=== Αγαπητοί φίλοι,
=== Είμαστε μια ομάδα παραγωγών πατάτας και φασολιών στο χωριό Δασωτό του λεκανοπεδίου Κ. Νευροκοπίου. Παράγουμε άριστα προϊόντα ( με πιστοποίηση Π.Γ.Ε και Ολοκληρωμένης Διαχείρισης) γνωστά σε όλη την Ελλάδα.
=== Αποφασίσαμε από τη φετινή χρονιά να προωθούμε μόνοι μας τα προϊόντα μας.
=== Σας ενημερώνουμε σχετικά ώστε αν υπάρχουν ανάγκες σε προμήθειες πατάτας και φασολιών στην περιοχή σας, να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Από την πλευρά μας , σας εγγυώμαστε οτι η ποιότητα και οι τιμές των προϊόντων μας θα είναι οι καλύτερες δυνατές.

  === Website του χωριού με περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες, βίντεο, και τηλέφωνα: www.dasoton.com

  === Τηλέφωνο παραγγελιών και Πληροφοριών:
=== Παυλίδης Γεώργιος
=== τηλ 6977455615

  === Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
=== e-mail [email protected]

  === Τα τηλέφωνα πατατοπαραγωγών του Χωριού:
Παυλιδης Γεωργιος  τηλ 6977455615
Σοφιανιδης Ιωαννης  τηλ 6978347428
Γιωργος αμαραντιδης τηλ: 6972727984
Νικόλαος Μωυσίδης  τηλ.6974799679

  === Ειμαστε μια ομαδα παραγωγων πατατας και φασολιων στο χωριο Δασωτο του λεκανοπεδιου Κάτω Νευροκοπίου. Παραγουμε αριστα προϊοντα ( με πιστοποιηση Π.Γ.Ε και ολοκληρωμενης διαχειρησης) γνωστα σε ολη την Ελλαδα.
Στο πλαισιο του κινηματος της πατατας, και λογω της οικονομικης κρισης που μαστιζει ολους μας, αποφασισαμε να προωθουμε μονοι μας τα προϊοντα μας.

Εμεις απο την πλευρα μας εγγυωμαστε οτι η ποιοτητα και οι τιμες των προϊοντων μας θα ειναι οι καλυτερες δυνατες.

  === Λίγα λόγια για την πατάτα μας
Η πατάτα του λεκανοπεδίου Κάτω Νευροκοπίου καλλιεργείται σε υψόμετρο 590μ. και λόγω του ιδιαίτερου κλίματος της περιοχής αποκτά την μοναδική της ποιότητα.Υπάρχει μία μόνο καλλιεργητική περίοδος λόγω του παρατεταμένου χειμώνα.Οι πατάτες της περιοχής έχουν αναγνωρισθεί ως προϊόν Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης από την Ε.Ε.
Η άρδευση των καλλιεργειών μας γίνεται μέσω αυτοματοποιημένου αρδευτικού δυκτίου που τροφοδοτείται απο τεχνητό φράγμα στο οποίο καταλήγουν τα νερά των γύρω πηγών και βουνών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Μπαρμπανίκος δεν έχει καμία άμεση ούτε έμμεση σχέση με τη διακίνηση πατάτας ή άλλων ειδών. Μου έστειλαν ένα γράμμα και το δημοσιεύω. Οκαένας μπορεί να επικοινωνήσει απ΄ ευθείας και να ζητήσει όποιες πληροφορίες θέλει από τους ίδιους τους παραγωγούς.

1 Comment

Απάντηση