=== Με αφορμή τη νέα “παρέμβαση” Καζάκη, την οποία για άλλη μια φορά το σιωνιστικό καθεστώς της Αθήνας γενναιόδωρα διαδίδει μέσω των ελεγχόμενων κρατικών και ιδιωτικών ΜΜΕ, αξίζει να σημειώσουμε τα παρακάτω:

  1.— Ιδιωτικοί στρατοί λειτουργούν νόμιμα σε χώρες της πόρνης ΕΕ (από την οποία ούτε σκέφτεται να φύγει ο ….αρχηγός Καζάκης) και αφού λειτουργούν νόμιμα σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ, ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ να ιδρύσουν καταστήματα ή υποκαταστήματα στην Ελλάδα και αυτό έχει συμβεί και έχει διαφημιστεί στο διαδίκτυο και σε ειδικά έντυπα, τουλάχιστον εδώ και τρία (3) χρόνια!!!!

  2.— Ιδιωτικούς στρατούς διέθεταν στην Ελλάδα (τηρουμένων των αναλογιών κάθε εποχής) μεγιστάνες της πλουτοκρατίας, από εποχής παντοδυναμίας Ωνάση και Νιάρχου.   Οι σημερινοί δισεκατομμυριούχοι σαν τους Βαρδινογιάννη, Λάτση, Κόκκαλη, Αγγελόπουλοι, Τραπεζίτες κλπ, διαθέτουν έκαστος, τουλάχιστον από ένα θωρακισμένο όχημα και από τουλάχιστον μια ιδιωτική διμοιρία ένοπλων μπράβων που τους ακολουθεί σε κάθε τους βήμα. Κανένας Καζάκης δεν ενδιαδέρθηκε ποτέ γι΄ αυτά!!!!

  3.— Κακά τα ψέματα, αλλά και οι κρατικοί στρατοί των χωρών της ΕΕ έχουν μετατραπεί κατά μεγάλο ποσοστό σε μισθοφορικούς.

  4.— Η Blackwater Worldwide ή Academy ή Xe είναι το πλέον τρανταχτό και ισχυρό όνομα στον χώρο, που έχει αναμειχθεί μαζί με τη CIA σε πολλά εγκλήματα διεθνώς και η χρήση του για λόγους εντυπωσιασμού είναι εύκολη και αποδοτική, ενώ λογικά, θα πρέπει να είναι από τις πρώτες που υπάρχει στην Ελλάδα, για παροχή ήπιων μορφών προστασίας προσώπων και εγκαταστάσεων και προμήθεια ειδικού εξοπλισμού.

  5.— Για να αναφερθεί κανείς σε υπογραφή σύμβασης του Ελληνικού Δημοσίου με τη συγκεκριμένη Αμερικάνικη εταιρεία, ιδιοκτήτρια και ιδιωτικού στρατού δολοφόνων, δεν μπορεί να γίνεται με λογικές “είμαι το σπυρί στον κώλο μάγισσας” όπως κάνει ο Καζάκης με βλακώδη μετατροπή υποθέσεων σε φανταστικό “γεγονός” – αλλά απαιτούνται ντοκουμέντα τα οποία ένας Καζάκης ποτέ δεν εμφανίζει, αφού με τις πλάτες των ΜΜΕ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ δεν τα χρειάζεται.

  === Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΡΟ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΕΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΦΟΒΟΥ ΑΠΌ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΘΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΥΛΑΞΗ ή ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. ΟΜΩΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ, ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΟΠΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ.

1 Comment

 • Ο/Η dude λέει:

  OΙ «ΛΕΓΕΩΝΕΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ» Με αφορμή τις αποκαλύψεις Καζάκη, σχετικά με την Blackwater.

  Οι Λεγεώνες των μισθοφόρων χωρίζονται σε 3 κατηγορίες.
  1) Balckwater USA.
  2) Aegis defense services.

  3) Dyncorp.

  Πάμε λοιπόν να δούμε από πολύ κοντά αυτές τις μισθοφορικές ομάδες.

  Η BLACKWATER έκανε την εμφάνιση της στον πόλεμο του Ιράκ. Στο Ιράκ η BLACKWATER είχε αναλάβει τη φρούρηση διπλωματών, Στρατηγών, πρακτόρων, και φυσικά της πρεσβείας των ΗΠΑ.Τα μικρά μαύρα ελικόπτερα της εταιρείας αλλά και τα τεθωρακισμένα οχήματα προστάτευαν τις αυτοκινητοπομπές. Πρόεδρος και ιδρυτής της BLACKWATER Ο ΕΡΙΚ ΠΡΙΝΣ, ένας από τους κύριους χρηματοδότες του ρεπουμπλικανικού κόμματος. Μερικά από τα στελέχη αυτής της εταιρείας είναι μέλη του Στρατιωτικού τάγματος της Μάλτας. Όταν μιλάμε για BLACKWATER αναφερόμαστε φυσικά στην C.I.A. Αντιπρόεδρος για έτη υπήρξε ο Κόφερ Μπλάκ( διευθυντής του αντιτρομοκρατικού κλάδου της C.I.A)-συνεργάτης του υποψηφίου για την αμερικανική προεδρία Μιτ Ρόμνευ. O Κόφερ Μπλάκ, υπήρξε και ο εμπνευστής του σχεδίου απαγωγής υπόπτων για τρομοκρατική δράση σε πολλές χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα… Η BLACKWATER έχει ταλέντο στην άντληση μισθοφόρων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι βετεράνοι του Πινοσέτ πιάνοντας δουλειά στον πόλεμο του Ιράκ. Η BLACKWATER δεν έχει προβλήματα στο να στρατολογεί και να δίνει οδηγίες σε κατοχικές δυνάμεις.

  Aegis defense services.

  Έδρα το Λονδίνο. Ιδρύθηκε το 2002 από τον Τιμ Σπάισερ 61 ετών. Το βασιλιά των μισθοφόρων του Ιράκ. Ο βετεράνος του πολέμου των Φόκλαντ και πρώην αντισυνταγματάρχης της Σκωτικής φρουράς μέχρι τον πόλεμο του Ιράκ, είχε ειδικότητα στις χώρες της Αφρικής. Λόρδοι και επιτελάρχες πλαισίωναν την εταιρεία του στο Ιράκ. Η εταιρεία είναι εν ζωή…και περιμένει συμβόλαια.

  Dyncorp-ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.

  Εδρεύει στην Βιρτζίνια και όλα τα έσοδα προέρχονται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Χρηματοδότης μελών του Κογκρέσου που μετέχουν σε επιτροπές για την άμυνα. Συνεργάζεται με την κυβέρνηση της Κολομβίας, για την καταστροφή φυτειών κόκας με ψεκασμούς αέρος. Η εταιρεία στα τέλη της δεκαετίας του 90, βοηθούσε τον αμερικανικό στρατό στις επιχειρήσεις στη Βοσνία. Εκεί 2 εργαζόμενοι της Dyncorp αποκάλυψαν σκάνδαλο διακίνησης γυναικών με σκοπό την πορνεία. Μισθοφόροι της Dyncorp αγόραζαν και πουλούσαν κοριτσόπουλα της Βοσνίας…..

  Αυτές είναι οι σημαντικές μισθοφορικές ομάδες μέχρι στιγμής. Ο γράφων πιστεύει ότι κάποια φωτεινά μυαλά θα κατευθύνουν με σχέδιο την ελληνική αστυνομία. Με βαρύ οπλισμό και θωρακισμένα μεγάλα οχήματα παντός εδάφους σε ολόκληρη την Ελλάδα για να περάσουν τον φόβο… Η Ελλάδα είναι κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μόνο think tanks επιτρέπονται. Όπως και να έχει είναι ντροπή. Είναι ντροπή που φτιάχνουν ένα σκληρό και αδίστακτο αστυνομικό κράτος για το μεγάλο ξεπούλημα με χρήματα των Ελλήνων. Προφανώς αυτό συμφέρει πιο πολύ σε μια κοινωνία, στην οποία προ πολλού έχει χαθεί κάθε έλεγχος … …Δεν μπορεί να είναι τυχαία αυτά τα πράγματα..

  Ο ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

  Υ.Γ. Δεν περιμέναμε καμία ανάρτηση από το γνωστό εθνικιστικό κόμμα…..

  ΔΕΝ ΠΡΟΚΕIΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΜΙΑ BLACKWATER ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ….

  //www.triklopodia.gr/2012/11/o-blackwater.html

Απάντηση