ΠΑΣΟΚ — Απ΄ όπου και αν το πιάσεις λερώνεσαι.

29 Νοεμβρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === Ο Κακλαμάνης δεν θα είναι υποψήφιος διότι διαφορετικά θα αποφασίσω να μιλήσω. Ξέρει αυτός!!!…

=== Αιφνίδιος πόλεμος Σταύρου Ψυχάρη – Απόστολου Κακλαμάνη – Εκατέρωθεν υπονοούμενα και απειλές αντάλλαξαν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης και ο εκδότης του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης.
=== Ο πρώην πρόεδρος της βουλής Απόστολος Κακλαμάνης πιστός στη γραμμή που έχει διαμορφώσει εδώ και χρόνια είπε μεταξύ άλλων χθες στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ:
=== «Θέλω να πω στους συντρόφους που έχουν προσωπικές στρατηγικές ότι η εποχή που έβγαζαν προέδρους ο Ψυχάρης και ο Μπόμπολας τελείωσε». Η φράση αυτή του Απόστολου Κακλαμάνη  εθωρήθη ότι στρεφόταν εναντίον του Ανδρέα Λοβέρδου και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, οι οποίοι δεν κρύβουν τις αρχηγικές τους φιλοδοξίες και αμφισβητούν τον Ευάγγελο Βενιζέλος και, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρήθηκε ιδιαίτερα προσβλητική.
=== Σήμερα, στην εφημερίδα τα Νέα φιλοξενείται η εξής απάντηση:
=== Ο κ. Αποστόλης Κακλαμάνης (τέως, τέως κ.λπ. και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ) είπε προχθές ότι ώς τώρα την ηγεσία του κόμματος τη διόριζαν ο κ. Σταύρος Ψυχάρης και ο κ. Γ. Μπόμπολας. Κάπου φαίνεται να τα μπερδεύει ο εν λόγω… έφεδρος. Από τη θέση του υποψηφίου προέδρου του ΠΑΣΟΚ τον  απέκλεισε τότε με μία ολιγόλογη δήλωσή του ο μακαρίτης Ευάγγελος Γιαννόπουλος,  που είπε στους δημοσιογράφους: Ο Κακλαμάνης δεν θα είναι υποψήφιος διότι διαφορετικά θα αποφασίσω να μιλήσω. Ξέρει αυτός!!!!!
IEFIMERIDA

Αναρτήθηκε από

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Είναι δυνατόν να μη ξέρει ο φερετζές του ψευδοΠΑΣΟΚ???? Μια ζωή στήριγμα όλων των διαφθαρμένων λειτουργιών του πασοκ. Μια ζωή κώλος και βρακί με όλους τους διαπλεκόμενους!!!! Μια ζωή μέσα στη χαβούζα του συγκροτήματος Λαμπράκη – Ψυχάρη!!!! Δεν ξέρει????? Να μου πει κάποιος, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, που να πήγε ουσιαστικά και τυπικά εναντίον των φανερά διεφθαρμένων. Παντού και πάντα τους προστάτεψε με τη βρόμικγ ψήφο του!!!!!!! Μια ζωή ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ο φουστόγερος. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.: Ρε σαν ναχει δικιο…..παει η εποχη που τον αρχηγο του ΠΑΣΟΚ τον εβγαζαν ο ΨΥΧΑΡΗΣ/ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ…..τωρα αυτοι οι δυο βγαζουν τον ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ Ν.Δ…..

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Τώρα βγάζουν ΚΑΙ τον πρόεδρο της ΝΔ. Όμως αν προσέξουμε τη δήλωση Ψυχάρη, μάλλον και τον Απόστολο Κακλαμάνη έβγαζαν μέχρι τώρα βουλευτή….

Απάντηση