=== Φεγγάρι – φεγγαρούδι μ΄ κρύψου μη σε βρει ο Χαρδαβέλας και σε στείλει στα ανεξήγητα φαινόμενα!!!….

  === Με τέτοιες μακακίες, πως να μισήσεις τους φονιάδες των λαών Αμερικάνους!!!!

  === Ρε ξεφτιλισμένε, τα είκοσι τελευταία χρόνια, οι φονιάδες Εβραιοαμερικάνοι, έχουν κάνει σκόνη τη γειτονιά μας και δεν γράφεις τίποτα για Γιουγκοσλαβία, τίποτα για Ιράκ, τίποτα για Τυνησία, τίποτα για Λιβύη, τίποτα για Αίγυπτο, τίποτα για Αφγανιστάν και Ιράν, τίποτα για Συρία και Ισραήλ….

  === Ρε ξεφτιλισμένε, χωρίς το παραμικρό αποδεικτικό στοιχείο, βγαίνει και λες ανύπαρκτες “κακίες” περί παρά λίγο εξαφανίσεως του φεγγαριού από αμερικάνικη ατομική βόμβα???? Το φεγγάρι βρήκες ρε τρομολάγνο ζόμπι να μας φέρεις στο κεφάλι, μετά από 60 χρόνια?????

  === Αδικημένους πας να τους βγάλεις ρε παλαιοπώλη ανύπαρκτων ειδήσεων????

Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΜΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥ:
Οι ΗΠΑ σχεδίαζαν να ανατινάξουν το φεγγάρι με ατομική βόμβα!

Ένα σχέδιο «επιστημονικής φαντασίας» εκπόνησαν οι αμερικανικές υπηρεσίες τη δεκαετία του 1950, για να κερδίσουν μια και καλή τον Ψυχρό Πόλεμο: να ανατινάξουν το φεγγάρι με ατομική βόμβα.
Το μυστικό πρότζεκτ έφερε την κωδική ονομασία «Μελέτη για ερευνητικές πτήσεις στη Σελήνη» ή πιο σύντομα «Project A119».
Καθώς ΗΠΑ και Σοβιετική Ένωση ανταγωνίζονταν στην «κούρσα του διαστήματος», οι Αμερικανοί σκέφτηκαν να κάνουν την «απόλυτη» επίδειξη ισχύος, προκαλώντας μια πυρηνική έκρηξη στη Σελήνη, η οποία θα ήταν ορατή από τη Γη.
Σύμφωνα με το σενάριο, ένας πύραυλος με μια μικρή πυρηνική συσκευή, θα εκτοξευόταν από μυστική τοποθεσία, θα ταξίδευε 238.000 μίλια και μόλις έφτανε στο φεγγάριθα πυροδοτούνταν. Το σχέδιο θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί από το 1959, όταν οι ΗΠΑ ανέπτυξαν διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους.
Ωστόσο το σχέδιο εγκαταλείφθηκε, λόγω φόβων ότι σε περίπτωση «αστοχίας» μπορεί να έμπαινε σε κίνδυνο ο πληθυσμός της Γης. — newsbomb.gr

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΗΓΗ!!!!… ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ!!!!

Απάντηση