ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

  === Ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) Ν. Πελεγρίνης, αφού έλαβε υπόψη του το από 30-11-2012 πρακτικό της συνεδρίασης των οκτώ (8) ….εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,  που είναι αυτοί που βλέπετε στη πρώτη φωτογραφία, οι οποίοι όλοι τους είναι κομματο-αποτέτοιοι και γενικής χρήσης παρατρεχάμενοι, άλλος του Σαμαρά-Μπενάκη, άλλος του Μπενιζέλου, άλλος-άλλη του Κουβέλη και ναι, πλειονοψηφούν τα κολητάρια του Κουβέλη!!!!
=== Οι εν λόγω ευτελείς οκτώ (8) του εσωτερικού, εκλέχθηκαν με τη γνωστή κομπίνα της αυξημένης βαρύτητας 50% των διεφθαρμένων ψήφων…. Για τέτοιες εκλογικές δημοκρατικές διαδικασίες μιλάμε και ΝΑ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, να ξαναπούν οι πάσης φύσεως και χρήσεως μεγαλομικροί κάφροι, ότι και για αυτό το νοσηρό φαινόμενο, δεν φταίνε άλλοι, παρά το φοιτητικό κίνημα του 1973 που έριξε τον Παπαδόπουλο, ουρλιάζοντας “ΦΟΛΑ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΕΣΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!!”
  === Σύμφωνα με το πρακτικό των ευτελών του ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ:
  === «τα εσωτερικά μέλη του Συμβουλίου του Ε.Κ.Π.Α., συνεδρίασαν, σήμερα, προκειμένου να αποφασίσουν για την επιλογή των ….εξωτερικών μελών του Συμβουλίου» και ενημερώνουν την Πανεπιστημιακή Κοινότητα τα φοιτητικά κορόϊδα και σύμπασα την ανθρωπότητα, ότι αυτοί οι κομματοαποτέτοιοι, λόγω εξαφάνισης του ανθρώπινου είδους από την υπό κατοχή Ελλάδα και του εξ αντικειμένου καθηγητικού ομοίως, μετά από εντολή των αφεντικών τους, εξέλεξαν με ΠΑΜΨΗΦΙΑ τα λοιπά έξη (6) μέλη της διοίκησης, εισαγόμενα έπαντα εκ του εξωτερικού, εξ ου και η τιτλοφορία τους “εξωτερικά μέλη” τις φάτσες των οποίων μπορείτε να θαυμάσετε για την γνήσια κατατομή τους στη δεύτερη φωτογραφία!!!!

και ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

  === Είδατε ομόνοια οι φούστηδες???!!! Μέχρι να μπουν στο συμβούλιο σφάζονταν και αφού η πανήγυρις ετελείωσε, ο καθείς στον ρόλο του που από πριν είναι καθορισμένος!!!!
=== Και σαν να μην έφτανε αυτό, αμέσως μετά, συνήλθαν λέει ο Πελεγρίνης (που ρέεεεεεεεε?????) και εξέλεξαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΜΟΦΩΝΑ, ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ Δημήτρη Μπερτσιμάς, πρόεδρο του συμβουλίου του ΕΚΠΑ (Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών).

  === Ο περίεργος τύπος με τον κόκκινο κύκλο, είναι ο νέος πρόεδρος, που στην ούγια γράφει “ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ” και δεν ξέρω τι άλλο. Διότι αν κρίνω από τα επίθετα Bertsima, Nehama και Jack Davis θα μπούμε σε περίεργα κανάλια και συνωμοσιολογίες…..

  === Λες και η όλη διαδικασία “εκλογής” τους, δεν είναι μια γελοία συνωμοσία…..

ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.:
ΦΟΒΑΜΑΙ οτι σου ΞΕΦΥΓΕ το βασικωτερο!
Η κυρια ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ ειναι συζυγος ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ του γνωστου δικηγορου του ΚΩΣΚΟΤΑ!!!!!!!!

Απάντηση