……Εσύ προσωπικά Θέμο Αναστασιάδη, αλλά και οι εταιρείες σου — Όμως για φόρο εισοδήματος μιλάμε και όχι για ΦΠΑ επί των συναλλαγών σου, ούτε για τους παρακρατούμενους φόρους εισοδήματος τρίτων (π.χ. ΦΜΥ των υπαλλήλων σου, ή ΦΕΕ των ελεύθερων επαγγελματιών συνεργατών σου) — Για τους δικούς σου φόρους μιλάμε — Αντί για τη πεπατημένη δικαιολογία των απατεώνων που ληστεύουν το δημόσιο, περί πληρωμής ….παρακρατούμενων φόρων τρίτων, βγάλε αντίγραφα δηλώσεών σου και αποδεικτικά πληρωμών σου να δούμε τα εκατομμύρια που λες ότι έχεις πληρώσει προσωπικά και κράτα για ρέστα σου, τα αναπάντητα μπλα-μπλά σου!!!!
===Είτε 1 € καταβάλεις κάθε χρόνο για προσωπικούς και εταιρικούς ΦΟΡΟΥΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ είτε εκατομμύρια, εσύ έχεις τα αποδεικτικά έγγραφα. Βγάλτα και σκάσε. Αν τα δημοσιοποιήσεις, όλοι θα τα αναρτήσουμε. Αυτά που δείχνουν οι δηλώσεις στην εφορία και οι αποδείξεις πληρωμών σου, δεν τα λένε τα κατεβατά “δηλώσεων” στον κατευθυνόμενο τύπο!!!!
  === Δικηγόρε!!! Τόσα χρόνια, ο κάθε Αναστασιάδης είναι πολύ πιος “ίσος” από εμάς όλους απέναντι στον νόμο. Το δούλεμα κράτα το, θα σου χρειαστεί!!! Κι΄ο πελάτης σου, πολλά χρόνια κηπουρός, αλλά και σταυλίτης στον ίδιο σταύλο ήταν!!! Αν θέλεις και φωτογραφίες ορίντζιναλμε τους σταυλάρχες, ΥΠΑΡΧΟΥΝ άφθονες και άφωνες!!!!!

  === ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ:

  === ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: “ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ. ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΩ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕΧΡΙ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑΚΙ”
=== Με αφορμή την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, ο εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» Θέμος Αναστασιάδης έκανε την εξής δήλωση:

  === «Αντί δικαιολογιών και ισχυρών νομικών επιχειρημάτων που έχω και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα λάβει υπόψη της η Δικαιοσύνη θα πω μόνο τα εξής ολίγα που είμαι σίγουρος ότι μπορούν να κατανοήσουν οι πάντες.

  === Α) Οι ίδιοι συγκεκριμένοι πολιτικοί και τα στελέχη τους που τρία χρόνια καλύπτουν τη λίστα Λαγκάρντ έβγαλαν το αβάσιμο και εξοντωτικό πόρισμα του ΣΔΟΕ εις βάρος μου. Το είχε προαναγγείλει άλλωστε ο ίδιος ο τέως υπουργός ο κύριος Παπακωνσταντίνου στη Βουλή λέγοντας ότι θα επιληφθεί προσωπικώς.

  === Β) Ανεξάρτητα από τον 5ετή πόλεμο εξόντωσης που υφίσταμαι, ανεξάρτητα κι από το πώς «το αδικαιολόγητο» 1,5 εκατ. ευρώ -δήθεν μη δηλωθέντος εισοδήματος- που μαγείρεψαν έφτασε σε 3,5 εκατ. ευρώ με παράνομες προσαυξήσεις, δηλώνω πως θα εξοφλήσω μέχρι τέλους το τελικό πρόστιμο που θα αποφασίσουν τα δικαστήρια, έστω κι αν δεν τους χρωστούσα τίποτα εξ αρχής. Γιατί σίγουρα αυτή την εποχή υπάρχουν πολλά εκατομμύρια άλλοι Έλληνες, πιο αδικημένοι και κατατρεγμένοι από εμένα. Το μόνο που δεν θα δεχτώ και θα παλέψω μέχρι τέλους είναι η ηθική μομφή περί φοροδιαφυγής, και όπως εξηγώ στη συνέχεια είναι εντελώς κωμικοτραγική ειδικά στην περίπτωση μου.

  === Γ) Επειδή πρωτίστως με ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου και του κάθε πολίτη, είναι στη διάθεση του οιουδήποτε όλες μου οι φορολογικές δηλώσεις από τις οποίες προκύπτει ότι τα τελευταία δέκα χρόνια είμαι μεταξύ των ελάχιστων Ελλήνων που πληρώνουν ετησίως από 200.000 ευρώ έως 300.000 ευρώ φόρο προσωπικού εισοδήματος, πέραν των εκατομμυρίων ευρώ φόρου που καταβάλλουμε από τις εταιρίες που δημιουργήσαμε ως δημοσιογράφοι και απασχολούν 300 εργαζομένους.

  === Βρείτε μου άλλον έναν φορολογούμενο που να πληρώνει τόσα στο κράτος κάθε χρόνο. Αν ήταν σαν εμένα όλοι οι «φοροφυγάδες» σίγουρα δεν θα ‘χε κανένα πρόβλημα η Ελλάδα. Και αναφέρω μόνο τα εισοδήματά μου τα τελευταία δέκα χρόνια, από τα τριάντα συνολικά που εργάζομαι και φορολογούμαι, γιατί αυθαιρέτως το ΣΔΟΕ του κυρίου Παπακωνσταντίνου δεν μου ‘χει αναγνωρίσει όλα τα προηγούμενα έτη πριν το 1992, επειδή όπως μου είπαν είχαν καταστραφεί τα αρχεία τους! Τόσο σοβαρό ήταν το πόρισμα που έβγαλαν.

Τέλος, ας είναι βέβαιοι πως ό,τι κι αν μου κάνουν το «Πρώτο Θέμα» θα συνεχίσει να ξεσκεπάζει πώς τόσα χρόνια προστατεύουν τις ισχυρές οικογένειες του τόπου και «σφάζουν» κάθε Έλληνα όπου τον πετύχουν ή τον έχουν βάλει σκοπίμως στόχο.

ΥΓ. Πριν από λίγες Κυριακές σας είχαμε εξηγήσει για το νέο πόλεμο που ξεκίνησαν τα γνωστά διεφθαρμένα (μα απολύτως φθαρμένα) εκδοτικά συγκροτήματα με αφορμή το νέο κυκλοφοριακό άλμα του «Πρώτου Θέματος». Τώρα η εκστρατεία αυτή κορυφώνεται. Λεπτομέρειες την ερχόμενη Κυριακή».

  === Εξάλλου οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του Θέμου Αναστασιάδη, ο κ. Μιχάλης Α. Δημητρακόπουλος και η κυρία Νταϊάνα Β. Αναστασιάδου έκαναν την εξής δήλωση:

Η Εισαγγελία άσκησε, ακολουθώντας τυπική διαδικασία, ποινική δίωξη σε βάρος του Θέμου Αναστασιάδη για φοροδιαφυγή ύστερα από μηνυτήρια αναφορά της αρμόδιας Δ.Ο.Υ., στηριζόμενη -αποκλειστικά- σε πορίσματα, που συντάχθηκαν -κυρίως- από υπαλλήλους άμεσα εξαρτώμενους από τον πρώην Υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου, χωρίς ουδέποτε να λάβουν υπόψιν ούτε ένα από τα απολύτως νόμιμα επιχειρήματα, που έθεσε νομίμως ενώπιον τους.

Είναι βέβαιον ότι οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ, δεν πήραν εντολή ελέγχου της λίστας Λαγκάρντ από τον Υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου, αλλά -σίγουρα- τους ζήτησε να τον ελέγξουν «αντικειμενικά», διότι η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ασκούσε ενοχλητική κριτική στις αποφάσεις, την πολιτική, τον βίο και την πολιτεία του πιο γνωστού κηπουρού της κυβερνήσεως Παπανδρέου, που οδήγησε σε εξαθλίωση τους περισσότερους των Ελλήνων Πολιτών.

Όταν, όμως, ο κ. Αναστασιάδης κατέθεσε τα χρήματα στην Τράπεζα το 2007, ήταν σε ισχύ ο νόμος 2238/94 και η εγκύκλιος 1010686/193/Α0012 της 28-02-2006. Με βάση τις ανωτέρω διατάξεις και τη νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας λειτούργησε απόλυτα σύννομα, κάτι που είναι βέβαιο πως θα αποδειχθεί ενώπιον των Διοικητικών Δικαστηρίων.

Ο Υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου, θεσπίζοντας τον Ν. 3888/10 και με την υπ’ αριθμ. ΠΟΛ 1095/11 εγκύκλιο, -κατά παράβαση του άρθρου 78 παρ. 2 του Συντάγματος- κατήργησε -παράνομα- αναδρομικά ρυθμίσεις του 2238/94. Με βάση αυτές τις «θεσμικές» πρωτοβουλίες του Παπακωνσταντίνου του επεβλήθησαν, με πρόθεση φίμωσης δικής του και της εφημερίδας, κατά παράβαση του Νόμου και των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας, υπέρογκα ποσά φόρου εισοδήματος και προσαυξήσεων.

Ολοι οι Ελληνες πολίτες είναι ίσοι ενώπιον του Νόμου και πάντοτε ο κ. Αναστασιάδης πληρώνει όλους τους νόμιμους φόρους, που του αναλογούν, εδώ και 32 χρόνια, που εργάζεται ως δημοσιογράφος, είναι δε μεταξύ των υψηλότερα φορολογουμένων Ελλήνων πολιτών.

Διαβεβαιώνει σε κάθε περίπτωση τους χιλιάδες αναγνώστες του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ότι η εφημερίδα του θα συνεχίσει να ασκεί έλεγχο στην εξουσία και να αποκαλύπτει τους καταχραστές του δημοσίου χρήματος και τους πολιτικούς τους προστάτες, όσο πόλεμο και αν δεχθεί.

ΠΗΓΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: makeleio.gr

Απάντηση