=== «Οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους Ελληνοκύπριους με τις οικονομικές δυσκολίες που υφίστανται αρκεί οι τελευταίοι να το ζητήσουν από τους Τουρκοκύπριους επίσημους», είπε ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της γείτονος χώρας Εγκεμέν Μπαγίς.
=== «Οι Ελληνοκύπριοι υποφέρουν λόγω της πολιτικής τους για αδιέξοδο και γιατί είναι κακομαθημένοι. Αν είχαν υιοθετήσει μια λύση, ολόκληρο το νησί θα είχε ευημερία και ηρεμία» συμπλήρωσε.

  === Κατά την επίσκεψή του στην Ουγγαρία, ο τούρκος υπουργός σχολίασε την οικονομική κατάσταση στην Κύπρο, η οποία μόλις ζήτησε και επίσημα βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

  === «Ο Θεός να βοηθήσει τους Ελληνοκύπριους», ευχήθηκε, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, αλλά επισήμανε ότι «έγιναν θύματα των πράξεών τους».

  === Στη συνέχεια εξέφρασε τη θέση του για την κατάσταση και έτεινε και χείρα βοηθείας: «Η ελληνοκυπριακή κυβέρνηση χρεοκόπησε λόγω του αδιεξόδου στο νησί.

  === »Οι Ελληνοκύπριοι υποφέρουν λόγω της πολιτικής τους για αδιέξοδο και γιατί είναι κακομαθημένοι. Αν είχαν υιοθετήσει μια λύση, ολόκληρο το νησί θα είχε ευημερία και ηρεμία.

  === » Θα βοηθήσουμε αν χρειαστεί. Όπως η Τουρκία ξεπλήρωσε τα πέντε δισ. δολάρια του δανείου του ΔΝΤ, θα εξετάσουμε να βοηθήσουμε τους Ελληνοκύπριους αν το ζητήσουν από τους Τουρκοκύπριους επίσημους» κατέληξε ο Τούρκος υπουργός!!!!

ΠΗΓΗ:  αλήθεια on line

Απάντηση