=== ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ Τ.Ν.

  === Έκανα μια μεγάλη αναζήτηση βιβλιογραφικών πηγών από ελληνικά συνέδρια και διεθνή συνέδρια, όπου Έλληνες παρουσιάζουν  αποτελέσματα εργασιών τους. Στην ογκολογία και στην αιματολογία ειδικά, ΟΛΕΣ Η ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ οι εργασίες ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. Αυτές οι εταιρείες, ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ με ΑΜΟΙΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ “ΑΡΙΣΤΕΡΟ” ΧΕΡΙ σε γιατρούς….
=== Δίνουν λεφτά τάχα για ΜΙΣΘΟ ΒΟΗΘΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ που στην πραγματικότητα είναι ο ΠΑΡΑΓΙΟΣ του μαφιόζου μαγαλογιατρού.
=== Δίνουν λεφτά τάχα για να γίνουν ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ με πολύπλοκες τεχνολογίες και ΠΛΗΡΏΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
=== (Από τις μετρήσεις εξαρτάται η συνέχιση η όχι της θεραπείας, η αύξηση της δόσης, η αλλαγή του φαρμάκου….. Τις μετρήσεις τις πληρώνει η ίδια η εταιρεία ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ…….)
=== Δίνουν λεφτά τάχα για υποτροφίες σε γιατρούς και πληρώνονται όμως για ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ, ΔΙΑΜΟΝΕΣ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ κλπ
=== Δίνουν λεφτά ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ και πληρώνουν για κομπιούτερ, κινητά τηλέφωνα κλπ.
=== ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΙΑ …ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!!!…. ΜΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…..
=== ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ??????

Και σε συνέχεια της ανάρτησης Μεγαλογιατρός ελέγχεται για φοροδιαφυγή μαμούθ…..
Για ρωτα σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ τον ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ να σου ΔΗΛΩΣΕΙ εαν στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΛΑΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ με δραστηρια διοικηση την κολλητη ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ, εχουν ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ των ΔΩΡΕΩΝ (και “χορηγιων” οπως το λενε….) ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ για ΤΑΞΙΔΙΑ στην Χονολουλου και αλλου.
Υπαρχουν εκει μεσα ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. ΟΛΟ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ Ειναι, ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΝΗΣΙ Η ΣΕ ΒΟΥΝΟ Η ΣΕ ΛΙΜΝΗ ( ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ, ΑΡΑΧΩΒΑ κλπ κλπ).φυσικα ολα ΤΣΑΜΠΑ…..
ποιος ΠΛΗΡΩΝΕΙ τον ΒΑΡΚΑΡΗ????????
ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ, τα ΛΑΙΚΟ εχει ΠΟΛΛΑ ΧΡΕΗ…….σε εταιρειες φαρμακων θελω να πω….

=== ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:  Μιχάληηηηη!!!! Γίνονται τέτοια αίσχη διευκολύνσεων προς αλλότριαν ακολασίαν και δεν έχεις πάρει χαμπάρι???? Και τη καραμπίνα τι την κρατάς στην αγκαλιά και δεν καθαρίζεις τα κόπρανα???… Από έρωνταν???… Λέανδρεεεε…. Κάνε κάτι γαμώ τη τηλεφωνία σου και τον παγκόσμιο πρωταθλητισμό σου…..

Απάντηση