ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΕΚΑΤΣΑ 1   === ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ
=== Ο ΤΖΙΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΚΑΤΣΕΛΙ — ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ Τ΄ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΙ ΜΠΕΚΑΤΣΙΟΥ – ΜΠΕΚΑΤΣΙΟΥ -ΜΠΕΚΑΤΣΙΟΥ!!!
=== Η τελετή ήταν λιτή. Στο γραφείο του αχυράνθρωπου Προέδρου της δικτατορίας, υπήρχαν μόνο τέσσερες. Ο Γενικός Γταμματέας της Προεδρίας της δικτατορίας, η υπάλληλος επί της εθιμοτυπίας, ο αχυράνθρωπος Πρόεδρος της δικτατορίας και ο τιμώμενος με τον μεγαλόσταυρο του Ταξιάρχη της Κουνιστής Μπεκάτσας υπουργός των Εξωτερικών Δον Δημήτριος Αβραμόπουλος Τζίμης και Αβραγκιόζης, ο οποίος κατόπιν αιτήσεώς του, είχε ζητήσει να του απονεμηθεί το παράσημον που εκ της θέσεως του δικαιούνταν και ο γηραιός αχυράνθρωπος και πρόεδρος της δικτατορίας είχε παραμελήσει να του απονείμει.
=== Είναι στις συνήθειες του προέδρου της δικτατορίας, να παραμελεί τέτοιου είδους υποχρεώσεις, μετά από 32 εγκεφαλικά και την μαλάκυνση που τον βασανίζει τα τελευταία χρόνια της άχρηστης ζωής του. Αλλά ως φαίνεται και ο τιμώμενος είχε αγχωθεί για την ολιγωρία της Προεδρίας της δικτατορίας των κατοχικών ληστών του λαού και ζήτησε την επίσπευση τις διαδικασίες απονομής της Κουνιστής Μπεκάτσας που του αξίζει.
=== Λέτε να είχε πληροφορηθεί για το δυσοίωνο χρησμό της Αϊσέ Πατλάκ και έτρεξε να προλάβει;;;
ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΕΚΑΤΣΑ 2   === Και ακόμη άραγε αυτή ήταν η αιτία που στον πώγωνα του γηραιού προέδρου έκανε την εμφάνισή του εκείνο το τικ, χαρακτηριστικό της αμηχανίας του, όταν ανεμιμνήσκετο οικείων φημών…..
Απόκαυκος με το παράσημο της ανοιχτής παλάμης!!!  ΠΗΓΗ:  EPIRUS TV

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Μπαρμππανίκου, ο Αβραγκιόζης επικαλέσθηκε στην αίτησή του, αφενός τη πλαστογράφηση των πρακτικών επιλογής επιθεωρητών ΣΕΥΥΠ του 2008, αλλά και την απώλεια των ίδιων πρακτικών σε δασώδη και δυσώδη περιοχή της Μαλακάσας!!!!! Ο Θεός να αναπαύσει τη κατάμαυρη ψυχή του!!!….

…..Τι???? Δεν πέθανε????… Ποιος το λέει???… Ζόμπι και ζωντανός νεκρός ο απέθανος……. Βεβαιωμένος…… Στη Ψυτάλλεια να τον πάτε…..

Απάντηση