=== ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ, ΕΣΤΩ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ — ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ…. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!

  === Συνέβη λίγα λεπτά πριν από τις 16.00 στο σιδηροδρομικό σταθμό του Δομοκού.
=== Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport, την ώρα που το τρένο έμπαινε στο σταθμό, ο 31χρονος που περίμενε μαζί με τους άλλους επιβάτες, ξαφνικά πήδηξε στις ράγες, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
=== Αυτή την ώρα σπεύδουν στο σημείο άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ για να απεγκλωβίσουν τον άτυχο νεαρό κάτω από το τρένο.
=== Τόσο ο σταθμάρχης και ο μηχανοδηγός, όσο και οι λιγοστοί επιβάτες που είδαν το συμβάν έχουν σοκαριστεί.
=== <<Τον είδα να γυρίζει την πλάτη και να πέφτει στις ράγες. Ο μηχανοδηγός σφύριξε δυο φορές, αλλά δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα.>> είπε στο LamiaReport ο σταθμάρχης του Δομοκού.
=== Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας είχε κατέβει στο σταθμό του Δομοκού, πριν από μια ώρα περίπου, από άλλη αμαξοστοιχία και μιλούσε συνεχώς στο τηλέφωνο. Κάποια στιγμή μάλιστα πήγε στο σταθμάρχη και ευγενικά ζήτησε νερό. <<Ήταν καλοντυμένος και τίποτα δεν έδειχνε ότι θα μπορούσε να κάνει τέτοιο πράγμα. Πάθαμε όλοι σοκ…>>είπε επίσης ο σταθμάρχης.

  === Αναρτήθηκε από το LamiaReport

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Δεν είναι η πρώτη αυτοκτονία στη Φθιώτιδα — Ελπίζω να είναι η τελευταία. Δείτε τη κατάσταση στα μάτια. Οι διεφθαρμένοι κυβερνήτες είναι ο εχθρός, όχι ο εαυτός μας κι΄ αν είναι να πεθάνουμε, να στείλουμε σε αυτόν τον δρόμο στους φονιάδες.–

Απάντηση