ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ -ΚΙΝΗΤΑ -ΠΟΔΗΛΑΤΑ   === ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ ΝΑ….  ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ:

   === “Τη συντηρητική κατάσχεση όλων των κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και των 29 συγκατηγορουμένων του στην υπόθεση των ζημιογόνων δανείων, που χορηγούσε η τράπεζα σε εταιρείες συμφερόντων του επιχειρηματία, διέταξε το Πρωτοδικείο.
=== Το δικαστήριο έκανε δεκτή προσφυγή, που κατέθεσαν μέτοχοι της παλαιάς τράπεζας, επικαλούμενοι ζημία την οποία υπέστησαν από τις εν αγνοία τους ενέργειες του έως πρότινος ισχυρού άνδρα, αλλά και στελεχών της Proton Bank.
=== Το δικαστήριο διατάσσει ότι υπό κατάσχεση τελούν όλα τα περιουσιακά στοιχεία που βρίσκονται στην κατοχή των κατηγορουμένων, αλλά και όσα βρίσκονται «εις χείρας τρίτων» μέχρι του συνολικού ποσού των 8,8 εκατ. ευρώ.
=== ΑΠΕ”

  === Ως προς το κινητό σκέλος του προβλήματος, όπως βλέπετε και στο φωτοντοκουμέντο μας, η είδηση επιβεβαιώνεται μόνο εδώ στους TSOUTSOUNEROS τους ατίθασους. 
  === Τώρα, το γιατί ανησυχούν οι μέτοχοι, αφού ο Βενιζέλος πρόλαβε και τους έσωσε με τη πρόστυχη ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΚΛΕΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Ίσως έχουν χρόνια να επισκεφθούν τον ψυχίατρό τους….. Αν επιθυμούν και δεύτερη κρατικοποίηση για να διπλασιάσουν το κέρδος τους, δεν το γνωρίζω…..
  === Ως προς το σκέλος της ακίνητης περιουσίας, όπως καλά γνωρίζετε από τα μαθήματα λαϊκής οικονομίας, ένας καλός απατεών, έχει φροντίσει προ πολλού και προ ετών, αυτά να ανήκουν σε υπεράκτιες εταιρείες, στα νησιά Grand Cayman, στα νησιά Σολομόντα και στα νησιά Σολομονικής, οπότε???… Οπότε δεν αμιέστε ρε νταλάρες???….

Όσον αφορά το ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, για το πως και το γιατί η ΤΡΟΪΚΑ επέτρεψε να κρατικοποιηθεί ένα ιδιωτικό σκουπίδι, σαν την Proton Bank του Λαυρεντιάδη (ενώ χαρίζει κρατική τράπεζα κουφέτο στη συμμορία Salas), υποθέτουμε ότι απλά αυτή ήταν μια ευγενική προσφορά του Τόμσεν προς τον Βενιζέλο, κάτι σαν πριμ, όπως συνηθίζουν όλες οι ευπρεπείς τραπεζοασφαλιστικές εταιρείες που οδηγούνται τεχνηέντως σε πτώχευση, χωρίς να λειτουργούν σωστά, τα αντανακλαστικά μηδενός εισαγγελέως.

Απάντηση