=== ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΙΣΧΟΣ – ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

  === Σε εποχή μνημονίου και δανειστών το βλέπουμε και αυτό!!! Γερμανοί ειδικοί της ομάδας δράσης (Task Force) του Ράιχενμπαχ άρχισαν τις αιφνιδιαστικές επισκέψεις στα ελληνικά δημόσια νοσοκομεία προκειμένου να ελέγξουν την κατάσταση. Έντονες αντιδράσεις εργαζομένων… 
=== Τι άλλο θα δούμε άραγε στη χώρα των δανείων καθώς πλέον άρχισαν και οι επισκέψεις ελέγχων ξένων στα νοσοκομεία του ΕΣΥ.
=== Η πρώτη κίνηση έγινε με δύο από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, τον Ευαγγελισμό και το «Αττικόν».
=== Γερμανοί εμπειρογνώμονες έκαναν την εμφάνισή τους καταρχάς στον Ευαγγελισμό προκειμένου να διαπιστώσουν από κοντά  πως λειτουργεί το μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας αλλά και να ελέγξουν προμήθειες και οικονομική κατάσταση. Οι πληροφορίες όμως είχαν φθάσει ήδη στα αυτιά των εργαζομένων οι οποίοι μπλόκαραν την επίσκεψη με συγκέντρωση που πραγματοποίησαν στο νοσοκομείο.
=== Έτσι η διοίκηση συνάντηση τους Γερμανούς εκτός Ευαγγελισμού για να συζητήσουν τα …καθέκαστα.
=== Νωρίτερα όμως οι ειδικοί του της Τασκ Φορς επισκέφθηκαν το νοσοκομείο Αττικόν.
=== Εκεί δεν περιορίσθηκαν σε απλή επίσκεψη αλλά έκαναν και ερωτήσεις σε εργαζόμενους διαφόρων τμημάτων όπως αναφέρουν παραβρισκόμενοι, προκειμένου να μάθουν πόσα ακριβώς υλικά χρησιμοποιούνται σε επεμβάσεις και εξετάσεις.
=== Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείο Αττικόν μάλιστα σε ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για «Προκλητική εμφάνιση που πραγματοποίησαν εκπρόσωποι της Τρόϊκας και επιτετραμμένοι του Γερμανικού Υπουργείου Υγείας».
=== Όπως αναφέρουν, επιχείρησαν μάλιστα να κάνουν και σύσκεψη με τη Διοίκηση και με υπηρεσιακούς παράγοντες του νοσοκομείου, με παρουσία του Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ στα πλαίσια της «ανταλλαγής εμπειριών» και «προσφοράς τεχνογνωσίας».
=== Το σωματείο των εργαζομένων του νοσοκομείου και σ αυτήν την περίπτωση μπλόκαρε την είσοδο  των …υψηλών επισκεπτών στα γραφεία της διοίκησης.
=== Οι εργαζόμενοι σημειώνουν πάντως πως οι Γερμανοί ελεγκτές αποδοκιμάστηκαν έντονα από υπαλλήλους, γιατρούς αλλά και συνοδούς ασθενών κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους.
=== Να σημειωθεί πως το… στίγμα έδωσε στην επίσκεψη του στη χώρα μας και ο Γερμανός υπουργός Υγείας ο οποίος δήλωσε πως θα συμβάλει στο να περισταλούν περαιτέρω οι δαπάνες στα νοσοκομεία, οι προμήθειες, να γίνουν συγχωνεύσεις τμημάτων αλλά και να περιορισθούν οι όποιες σπατάλες.

ΠΗΓΗ:  http://iatropedia.com
Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
   === Και έρχομαι στους τραμπούκους του αδολφούλη μασόνου Μιχαλολιάκου, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η προβολή των ΑΝΟΥΣΙΩΝ τραμπουκισμών τους, κλωτσώντας χαρτοκούτια στις λαϊκές, για να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, και τους ρωτώ:
Γιατί δεν πήγαν να ρίξουν μερικές σφαλιάρες στους προκλητικούς ΞΕΝΟΥΣ των σιωνιστών του Ράϊχενμπαχ, που …συμπτωματικά είναι και μαγαλοεισαγωγείς λαθρομεταναστών χαμηλού μισθολογικού κόστους, αλλά σύμφωνα με την αγαπημένη έκφραση του Κασιδιάρη, ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ?????
Γιατί ποτέ δεν τους έχουμε δει τους ΧρυσΑυγίτες του Μιχαλολιάκου ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, να ορμάνε και να τους ρίχνουν σε κανένα πηγάδι, για να μάθουν οι σιωνιστές εισβολείς του Ράϊχενμπαχ,  σε ποιον λαό ανήκει αυτή η χιλιοπροδομένη χώρα ηρώων????
Μήπως “κατά λάθος” συνεργάζεστε μαζί τους???? Μήπως τη κατασκευασμένη εξ αποστάσεως παράσταση προχθές, στη Χερσόνησο Κρήτης με “αναρχικούς” του βολέματός σας, μας τη σερβίρατε με όλα τα ΜΜΕ (που τάχα σαν σνομπάρουν), για να μη σας παρεξηγήσουμε ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΧΕΤΕ, από κάθε δράσηκατά των πραγματικών δυνάμεων εισβολής και κατοχής????
Και ακόμα μια διεθνήστικη περιέργεια: Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τη σφαγή των αδελφών Παλαιστίνιων από τους νεοναζί σιωνιστές?????

2 Comments

 • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

  ΠΡΟΣ ΧρυσΑυγίτη animal:
  Το μαχαίρι και το πεπόνι εσείς το κρατάτε ΧρυσΑυγίτη. Εδώ είναι προσωπικός χώρος για να γράφω τις απόψεις μου και ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΩ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΡΙΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ, ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.
  Τις “ενημερώσεις” σου εκεί πονηρέ κοπρίτη. Εδώ δεν είναι ούτε του Εβραίου Αλαφούζ που σας έχει αδυναμία, ούτε του Μπόμπολα, ούτε του φασ΄λιστα Ψυχάρη. Εκεί τις “ιδέες” σας και τις πονηράδες σας. Ο Μπαρμπανίκος δεν πουλάει φύλλα.

 • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

  ΠΡΟΣ animal:
  Στο γήπεδό μου, από τις μπούρδες του Κασιδιάρη, εγώ επιλέγω τα αποσπάσματα που δημοσιεύω ή εγκρίνω σαν σχόλια. Ο παρών χώρος δεν ενδείκνειται για καφροπροπαγάνδα.–

Απάντηση