===HYPERCOMODO

  === Δεκάδες χιλιάδες ευτυχισμένου λαού, ξεχύθηκε στους δρόμους για να πανηγυρίσει τον τεράστιο άθλο των παγκόσμιων πρωταθλητών διαχείρισης της διαφθοράς και για να υποδεχθεί τους σύγχρονους π-ανάξιους ήρωες.

  === Μέσα στη μιζέρια και τη κακομοιριά που μας δέρνει και μας βαρά, ο κόσμος όλος βρήκε μια ευκαιρία να ξεδώσει και να πάρει ανάσα σε φουσκωμένα στήθια σιλικόνης. Τέτοια φιέστα είχαμε να δούμε από ενάρξεως χρήσης της κάθε απόκρυφης ντόπας, άντε για μπάλες, άντε για μπάρες, άντε και για κουμπάρες τριφασικές!!!

  === Αυτή τη στιγμή φίλες και φίλοι μου, σύμπασα η ανθρωπότης, μένει άναυδη, μένει άφωνη, αλλά βεβαίως περιγελαστική, διότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, καμιά ζηλόφθονη χώρα δεν διαθέτει γενικό επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης έναν Ρακιντζή, καμιά άλλη χώρα δεν διαθέτει γενικό επιθεωρητή υγείας έναν Σαμπατακάκη!!! Ούτε καν δι΄ ολίγον, έναν περαστικό γενικό γραμματέα σε σώμα δίωξης οικονομικών εγκλημάτων, του κύρους ενός Καπελέρη δεν διαθέτουν. Τέτοια φτώχεια και γι΄ αυτό μας ζηλεύουν και μας οδηγούν σε οικονομική πτώχευση και σε χρηματικά στερητικά σύνδρομα. Με τη κακία θα μείνουν.

  === Εμείς πλέον, με τρία στα τρία μας παγκόσμια χρυσά στο άθλημα διαχείρισης της διαφθοράς, περάσαμε στην ιστορία και στο πάνθεο των πρωταθλητών!!! Το τι έγινε από το El Benizel μέχρι το Καλλιμάρμαρο, δεν περιγράφεται. Μια διαβολική ουρά βουτηγμένη στα έλαια. Ο λαός συγκινημένος και εθνικά υπερήφανος, είναι πλέον έτοιμος και ώριμος, να θυσιάσει τον δέκατον και τον ένατον μισθό του, προκειμένου να συγκεντρωθεί και να καταβληθεί το πρησμένο πριμ στους π-ανάξιους παγκόσμιους πρωταθλητές, χάριν των οποίων αυτή τη στιγμή η παγκόσμια κοινότητα και οι χρηματαγορές μας κοιτούν με ανοιχτό το στόμα!!!!

  === Αν δεν φθάσουν τα ισόβια μισθά του δέκατου και του ένατου, η ΓΣΕΕ του Παναγόπουλου ανακοίνωσε, ότι είναι έτοιμη να διαπραγματευθεί με τους αντικοινωνικούς συνεταίρους της, την άμεση καθιέρωση του 18ωρου ημερήσιου ωραρίου εργασίας, με δώρο 100 βουρδουλιές σε κάθε πρόσφορο κώλο εργασίας.

  === Η ευνοϊκή εξέλιξη των οικονομικών δεδομένων μετά τη μεγάλη παγκόσμια επιτυχία στη διαφθορά, δημιουργεί θετικό κλίμα στις Βρυξέλλες, το οποίο μάλλον θα εκμεταλλευτεί το τρίτο αριστερό δάκρυ του φασίστα Χριστόφια, ώστε να εισέλθει και η Κύπρος μας στο καθεστώς της ελεγχόμενης πτώχευσης, χωρίς να χρειαστεί να πάρει δάνειο από τους Τουρκοκύπριους.

  === Ήδη η Γουόλ Στριτ άνοιξε με θετικό πρόστιμο και αναμένεται να συμπαρασύρει τις παγκόσμιες χρηματαγορές σε παρατεταμένη πτώση!!! ΑΜΗΝ!!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μήπως, καλόν θα ήτο να βαλσαμώσουμε τους παγκόσμιους πρωταθλητές μας τώρα που τα βαλσαμωτικά είναι στα κάτω τους???? Αύριο καμιά εισαγγελέας δεν μπορεί να προβλέψει πόσες ακόμα φορές θα χρεοκοπήσουμε. Στο κάτω-κάτω και οι νικηταί της διαφθοράς, έχουν δικαίωμα να χαρούν ένα καλό βαλσάμωμα, όσο ακόμα είναι εν ζωή…. Τι σκατά να το κάνουν αν αποχαιρετήσουν τας παραισθήσεις τους????….

 

Απάντηση