=== Ένας χώρος που ευδοκημούν με το κιλό ανίκανοι και τεμπέληδες Εβραίοι διεθνώς, πολλοί με ψεύτικα και παραπλανητικά ονόματα, είναι και η λογοτεχνία και η συγγραφή πάσης μαλακίας και εμμετικής “καλλιτεχνείας”της ασχήμιας και της παρακμής.

  === Αυτοί οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ κοπρίτες παραγωγοί σκουπιδιών, μέσα από τα εβραιοκρατούμενα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ και μέσα από δικά τους απονεμητήρια βραβείων, αποκτούν κατασκευασμένο “κύρος” το οποίο ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟ.

  === Ακόλα μια φορά, αποδεικνύονται πόσο καθίκια είναι, με το πρόστυχη ανάμειξή τους στη ΝΑΤΟϊκή – σιωνιστική εισβολή με μισθοφόρους στην Συρία!!!!

  === Ενώ πραγματικά πνευματικοί άνθρωποι έχουν ξεσηκωθεί και ξεμπροστιάζουν τους δολοφόνους, που με τις πλάτες των Εβραιο-Αμερικάνων κατασφάζουν τον Συριακό λαό και το ότι επιχειρούν να φορτώσουν τα εγκλήματά τους στον Συριακό στρατό, οι σκουπιδοπαραγωγοί του Ισραήλ της διασποράς, σε μια προσπάθεια να ξελασπώσουν τους φονιάδες εισβολείς που τα βρήκαν σκούρα στην ηρωϊκή Συρία, παρεμβαίνουν οργανωμένα υπέρ των δολοφόνων μισθοφόρων και απαιτούν την παραίτηση του Άσαντ, στον οποίο μάλιστα λένε, ότι του έχουν εξασφαλίσει άσυλο στην ….Αλγερία, σε περίπτωση που Ρωσία και Κίνα αρνηθούν να του παραχωρήσουν.

  === Οι έξη (6) Εβραίοι της διασποράς, φονιάδες κοντυλοφόροι, είναι: ο Γερμανο-Εβραίος Alfred Grosser, ο Γερμανο-Εβραίος David Grossman, ο Ιταλο-Εβραίος Glaudio Magris, ο Τουρκο-Εβραίος Orchan Pamouk, ο Αλγερινο-Εβραίος Boualem Sansal και ο Γερμανο-Εβραίος Martin Walser.

  === Στο τέλος οι πληρωμένοι κοντυλοφόροι και απροκάλυπτοι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, εκτροχιάζονται τελείως και ΑΠΕΙΛΟΥΝ τον πρόεδρο της Συρίας Άσαντ, ότι αν δεν δεχθεί την προσφορά τους (!!!!!!!!!) θα έχει την τύχη του Μοαμάρ Καντάφι, τον οποίο οι ίδιοι δολοφόνοι-μισοφόροι, δολοφόνησαν στην Λιβύη!!!!!

  === Τα εδώ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ και ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ, δεν γράφουν πλήρως τα ονόματα των συγγραφέων της σιωνιστικής διαπλοκής, για να δυσκολέψουν όποιον “περίεργο” θα ήθελε να ψάξει, για να βρει τι κουμάσια είναι. Ο Μπαρμπανίκος έψαξε: ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!!!!

Απάντηση