=== ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΤΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ…. “ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ”
=== Σύμφωνα με το έγγραφο που εστάλη στον κ.Ρακιντζή ο πρώην υπάλληλος ως προϊστάμενος και διαχειριστής καταστήματος στην Κρήτη ‘κατά το χρονικό διάστημα από τον Μάιο του 2011 έως και τον Ιούλιο του 2011 ευθύνεται για παρακράτηση ποσού 47000 ευρώ.

  === Μόνο στην Ελλάδα γίνονται…. ευκολίες πληρωμής για κλεμμένα χρήματα από το Δημόσιο!!!!! Η περίπτωση των ΕΛΤΑ όπου δύο στελέχη τους- το ένα από την Κρήτη- πιάστηκαν να έχουν υπεξαιρέσει χρήματα και να…διευκολύνονται να τα επιστρέψουν είναι εξωφρενική!!!!

  === Η…γαλαντομία των ΕΛΤΑ αποκαλύφθηκε, όπως γράφει το Πρώτο Θέμα, όταν ενημερώθηκε ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ.Ρακιντζής, για την εξέλιξη δύο υποθέσεων που αφορούσαν…. ‘παρακρατηθέντα’ ποσά από τον οργανισμό.

  === Το στέλεχος απο την Κρήτη που φέρεται να μην απέδωσε στον οργανισμό τα λεφτά που διαχειριζόταν, τα ΕΛΤΑ τον έθεσαν σε αργία 6 μήνες- άρα μπορεί να επιστρέψει!!!- και θα του κρατάνε ένα ποσό καθε μήνα από τον μισθό του!!! Τέτοιες ευκολίες….

  === Σύμφωνα με το έγγραφο που εστάλη στον κ.Ρακιντζή ο πρώην υπάλληλος ως προϊστάμενος και διαχειριστής καταστήματος στην Κρήτη ‘κατά το χρονικό διάστημα από τον Μάιο του 2011 έως και τον Ιούλιο του 2011 ευθύνεται για παρακράτηση ποσού 47.000 ευρώ προερχόμενου από τη διαχείριση του καταστήματος’. Ο υπάλληλος παραπέμθηκε στο Πειθαρχικό και του επιβλήθηκε κατά πλειοψηφία η ποινή της οριστικής απόλυσης. Ωστόσο, μετά από έφεση το Δευτεροβάθμιο του επέβαλε την ποινή της προσωρινής απόλυσης των έξι μηνών τον περασμένο Ιούνιο.

  === Είναι λοιπόν προφανές ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος θα επιστρέψει με το νέο έτος στην υπηρεσία. Και τα λεφτά; Απομένει να πάρουν τα ΕΛΤΑ 23000 ευρώ-προφανώς τα επέστρεψε τα υπόλοιπα- και ο οργανισμός αποφάσισε να ‘παρακρατείται από τον μισθό του σε μηνιαίες δόσεις’!
Αναρτήθηκε στο CRETA LIVE

  Ούτε Κωτσόβολος δεν κάνει τέτοιες ευκολίες…. Και χωρίς πιστωτική κάρτα….. Εντάξει Λέανδρος??????

ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.:  Αν αυτον που ΕΚΑΝΕ αυτον τον υπηρεσιακο διακανονισμο ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ο Ρακιντζης, τοτε μονον θα ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ….

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:  Κανέναν δεν έχει τιμωρήσει ο Ρακιντζής. Στα δύσκολα, περιορίζεται σε μια ανόητη άνευ ουσίας αλληλογραφία και στο τέλος, όταν όλοι είναι έτοιμοι να τον κράξουν (και δικαίως) βγαίνει και πιπιλίζει τη καραμέλα, πως δήθεν δεν έχει αρμοδιότητες ή δεν μπορεί να παρέμβει στη ….δικαιοσύνη από την οποία προέρχεται. ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και εμένα τουλάχιστον, στις δύσκολες παραπομπές επίορκων στελεχών, ήταν στο τηλέφωνο, της ανάλυσης, “μήπως έτσι” ή “μήπως αλλιώς” ή “δεν βαριέσαι, τι θέλεις και μπλέκεις και άστα να πάνε στα κομμάτια” —- ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΡΑΚΙΝΤΖΗ.–

ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.:   Και……του φταινε ΜΟΝΙΜΑ ολοι οι αλλοι πλην του ΙΔΙΟΥ. Οι πολιτικοι, οι δικαστες, οι συνδικαλιστες, οι δημοσιογραφοι, οι τραπεζες, οι παπαδες, οι φοιτητες…..ΔΕΝ φταιει ΜΟΝΟΝ ο ιδιος…….

 

Απάντηση