=== Μια έφηβη στο Μπρούκλιν χθες, κατάθεσε καταγγελία εναντίον εξέχοντος μέλους και ηγέτη των υπερορθόδοξων Εβραίων, ο οποίος πλέον κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση της – και αυτή η συναρπαστική μαρτυρία της, αποτελεί μια σπάνια αναλαμπή, από μια απομονωμένη-κλειστή κοινότητα των Hasidic (Χασιδιστών).

   === Η κοπέλα, η οποία τώρα είναι 17 χρονών, ήταν μόλις 12 χρονών, όταν ο Ραβίνος Nechemya Weberman (φωτογραφία), 54 χρονών, άρχισε να την κακοποιεί, εκμεταλλευόμενος το γεγονός, ότι οι γονείς της κοπέλας τον εμπιστεύονταν και την έστελναν σε αυτόν για να την συμβουλεύει!!! διότι φοβόντουσαν, μήπως η μικρή δεν ακολουθήσει τους αυστηρούς κανόνες της υπερορθόδοξης Εβραϊκής θρησκευτικής αίρεση Satmar, λένε οι εισαγγελείς.
=== Η όμορφη μικρή ξανθιά – κατάθεσε την μαρτυρία-καταγγελία της, αφού κάποια γυναικεία επιτροπή ορθόδοξων Εβραίων την οδήγησε στην αίθουσα του δικαστηρίου, και η μικρή είπε με κλάματα – στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μπρούκλιν με παρούσα την επιτροπή, για τα προβλήματα σχολικής πειθαρχίας που είχε και οδήγησαν τους γονείς της στο να την στέλνουν στον ραβίνο Weberman.
=== “Θα έπρεπε να φορώ πολύ χοντρό καλσόν, έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένας τρόπος να μπορεί ο καθένας να δει τα πόδια μου” είπε. “Με έστελναν (οι γονείς) κάθε μέρα στο γραφείο του διευθυντή, επειδή το καλσόν μου δεν ήταν αρκετά παχύ.”
=== Είπε επίσης, ότι ο πατέρας της αποφάσισε ότι χρειάζεται τη συμβουλευτική υποστήριξη του ραβίνου, επειδή νόμιζε ότι είχε μιλήσει με ένα αγόρι της γειτονιάς, και ότι δήθεν είχε ρωτήσει (η μικρή) τους δασκάλους της με περίεργες ερωτήσεις όπως, “Πώς ξέρεις υπάρχει Θεός;”
=== Επειδή η αίρεση Satmar δεν παρέχει καμία σεξουαλική εκπαίδευση για τις γυναίκες μέχρι λίγο πριν παντρευτούν, η έφηβη είπε ότι δεν κατάλαβε τι είχε κάνει ο  Weberman κατά την πρώτη συμβουλευτική συνεδρία τους. Ήταν η πρώτη φορά που είχε αγγιχτεί από έναν άνδρα έξω από την οικογένειά της, είπε.
=== Κατά τη διάρκεια της δήθεν συμβουλευτικής συνόδου, τη  χάϊδευε. “Ολόκληρο το σώμα μου πάγωσε,” αφηγήθηκε η ίδια με δάκρυα. «Δεν ήξερα πώς να αντισταθώ και να αντιδράσω.”
=== Η έφηβη είπε, ότι οι γονείς της την οδήγησαν σε ένα ραβινικό δικαστήριο, σε μια ανεπιτυχή προσπάθεια να την πείσουν να αποσύρει τις κατηγορίες!!!!
=== Περίπου 50 Ορθόδοξοι Εβραίοι, από τους οποίους πολλοί ήσαν από τους υποστηρικτές της, είχαν γεμίσει την αίθουσα. Οι γυναίκες με μακριά φορέματα φώναζαν κατά τη διάρκεια που περιέγραφε την μαρτυρία της.
=== «Η κοινότητα πρέπει να κατανοήσει ότι δεν μπορεί να καλύπτει ακόμα και τη σεξουαλική κακοποίηση πλέον», δήλωσε ο Ari Rubinstein, 42, ένας ορθόδοξος Εβραίος από το Kensington που παρακολούθησε την μαρτυρική κατάθεση χθες.
=== “Αν η κοινότητα βλέπει ότι πρέπει να πέσει πιο χαμηλά, θα συνειδητοποιήσει ότι εμείς θα αναλάβουμε δράση. Θα είναι μια κίνηση αφύπνισης.”
Η έφηβη παντρεύτηκε πρόσφατα, και σχεδιάζει να ξεκινήσει το κολέγιο το επόμενο έτος. Φορούσε ένα κολιέ με το αστέρι του Δαβίδ και μαύρες μπότες στο δικαστήριο
Οι συνήγοροί του ραβίνου
Nechemya Weberman λένε ότι ο πελάτης τους είναι αθώος και υποστήριξαν, ότι η έφηβη κατηγορεί τον Weberman μόνο για να εκδικηθεί, για ένα περίεργο περιστατικό στο οποίο συμμετείχαν ο Nechemya Weberman και ο πατέρας της, και ότι έκανε κρυφά σεξ με το φίλο της, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη κατάθεσή της,και να κατηγορήσει τον Nechemya Weberman για βιασμό της.
NY POST
ΠΗΓΗ:  http://privateinvesigations.blogspot.gr/2012/11/monster-rabbi-girls-chilling-testimony.html

Απάντηση