=== Οι “Γερμανοί” παραεπίτροποι και κατά κόσμο χαβαλέδες που έχουν μάθει να ζουν σε βάρος των λαών της κάθε μπανανίας της Ευρώπης, φαίνεται ότι έκριναν τους Έλληνες Δημόσιους υπάλληλους, διαχειριστές των κονδυλίων που ακολουθούν τον κύκλο Ελλάδα —> Γερμανία —> Ελλάδα —>Γερμανία, ως κάτω του μηδενός. Αιτία της διαπίστωσης ήταν, ότι τα περισσότερα  κονδύλια έκαναν τη φυσιολογική πορεία Ελλάδα —> Γερμανία —> Ελλάδα, αλλά στους “Γερμανούς”, που είναι μαθημένοι να κτηνοβατούν με νόμο, δεν αρέσουν τα φυσιολογικά, γι΄ αυτό και επιτροπιάζουν εφ΄ ημών συχνά πυκνά, βιαίως και κατ΄ εξακολούθηση!!!

  === Έτσι, για να βάλουν στη κτηνοβατική τους οδό και να εκπαιδεύσουν εξ υπ΄ αρχής τα Ελληνικά υποζύγια, ώστε να εκτελούν σωστά τη τελική παράδοση των κονδυλίων στον σωστό παραλήπτη και να αναγνωρίζουν με κλειστά μάτια το ποιος είναι αφεντικός, καθιέρωσαν ακόμα μια εκπαιδευτική δράση και επιμόρφωση, αποκλειστικά για Έλληνες Δημόσιους υπαλλήλους, που θέλουν να σπουδάσουν το αντικείμενο της σκλαβοποίησης ακούραστα και εξ αποστάσεως τηλεπαθητικώς από το σπίτι τους, για να μη μένει πίσω η δουλειά της φοροείσπραξης και θυμώσει ο αφεντικός!!!

  === Το πρόγραμμα εκπαιδευτικής δράσης έχει ξεκάθαρο όνομα και αντικείμενο και είναι τα: «Χρηματοδοτικά Εργαλεία και Μηχανισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων Διεθνών Φορέων» του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO). Εντάξει, είστε Ευρωπαϊκώς σκερβελέδες, αλλά είναι κανένας μαλάκας που δεν κατάλαβε τι είναι τα χρηματοδοτικά εργαλεία και οι παρακρατικοί μηχανισμοί του Ευρωπαϊκού δημόσιου “δικαίου” που βοά ο αφεντικός????

  === Η νέα αλλά πολυδοκιμασμένη εκπαιδευτική δράση, απευθύνεται σε Έλληνες υπαλλήλους των φορέων του στενού αλλά και ευρύτερου Δημόσιου τομέα (Δημόσιο, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ, ΟΤΑ), των εκπαιδευτικών κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ, κατά προτίμηση με προϋπηρεσία σκλάβου ή που έχουν εντονότατες τάσεις υποταγής, ώστε με λίγες ώρες τηλεπαθητικής εκγύμνασης και υπνωτισμού, να απασχοληθούν στη διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων ψευδοχρηματοδοτήσεων, ώστε ο πολύς παράς να καταλήγει εν τέλει επιτυχώς, στη Deutsche Bank ή στο ΔΝΤ!!!!

  === Οι κατ΄ οίκον τηλεπαθητικοί και υπνωτισμένοι μαθητές, με τη κατάλληλη ταχύρρυθμη εκπαίδευση, θα αποστηθίσουν όχι μόνον όλα τα μέχρι σήμερα μνημόνια, αλλά και όλα όσα θα μας σερβίρει ο μη Γερμανός Σόϊμπλε ή ο πληρεξούσιος γνωστού θρησκεύματος αντικαταστάτης του, για την επόμενη 5ετία, με όλα τα επακόλουθα αποτελέσματα, του τι σημαίνει  Ευρωπαϊκό Διεθνές Δίκαιο, αν οι σκλαβοποιημένοι δεν γεμίζουν τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά Ταμεία και την Deutsche Bank , με ΕΥΡΑ, με ποταμούς ιδρώτα και αίματος!!!! σύμφωνα με τις αποφάσεις της Εβραιοκομισιόν, της οποίας τα υπεράνω όργανα, θα έχουν τα κατά περίπτωση μέσα, για να παρακολουθούν την υλοποίηση των σχεδιασμένων προγραμμάτων χρηματοοικονομικής απάτης.

  === Θα  διδάξουν έμπειρα ξεπουλημένα για τέσσερις γενιές στελέχη, ταυτοποιημένα σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, κυρίως εισαγώμενοι καθηγητές πανεπιστημίων, με εξειδίκευση στη ΜΑΚΡΟΚΛΕΠΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

  === Το πρόγραμμα είναι 350 συμπυκνωμένες ώρες διδασκαλίας και θα διαρκέσει τρεις μήνες. Όποιος εκφράζει απορίες ή τον αντιληφθεί ο τηλεπαθητικός διδάκτορας και υπνωτιστής, ότι σκέφτεται να βήξει, αυτοδικαίως θα απολύεται πάραυτα, δια της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ μεθόδου της εφεδροποίησης δια παντός!!!!
  === Η συνολική διάρκεια του προγράμματος, το οποίο αρχίζει στις 10 Δεκεμβρίου, είναι 350 ώρες και θα καλυφθεί εντός τριών μηνών.

Με την εγγύηση “ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ” η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή, διότι μόνο ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΝΟΣ ΣΟΪΜΠΛΕ, θα μπορούσε να τη παράγει έτσι, ώστε να είναι μηδενικό το κόστος  υλοποίησής της υπέρ της τρόϊκα!!!!

 

Απάντηση