=== ΜΙΑ ΚΟΥΡΕΛΟΥ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΙΖΑΔΟΡΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ!!!!!

  === Θα αυξήσουν το τέλος επιτηδεύματος για να δώσουν τα επιδόματα παιδιών -Eλεύθεροι επαγγελματίες, επιχειρήσεις και εργαζόμενοι με μπλοκάκι θα πληρώσουν το φορολογικό μάρμαρο – Σήμερα το τέλος επιτηδεύματος είναι 500 ευρώ – Εχουν ήδη υποβάλλει αίτημα προς την τρόικα – Θα κατατεθεί ένα μπάλωμα την ερχόμενη Τρίτη στην Βουλή και η μεγάλη φορολογική μεταρρύθμιση μετατίθεται για τον Ιούνιο του 2013…

  === Οι διαρροές συνεχίζονται από το οικονομικό επιτελείο και κάποιοι ακολουθούν την ίδια λανθασμένη τακτική η οποία μόνο ανησυχία προκαλεί. Την ώρα που ο χρόνος πιέζει – όπως λένε – ακόμα ένα σενάριο βλέπει το φως.

  === Σύμφωνα με αυτό, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι με μπλοκάκι θα κληθούν κατά πάσα πιθανότητα να πληρώσουν την φορολογική στήριξη των οικογενειών με παιδιά.

  === Σύμφωνα με ανώτερη πηγή του ΥΠΟΙΚ, το οικονομικό επιτελείο εξετάζει τα εξής:…
—- Την αύξηση του τέλους επιτηδεύματος το οποίο σήμερα είναι 500 ευρώ ετησίως. Μάλιστα η πρόταση αυτή έχει ήδη υποβληθεί προς αίτηση στην τρόικα.
—- Η αύξηση των επιδομάτων για τρίτεκνους και πολύτεκνους στο βαθμό όμως που θα βρεθούν ισοδύναμα μέτρα αύξησης των εσόδων για να χρηματοδοτηθεί το μέτρα. Και αυτό τελεί υπό την έγκριση της τρόικας.
—- Βελτιώσεις στην κλίμακα με τους τρεις συντελεστές.

  === Συγκεκριμένα, τονίζεται ότι προκρίνεται η κλίμακα όπου το 45% επιβάλλεται σε εισόδημα άνω των 48.000 ευρώ.

Επίσης, εξετάζονται βελτιώσεις και στο θέμα της έκπτωσης φόρου ύψους 1.950 ευρώ.

  === Την Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου, θα κατατεθεί στη Βουλή ένα μίνι φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο θα περιλαμβάνει τις άμεσου δημοσιονομικού χαρακτήρα παρεμβάσεις που αφορούν τον τρόπο φορολόγησης του εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η μεγάλη φορολογική μεταρρύθμιση μετατίθεται για τον Ιούνιο του 2013. 

NEWSIT

Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση