Αρχή διά προστασίαν δεδομένων

27 Νοεμβρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === Τα παραπάνω (@ρχίδι@) προσιδιάζουν σε δεσποσύνη που επαγγέλλεται την ανακούφιση του ανδρικού πληθυσμού από το στρες και τα υπαρξιακά αδιέξοδα. Ομως ο Σημίτης δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει κάτι τέτοιο. Είναι ενάντια στις αρχές και στο DNA του η εξυπηρέτηση των αναγκών των Ελλήνων. Ο πρωθυπουργός των Ιμίων, του Οτσαλάν και του ΧΑΑ γέννησε αυτό το τερατάκι, την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, με στόχο να προστατεύσει την πλειονότητα των παραβατικών (αυξάνονται δραματικά κάθε λεπτό που περνάει) από τα αδιάκριτα βλέμματα της μειονότητας των νομοταγών πολιτών, που θέλουν να γνωρίζουν ποιος τους ληστεύει και ποιος τους σφάζει. Με βάση τον πολυπλόκαμο νόμο που διέπει τη λειτουργία αυτού του άχρηστου και επιβλαβούς θεσμού είναι παράνομο να δημοσιεύονται το όνομα και η φωτογραφία «επαγγελματιών», όπως οι κατά συρροήν δολοφόνοι, οι βιαστές, οι έμποροι ναρκωτικών, οι αρχαιοκάπηλοι, οι ληστές και άλλοι, οι οποίοι αποτέλεσαν πυλώνες ανάπτυξης του μεταπολιτευτικού κράτους.

  === Σοφό το μέτρο: Να δημοσιευτεί η φωτό τους στην εφημερίδα και να τους αναγνωρίσουν και άλλα θύματα; Για κορόιδα ψάχνετε; Ετσι μπορούν ευκόλως να εξαρθρωθούν ολόκληρες συμμορίες και κυκλώματα.

  === Φοροαπόρρητο
=== Μια από τις πιο αστείες πτυχές της λειτουργίας της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα είναι φρεσκότατη. Υπάρχει τύπος που έχει μάθει όλα τα οικονομικά – προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων και οι Ελληνες απαγορεύεται να μάθουν για εκείνον οτιδήποτε άλλο εκτός από την ηλικία και το επάγγελμά του. Ο λόγος για τον άνθρωπο που έβαλε στο χέρι, από το υπουργείο Οικονομικών, στοιχεία (φορολογικού ενδιαφέροντος) 9.000.000 φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων! Οι κρίσιμες λεπτομέρειες για το πρόσωπο και τη δράση του εν λόγω κυρίου καλύπτονται από τον πέπλο σιωπής που επέβαλε η σκωληκοειδής απόφυση της πολιτικής (κυβέρνηση Σημίτη) με τον νόμο για τα δεδομένα. Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει και το γεγονός ότι η Αρχή Διά την Προστασίαν επιβίωσε ακλόνητη και ακμαία μέχρι τις ημέρες μας, παρά τις αλλαγές των ενοίκων του Μεγάρου Μαξίμου.

  === Τούτα τα περίεργα υποχρεώνουν τους καχύποπτους να σκεφτούν πως το πανάκριβο εγκαθίδρυμα είναι μια «παραγγελιά» των δυνάμεων που αληθινά κυβερνούν τούτον τον τόπο.

  === Αλλά ας μη δίνουμε προσοχή σε ανοησίες όπως «συνωμοσίες», λέσχες Μπίλντερμπεργκ κ.λπ. Αν αλήθευαν, θα τις βλέπαμε στα κεντρικά δελτία ειδήσεων…

ΠΗΓΗ: Δημοκρατία – Παναγιώτης Λιάκος

ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.: 
Οπως εμαθα η ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ και ο ΡΑΚΙΤΖΗΣ στεγάζονται στην ΙΔΙΑ πολυκατοικια Κηφισιας και Αλεξανδρας….
Δεν ξερω κατα ποσο ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ αλλα αν η συνεργασία τους ειναι να ΚΑΝΟΥΝ πως προστατεύουν τον ΠΟΛΙΤΗ και να κοροϊδεύουν τους ΑΦΕΛΕΙΣ, τότε συνεργάζονται 100%…………..

Απάντηση