ΚΑΜΜΕΝΟΣ -ΖΩΗΣ -ΜΑΝΩΛΗΣ  === Μπορεί ο προσεταιρισμός άστεγων αλλά καιροσκοπικών πολιτικών στελεχών να κρύβει μια προσδοκία που εύκολα τη καλύπτουμε στοεντάξει, όλοι έχουν φιλοδοξίες, όλοι κάνουμε λάθη”  όμως στη περίπτωση της προεκλογικής διεύρυνσης του Πάνου Καμμένου, προς γνωστά και υπερφιλόδοξα πρώην στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όμως “εκρυβε” και ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΥΣ κινδύνους.

  === Δεν πρέπει να ξεχνάμε τη ΜΑΥΡΗ περίπτωση του προεκλογικού Μαρκόπουλου, ο οποίος ενώ είχε προσχωρήσει στους Ανεξάρτητους Έλληνες, επί ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ οι εφημερίδες τον εμφάνιζαν να διαπραγματεύεται με τον Σαμαρά, την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία, και ο κοπρίτης για το ίδιο διάστημα ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! μέχρι που κατάλαβε, ότι ο χρόνος κυλούσε εναντίον του και δήλωσε παραμονή στους Ανεξάρτητους Έλληνες!!!!

  === Είχα ξεκινήσει να στηρίζω με το ιστολόγιό μου τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά όταν είδα τα παρατράγουδα (και δεν τα είδα μόνο εγώ), κατέληξα να στηρίξω και να ψηφίσω Βασίλη Λεβέντη στη Πρώτη εκλογική αναμέτρηση της 6 Μαϊου 2012 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Πριν καταλήξω, είχα στείλει πολλά μηνύματα και σχόλια στον Πάνο Καμμένο και ένα από αυτά, ήταν και η ανάρτησή μου της 3 Μαρτίου 2012  Η ανάγκη της κοινωνίας, η στελέχωση της κίνησης Π. Καμμένου και τα αντανακλαστικά της κατεστημένης διεφθαρμένης εξουσίας.  στην οποία έγραφα:

================

 === <<Χθες έγραψα το  Κόμμα Καμμένου: Από το «Παναγιά σύμμαχος» στο «Θεός φυλάξει» — Ένας ακόμα «καχύποπτος» διαδικτυακός διάλογος«ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ» Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, το οποίο όποιος το διάβασε αντικειμενικά, θα κατάλαβε ελπίζω, ότι δεν ήταν κάτι ξαφνικό εκ μέρους μου. Λογικό είναι, λόγω της τεράστιας μάζας των διακινούμενων στο διαδίκτυο πληροφοριών, οι θέσεις που εξέφρασα να στενοχωρούν μερικές φορές, κυρίως αν δεν είναι ευρέως γνωστές, σταθερές θέσεις που έχω εκφράσει στο παρελθόν ή τώρα στη πρώιμη δραστηριοποίηση της κίνησης Καμμένου, από τη σελίδα του σαν σχόλια ή / και σαν αναρτήσεις στη δική μου.

 === Σαν νέα πολιτική προσπάθεια, η κίνηση Καμμένου είχε κατ” αρχήν και τη δική μου στήριξη σε όλα όσα φραστικά διατύπωνε. Όμως δημιουργούνταν και ερωτηματικά, για τα οποία αφού δεν συναποφάσισα ΠΟΤΕ, έχω απαιτήσεις αποσαφήνισης. Η συνθηματολογία ανάκατη με περίεργα πρόσωπα, φέρνει μπόλικη θολούρα. Η συνθηματολογία λοιπόν για να γίνει πράξη χρειάζεται ανθρώπους και κακά τα ψέματα, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ σε ποιους ανθρώπους στηρίζεται ή σκοπεύει να στηριχθεί ο Καμμένος. Οι επιλογές των επιτελικών προσώπων συνεργατών, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την πορεία του κόμματός του, το οποίο κατ΄ αρχήν απόκτησε μια δυναμική, στηριζόμενο στη προβολή που είχε στο διαδίκτυο.

 === ΝΑΙ, πρέπει να περάσει στις γειτονιές, στις πλατείες κλπ, κλπ, αλλά??? Έχεις μια προοπτική ευρείας ΛΑΪΚΗΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ και την φτύνεις??? Τι είναι τα σύγχρονα παιδιά του διαδικτύου??? Ξυραφάκια και οδοντογλυφίδες μιας χρήσης??? Και χάριν ποίων??? Ο καθένας έχει το στίγμα του, το πολιτικό του αποτύπωμα. Η κοινωνία, είτε του χωριού, είτε της πλατείας, είτε του εργοστασίου, είτε των σχολών, είτε του ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, είναι μικρή και τα νέα πλέον μαθαίνονται πολύ γρήγορα και εύκολα μπορεί ο καθένας μας να μαθαίνει και να ξέρει το ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ.

 === Από την άλλη, δεσπόζουσα θέση κατέχει η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ για πραγματική αλλαγή και όχι για μεταμορφώσεις – παραμορφώσεις της γαλαζιοπράσινης λαχανίδας. Η κοινωνία έχει σιχαθεί την υπάρχουσα κατεστημένη και πλήρως διεφθαρμένη πολιτική κατάσταση και απαιτεί ριζική αλλαγή. Η κοινωνία απαιτεί κάτι πραγματικά νέο, από κάθε άποψη. Είτε «σήμερα» , είτε «αύριο» η κοινωνία θα επιβάλει ριζικές αλλαγές που θα κάνει το πολιτικό σκηνικό αγνώριστο. Η κοινωνία μας που πολλοί την ταυτίζουν με την διάχυτη σαπίλα και τη βρίζουν λόγω προσωπικής τους δειλίας και ανικανότητας, είτε ειρηνικά είτε με χρήση βίας, θα επιβάλει αλλαγή. Θέμα χρόνου είναι και οι διεφθαρμένοι εξουσιαστές το γνωρίζουν, το περιμένουν και προσπαθούν να σκαρφιστούν τερτίπια για να νοθεύσουν τη λαϊκή απαίτηση. Το ψηφοσυλλλεκτικό κοινοβουλευτικό διεφθαρμένο σύστημα, οι εξουσιαστές το γνωρίζουν απ” έξω κι” ανακατωτά. Είναι το γήπεδό τους και η μπάλα δική τους.

 === Πρώτος στόχος του συστήματος σε μια υπό ειδικές συνθήκες εκλογική διαδικασία, δεν είναι απλά να ελέγξουν την όποια απώλεια ψήφων των κατεστημένων κομμάτων, ώστε να μη βρεθούν προ εκπλήξεων, αλλά με θεμιτά και αθέμιτα μέσα, κάνουν τα πάντα να ποδηγετήσουν τους διαφεύγοντες ψηφοφόρους και να τους μαντρώσουν σε συγκεκριμένο ελεγχόμενο χώρο, ώστε η κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ανεξαρτήτως χρωματισμού, να είναι ελεγχόμενη για διαιώνιση της ίδιας ολιγαρχικής κάστας πολιτικών απατεώνων.

 === Κατά καιρούς εμφανίζονται διάφορες πολιτικές πρωτοβουλίες που επαγγέλλονται ότι φιλοδοξούν να εκφράσουν τη λαϊκή δυσαρέσκεια και να φέρουν το καινούργιο που θα αποτινάξει τη σαπίλα…. Η ΣΑΠΙΛΑ κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια, να έρθουν οι …ξεβράκωτοι να της κλείσουν μαγαζί γωνία???
=== Η σαπίλα του κατεστημένου – διεφθαρμένου καθεστώτος αλωνίζει με χίλια πρόσωπα και το ξέρουμε όλοι μας και με το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ διαχειρίζεται τη κρίση προς όφελός της, κοιμίζοντάς μας με ατελείωτη προπαγάνδα.

Αυτά σημαίνουν, ότι οι εκφραστές του όποιου νέου, πρέπει να έχουν ευδιάκριτα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ από τους εκφραστές – διαχειριστές του διεφθαρμένου χθες. Το νέο δεν είναι ξαφνική κολυμπήθρα αξαγνισμού και νέας παραγωγής νόθων αντιστασιακών.>>

================

   === Σήμερα, οι παλαιοκομματικοί πεμπτοφαλαγγίτες με την οργανωμένη τους προβοκάτσια κατά των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνολικά, αλλά και προσωπικά κατά του Πάνου Καμμένου, αντί για τα λογοπαιχτικά τους πυροτεχνήματα, μετά το ξεβράκωμά τους, “ΞΕΧΝΟΥΝ” θεληματικά, ότι στο κόμμα που τους μάζεψε ο Καμμένος, τους δόθηκαν συγκεκριμένοι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ρόλοι. Με βάση το δεδομένο του ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ σε συγκεκριμένες καρέκλες, ας βγουν και ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ, τι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ έπραξαν πολιτικά, τόσο στο μεσοδιάστημα των εκλογικών αναμετρήσεων Μαΐου και Ιουνίου 2012, όσο και μετά τις εκλογές της 17 Ιουνίου 2012.

Ήδη ο κοπρίτης εργατοπατέρας Μανώλης έχει παραδεχθεί από χθες, ότι δεν έχει κάνει το παραμικρό, πλην της εκδηλωθείσης υπονόμευσης του Καμμένου!!!! Ας μιλήσουν και οι υπόλοιποι και ένας-ένας!!!!! Ανύπαρκτοι παντού και ξαφνικά, χωρίς πειστικό πολιτικό λόγο, οι υπονομευτές του παρακρατικού μηχανισμού του γαλαζιοπράσινου μπουρδέλου, χαχανίζουν τα χοχόλια, το ποίημα, ότι ο Καμμένος έφερε το χάος στους Ανεξάρτητους Έλληνες!!!!

Από την άποψη, ότι ο καμμένος έκανε τραγικό λάθος να τους μαζέψει και να τους δώσει πολιτική στέγη και εκ της κινήσεώς του αυτής, οι εισελθόντες πεμπτοφαλαγγίτες προκάλεσαν το χάος για να διαλύσουν το κόμμα, ΝΑΙ με αυτήν την έννοια, ο Πάνος Καμμένος έχει μεγάλες ευθύνες!!!!

Όμως η ευθύνη της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ μιας πολιτικής κίνησης και μιας καινούριας ιδέας, ανήκει σε μια χούφτα ανάξιους πεμπτοφαλαγγίτες με ονοματεπώνημο. Αυτοί είναι οι Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος, Τέρενς Κουίκ, Κόλλια-Τσαρουχά και Κουράκος Ιωάννης!!!!! Μια ισχή και σκοτεινή και κατευθυνόμενη μειοψηφία!!!!

Εγώ βλέπω θετικά τις εξελίξεις στους Ανεξάρτητους Έλληνες και σύντομα οι πεμπτοφαλαγγίτες θα αυτοξεβρακωθούν ακόμα περισσότερο. Η εκδίωξη από ένα νέο κόμμα της σαβούρας των σεσημασμένων αποκομμάτων, μόνο σαν θετικό στοιχείο το βλέπω και αν προσθέσω και την απομάκρυνση ΓΝΩΣΤΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ με τα οποία έχω συγκρουστεί, είμαι αισιόδοξος και στηρίζω τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ,

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ,

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ:
Ήταν θέμα χρόνου η επισημοποίηση διάσπασης στη κοινοβουλευτικη ομάδα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» — Ανακοίνωση
Τέρενς…. Η αλληλογραφία μας αποδεικνύει την ύπαρξη παραμάγαζου, αλλά και ότι οι προβεβλημένοι είχατε κατεβάσει τα ρολά!!!

1 Comment

Απάντηση