ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ - ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ   === ΑΠΟ:  Τερενς Κουικ  <[email protected]>

   === ΠΡΟΣ:  ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης <[email protected]>
=== ΚΟΙΝ.:  ΤΡΑΓΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ <[email protected]>

   === 31 Μαρτίου 2012 — — ΜπαρμπαΝίκο σου στέλνω μία προσωπική μου επιστολή,απλά για ενημέρωσή σου.
=== Τέρενς –Sent from my iPad

   === Αγαπητέ ΜπαρμπαΝίκο,
=== Νομίζω ότι την αδικείς την Αλεξάνδρα (Τραγκα).
=== Η Αλεξάνδρα παραιτήθηκε από τη ΣΠΙΘΑ και με ακολούθησε στο κίνημα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
=== Ήταν στο ΚΟΝΤΡΑ η βασική μου συνεργάτης και συμπαρουσίαστρια της εκπομπής μου “Ο Τέρενς blogάρει” που ήταν αφιερωμένη στα blog όλης της Ελλάδας.
=== Αναλαμβάνοντας Εκπρόσωπος Τύπου στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και οργανώνοντας το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας, ζήτησα από την Αλεξάνδρα να αναλάβει τον τομέα ενημέρωσης των blog και των portal.
=== Το ανέλαβε και το διεκπεραιώνει με απόλυτη επιτυχία.
=== ΔΕΝ χρησιμοποιεί… φωτογραφίες της, ΔΕΝ επισυνάπτει κείμενα πολιτικής αυτοπροβολής της και ΔΕΝ κινείται έξω από τα πλαίσια δράσης της που έχω καθορίσει.
=== Μάλιστα, την πρώτη επιστολή “γνωριμίας” που έστειλε σε όλους τους φίλους blogger  για να εξηγήσει τη νέα της εθελοντική ιδιότητα στο επιτελείο μου, την υπαγόρευσα εγώ προσωπικά.
=== Σε διαβεβαιώσω ότι από κανένα blog δεν είχαμε την παραμικρή διαμαρτυρία, όπως τη δική σου. Απεναντίας η διαδικασία εξελίσσεται εξαιρετικά ομαλά.
Αν, πάλι, σε ενοχλεί για προσωπικούς ή όποιους άλλους λόγους η Αλεξάνδρα ή αν δεν θέλεις να λαμβάνεις την ενημέρωση από το κίνημα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, σε παρακαλώ να με ενημερώσεις, ώστε να σε βγάλουμε από τον κατάλογο των αποστολέων.
=== Αυτό, βεβαίως, σε καμμία περίπτωση δεν θα αναστείλει την προσοχή  με την οποία διαβάζω τις αναρτήσεις σας και οι οποίες εκπέμπουν έντονο αντιμνημονιακό αγώνα.
Φιλικά — Τέρενς
=============================

   ===  ΑΠΟ:  ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης <[email protected]>

   === ΠΡΟΣ:  Τερενς Κουικ <[email protected]>

1 Απριλίου 2012 — — Γεια σας Τέρενς.
Το θέμα δεν είναι προσωπικό αλλά πολιτικό. Το κόμμα σας μπορεί να μου στέλνει ανακοινώσεις ΜΟΝΟΝ από επίσημη διεύθυνση e-mail του κόμματος και ποτέ από διεύθυνση ιδιώτη.
Οι επαγγελματικές σχέσεις σας με τη κα Τράγκα, δεν με αφορούν. Όπως δεν με ενδιαφέρει το πως αντιδρά το σύνολο των μπλόγκερς, σε αυτής της μορφής την επικοινωνία.
Αν θέλετε να την χρησιμοποιήσετε για τις ανάγκες του κόμματός σας, αυτό θα έπρεπε να το κάνετε αυστηρά, εντός της κομματικής λειτουργίας, εικόνας και κομματικής ιντερνετικής παρουσίας και όχι σαν ιδιωτική “εθελοντική” πρωτοβουλία – συνεργασία κάποιου ατόμου- διεκπεραιωτή.
Σας παρακαλώ για τη ΔΙΑΓΡΑΦΗ μου από τις λίστες παραληπτών της αλληλογραφίας, εφ’ όσον θέλετε να επιμένετε με αυτή τη μέθοδο.
Εμένα με προσβάλει.
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ  ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

===============================

  === ΑΠΟ:  Τερενς Κουικ  <[email protected]>ΠΡΟΣ:  ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης <[email protected]>
ΚΟΙΝ.:  ΤΡΑΓΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ <[email protected]>
1 Απριλίου 2012 — — Καλησπέρα.
Αντιλαμβάνομαι την ένστασή σου. Έχεις δίκιο όπως τοποθετείτε το ζήτημα.
Θα πω στην Αλεξάνδρα να σε βγάλει από τη δική της λίστα που έχει μονο bloggers και να μπεις άμεσα στη λίστα του Γραφείου Τύπου.
Φιλικά — — Τέρενς
Από το iPad μου
  ===============================
   === “Εις νεαράν ηλικίαν” ο Μπαρμπανίκος το έχει δουλέψει άριστα το αντικείμενο του Γραμματέα πολιτικού γραφείου, οπότε, καλώς ή κακώς, έχω άποψη όταν μου έρχονται γράμματα και πως μου έρχονται!!!!
Η παραπάνω αλληλογραφία μου με τον Τέρενς Κουίκ προκλήθηκε, από άλλη αλληλογραφία μου που είχα με την υπεργραμματέα του Αλεξάνδρα Τράγκα (ΝΑΙ αυτήν την κυρία, που μέσα σε έναν χρόνο είχε αλλάξει τρεις -3- πολιτικούς σχηματισμούς πριν καταλήξει στους ελπιδοφόρους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! Εκείνο που με αγρίευε και με εξόργιζε ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ήταν ότι επικοινωνούσε ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΥΛ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ E-MAIL, για να “ενημερώνει” δήθεν, για τις δραστηριότητες του νέου κόμματος του Καμμένου.
Για να επικοινωνήσει μαζί μου ο Τέρενς Κουίκ, εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, σημαίνει ότι είχα θυμώσει πολύ!!!
Σαφέστατα η Τράγκα με το προσωπικό της e-mail χρησιμοποιούσε ΜΟΝΟΝ τη προσωπική της φωτογραφία (οι περισσότεροι το γνωρίζετε) και ποτέ δεν έβαζε του υποτιθέμενου αρχηγού της. Θα μου πεις, με τόσες αλλαγές πολιτικής στέγης μέσα σε έναν χρόνο, αν έβαζε κατά λάθος φωτογραφία ….άλλου αρχηγού του πρόσφατου παρελθόντος της???? Η Τράγκα ποτέ δεν έβαζε ανακοινώσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αλλά έπαιρνε το υλικό του κόμματος και έφτιαχνε ….δικές της ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ανακοινώσεις.
Σαφέστατα, ναι μεν αναγκάστηκε η Τράγκα να σταματήσει να με εκνευρίζει, αλλά μετά, ΟΥΔΕΠΟΤΕ η ηλεκτρονική μου διεύθυνση, δεν δόθηκε σε κομματική υπηρεσία ενημέρωσης, προκειμένου να λαμβάνω επίσημες ανακοινώσεις!!!!! Αν συνέβη ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Τέρενς, βγάλε φως!!! Ούτε μία φορά – ΤΑ ΡΟΛΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ.
Αυτά Τέρενς Κουίκ, είτε όταν έστελνε προσωπικές ανακοινώσεις η γραμματέας σου, είτε όταν το γραφείο τύπου του κόμματος έχει κατεβασμένα τα ρολά για το κόμμα, αλλά εσύ προσωπικά έχεις το κάτι τις σου, τόσο στις ιστοσελίδες του κόμματος, όσο και στον φιλικό σου τύπο,
ΑΥΤΑ ΤΕΡΕΝΣ ΣΤΑ ΤΡΕΛΑ ΝΕΡΑ, ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ!!!!!

Απάντηση