κ.Ο. του κόμματος, κος Κώστας Μαρκόπουλος, ανάβει φωτιές πάλι μέσα από το twitter του, μιλώντας για τον τέως υπουργό του ΠΑΣΟΚ, από την Κύμη Χ.Θεοδώρου και προαναγγέλοντας για περισσότερες αποκαλύψεις την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου.

  === Πιο συγκεκριμένα ο κος Μαρκόπουλος γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

  === Με απειλεί ο τέως υφυπ. του ΠΑΣΟΚ  Χ. Θεοδωρου με αγωγη για τις off shore της Κυμης. Τι τον συνδέει με την Torcaso;;; Ποιος ηταν ο διευθυντής του;;; Δευτέρα!!!!

  === Να θυμίσουμε ότι το 2007, λίγο προτού ανακαλυφθεί το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, η Μονή Βατοπεδίου προβαίνει σε δύο περίεργες αγορές ακινήτων.

  === Το πρώτο, βρίσκεται στην οδό Κομνά Τράκα και το δεύτερο επί της οδού Κηφισίας 7 στην Αθήνα, όπου ανήκουν στην εταιρεία Torcaso, της οποίας ιδιοκτήτης εμφανίζεται ο κ. Νικόλαος Ζήγρας, ξάδελφος και στενός συνεργάτης του κ. Τσοχατζόπουλου. Εκτός από τα συγκεκριμένα ακίνητα η Torcaso γίνεται γνωστή για την πώληση και ενός ακόμη ακινήτου στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην Πλάκα. Πρόκειται για το περίφημο ακίνητο το οποίο πούλησε στα χαρτιά σε μία άλλη offshore, από την οποία τελικώς το αγόρασε η οικογένεια Τσοχατζόπουλου.

  === Την ίδια στιγμή ο Χρήστος Θεοδώρου την περασμένη εβδομάδα, κατηγόρησε τον Κώστα Μαρκόπουλο για συκοφαντία και για παραπληροφόρηση την συμμετοχή του σε εταιρεία offshore στην Κύμη.

Αυτά διαβάσαμε στο EVIAPORTAL.GR και ξεμπάρκαρε ότι είχε απομείνει απί της κεφαλής μας!!!!!!

Διότι ο κοπρίτης με ονοματεπώνυμο ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ:
Δεν μας λέει τους λόγους για τους οποίους ο άθλιος Σημίτης τον απέλυσε από υφυπουργό, όταν έμαθε για τις off shore και τρομοκρατήθηκε!!!!
Δεν μας λέει ο ίδιος ο κοπρίτης, ότι ενώ χρημάτισε Δήμαρχος στη Κύμη, από ποιον Τσοχατζόπουλο τοποθετήθηκε σε διάφορες θέσεις ανά την Ελλάδα, μακριά από τον τόπο επαγγελματικών και πολιτικών δραστηριοτήτων του, για να μη μένει …άνεργος!!!
Δεν μας λέει ο ίδιος ο κοπρίτης της πράσινης λαχανίδας, τι σχέση έχει, επίσης με τον Τσοχατζόπουλο, ο σύζυγος της αδελφής του????
Δεν μας λέει επίσης τους λόγους, για τους οποίους επί 2 και πλέον χρόνια κρατά τον νόμο της σιωπής, ενώ τον έχουν ξεφωνίσει τα ΜΜΕ!!!!!! Έκανε αγωγή εναντίον των ΜΜΕ που εδώ και πλέον των 2 ετών έχουν γράψει πολλά περισσότερα από όσα είπε ο Μαρκόπουλος????
Και στο κάτω-κάτω της γραφής, οι 24 off shore εταιρείες για τη Κύμη, είναι τεράστιος αριθμός!!! Έπρεπε να γίνουν 124 για να σου κεντρίσουν την περιέργεια??? Δήμαρχος χρημάτισες!!! Βολευτής του αμαρτωλού ψευδοΠΑΣΟΚ χρημάτισες!!! Υφυπουργός ανάπτυξης του επίσης αμαρτωλού Σημίτη χρημάτισες!!! Ε, είσαι ρε φούστη μου, ο πλέον κατάλληλος να μας ενημερώσεις, και να μας πεις, σε ποιους αλήτες ανήκουν οι off shore της Κύμης??? Δεν βλέπεις ότι οι Κουμιώτες δεν έχουν όρεξη να πάνε στη πλατεία για καφέ και για κουβέντα????

ΜΗ ΤΕΝΤΩΝΕΣΑΙ ΡΕ ΘΕΟΔΩΡΟΥ!!!! ΘΑ ΣΚΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ….

Απάντηση