=== Αυτή εδώ η σελίδα, παράγει κατά 50% αναρτήσεις και επίσης, αναρτά θέματα φίλων, πάντα με αναφορά της πηγής.

  === Η πρωτογενής παραγωγή και ανάρτηση θεμάτων έχει κόπο, αλλά εδώ ανεβάζω τη τρέλα μου. Η ιστοσελίδα είναι ακραία μη κερδοσκοπική. Φυσικά εκτιμώ την όποια αναφορά της σελίδας από φίλους, αλλά και να ξεχαστεί κάποιος ερασιτέχνης, δεν τρέχει τίποτα.

  === Όταν όμως επαγγελματίες δημοσιοκάφροι, καταληστεύουν χωρίς κόπο τον χώρο των ερασιτεχνών bloggers, για να κερδοσκοπούν στο, και από το διαδίκτυο, το θέμα αλλάζει και από ένα σημείο και μετά εξοργίζει.

  === Χθες ανέβασα το θέμα  ΜΠΟΜΠΑ!!!… Από το 2000 πελάτης του…. ΣΔΟΕ ο σιωνιστής Sabby Mionis και οι πολιτικοί κάνουν τις μυξοπαρθένες!!!  με συμπερίληψη ολόκληρου κειμένου, λεπτομερέστατου δικόγραφου δικαστηρίου της Νέας Υόρκης, όπου περιγράφεται η δράση του Sabby Mionis από το 1997.

  === Φίλος με ενημέρωσε, ότι σήμερα το Χαρδαβέλικο newsbomb ανέβασε την ανάρτηση με τίτλο “Ο μυστηριώδης χρηματιστής πίσω από την υπόθεση της Μ. Παπανδρέου” και υπότιτλο “Χρηματοπιστωτικός σύμβουλος-Αρθρογράφος-Εκπρόσωπος Τύπου του ισραηλινού στρατού-«Συνήγορος» της μητέρας του πρώην Πρωθυπουργού-Κατηγορούμενος για ξέπλυμα χρήματος…”

  === Οι πληροφορίες που περιλαμβάνει το Χαρδαβέλικο σάϊτ, υπάρχουν μόνο στο δικόγραφο που ανέβασα χθες (μια μέρα πριν) ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ και περιττό να πω, ότι δεν αναφέρει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΗΓΗ!!!! Ούτε καν το δικαστήριο της Νέας Υόρκης ο κάφρος!!!!

  === Όπως με ενημέρωσαν, το ίδιο ακριβώς έγινε και με τα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”

  === Από εκεί το παρέλαβαν άλλες ιστοσελίδες και έτσι όλοι βγάζουν μεροκάματο στην έρημο του διαδικτύου. Φυσικά οι τελευταίοι δεν μπορούν να ξέρουν από που σουφρώνουν το κάθε τι οι Χαρδαβέληδες και οι παραπολιτικάντηδες.

Ο Μπαρμπανίκος τους πάσης φύσεως ληστές, διαδικτυακούς και μη, απλά τους ….ροχαλίζει από πάνω μέχρι κάτω!!!…. ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ…….

Απάντηση