Εισερχόμενα – Εξερχόμενα χωρίς διαμεσολάβηση του Πετράν….

23 Νοεμβρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ:  ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΝ …ΣΑΛΜΑ — Έτσι χτυπούν τα “πιράνχας” τους Υπουργούς που θίγουν τα συμφέροντα τους….. Ανελέητες επιθέσεις δέχεται ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας (μιλάει για τον κοπρίτη και πολιτικό απατεώνα Μάριο Σαλμά!!!!) απο την ώρα που αποφάσισε να εφαρμόσει κανονικά το νόμο και να ρίξει τις τιμές των φαρμάκων , προς όφελος των πολιτών. Απο που πηγάζουν αυτές οι επιθέσεις ;Ιδίως απο φαρμακοβιομηχανίες που χάνουν τεράστια συμφέροντα. Εδώ και περισσότερο απο ένα μήνα όμως ο μεγάλος φαρμακοβιομήχανος Δ.Γ. έχει καθημερινό θέμα επίθεσης……

  === ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΠΑΡΜΠΠΑΝΙΚΟΥ:  Μη μου πεις???….. Ααααα, τους πούστηδες!!!…. Τόξερα εγώ ότι η μισή βουλή θέλουν να τον ανασχηματίσουν……
Τέλος πάντων….. Πες του μαλάκα υπουργού, να περάσει να του δώσω πιεσόμετρο αντιπιρανχικό…. Έχω τρία…. Όλοι οι φαρμακοβιομήχανοι ρε κερατά, παράγουν ΚΑΙ γενόσιμα. Γιατί να τα βάλουν με τον Σαλμά, αφού άπαντες θα έχουν μεγαλύτερο ποσοστό καθαρού κέρδους???? Έεεεεεε???…..

  === ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ:   ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ! Η καταντια γνωστου “κουκουλοφορου” blogger προσβαλλει τα social media και το ρολο τους!  ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ “NO NAME” ΕΝΗΜΕΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ θα πάρουν το ζυγολόγιο της …(αν)αξιοπιστίας τους!!!

  === ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:  Σου έχω πει μαλάκα, δεν είμαι συντάκτης ούτε δικτύου ούτε διαδικτύου…. Δεν είμαι κουκουλοφόρος ούτε εκβιαστής  του διαδικτύου…. Δεν είμαι “NO NAME” ενημερωτής….. Είμαι σκέτος ο blogger ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ και δεν χρειάζομαι κανέναν νταβατζή. Έχω μόνο φίλους και όχι καπελωτές….. Κανένας δεν μου ζήτησε να σου βγάλω τα μάτια, καλά θα κάνεις να μη ψάχνεις θύματα να τα χρησιμοποιείς για επιδιώξεις σου που ούτε καν σκέφτεσαι να γνωστοποιήσεις…. ΆΪ στα τσααακίιιδια ρουφιανάκιιι….

Απάντηση