PROTON BANK 02  === Πάω για “Πούλιτζερ” για Όσκαρ, για Νόμπελ και γιατί όχι, θα ζητήσω από τον απόγονο του Ταχίρ Παπούλια, να πάρει πίσω τον Ταξιάρχη της Κουνιστής Μπεκάτσας απ΄ τον Αβραγκιόζη και να τον δώσει σε μένα.

  === Ναι. Μετά το ιδιόχοιρο αίτημα του Λαυρεντιάδη να γίνει τρόφιμος στο Δαφνί, επειδή του τα πήραν όλα ο Μπακατσέλος κι΄ ο ΜΠΕΝιζέλος για να μειώσουν τα δημόσια χρέη τους και δεν έχει πλέον να φάει, ξαμόλυσα όλους τους TSOUTSOUNEROS μου στα δεκατέσσερα άκρα του μαύρου ορίζοντος. Εννοείται και τους αναπληρωματικούς και τους υπό μεταγραφή!!!

  === Σκοπός μας είναι, να αναζητηθούν και να εξευρεθούν όλα εκείνα τα σημεία και τέρατα, που ώθησαν τον μεγάλο Τραπεζίτη και εθνικό φαρμακοτρίφτη, στη πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα επιλογή του τρελοκομείου της αρεσκείας του, αλλά και για να εξηγήσουμε, όσους λόγους βρούμε, για τους οποίους απέφυγε τα συσσίτια του Καμίνη στον εβραιοκρατούμενο Δήμο Αθηναίων, ή τον οίκο με τις στοές του Ιερώνυμου, που έμαθα προσφέρει τρεις φορές τη βδομάδα κοτόπουλο στα αναμμένα κάρβουνα!!! Θα μου πείτε, ποιος τρελός δεν θέλει να δρέψει δάφνες εκ Δαφνίου…..

  === Μετά την επιτυχία του για την αμύθητη κινητή περιουσία, ο TSOUTSOUNEROS νάμπερ ουάν, βγήκε ακάθεκτος και εισέβαλε στη Τσάϊνα Τάουν της Αναγεννήσεως των μπουρδέλων, μετά από ασφαλείς πληροφορίες, ότι εκεί παιζόταν και παίζεται όλο το παιχνίδι της Μπενιζέλειας παραοικονομίας και πάσης μαλακίας. Εκεί και το κεντρικό υποκατάστημα, της ΚΡΑΤΙΚΗΣ πλέον Proton και πρώην Omega Bank σε καθεστώς προστασίας των κλεπτών τραπεζιτών της!!!!

  === Εκεί και ο πλούτος όλος και το σώσμα του δημόσιου χρέους άνευ διαπραγμάτευσης!!! Και από επιτόκια??? Κάτω του μηδενός και με μη ανακοινώσιμη αναβάθμιση τράπεζας και δημόσιου τομέα από την Standars and Pordous σε ΑΑΑ+++ και με διπλό inverter!!!!!

  === Εκατοντάδες (μη πω χιλιάδες) ποδήλατα όλων των τύπων και κυβικών, κατασχεμένα από δανειολήπτες της Proton και πρώην Omega Bank, αμύθητης και ανυπολόγιστης αξίας κάτω από την ευαίσθητη μύτη μας και χαμπάρι δεν πήραμε!!! Να σκεφθείτε ότι το πολύτιμο υλικό, δεν χωρούσε στα εσωτερικά τρύπια βρακιά της τράπεζας του τραπεζίτη και ξεχύθηκαν με άφθονο πλεόνασμα στον δρόμο. Ακόμα και τα βρόμικα πεζοδρόμια των γειτονικών με τη τράπεζα πορνείων κατέλαβαν και ήθελαν να μπουν εντός για να κάνουν σεχ σε προσιτή τιμή και με πετροδολάρια.

  === Αυτό το πλεόνασμα σκέπτονται να αξιοποιήσουν ο Στουρνάρας υπουργός και ο επίσης στούρνος και Σαμαρο-ΜΠΕΝΑΚΗΣ πρωθυπουργός των μεγάλων χρεοκοπιών και αμύθητων δημόσιων χρεών. Όποιος έχει καλύτερη λύση να τους την πει. Με σάπια ντομάτα θέλει??? Με μουχλιασμένο γιαούρτι θέλει??? Με κόκκινη μπογιά θέλει??? Με σκατά στα μούτρα τους θέλει??? Η κυβέρνηση των απανταχού απατεώνων είναι ανοιχτή σε διάλογο και δέχεται ακόμα και μολότοφ!!! Εμείς εδώ, συνεχίζουμε να αποστάζουμε εκρηκτικό κάτουρο γενικής χρήσης, και θα προστρέξουμε και θα συμβάλουμε στην ανατροπή της σάπιας συγκυβέρνησης, με τη θέλησή της.

Εμείς σαν TSOUTSOUNEROS, εκ πεποιθήσεως συμπαραστεκόμαστε σε κάθε γενναίο εκτοξευτήρα και σκοποβολιστή!!!!

Απάντηση