ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ Μπάμπης 66  === Ως γνωστόν ο Μπάμπης Αποσκίρτης αποσκίρτησε από τους Ανεξάρτητες Έλληνες, διότι δεν είχε στόχο….
  === ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,
  === “Η Νεολαία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έχει συνυπογράψει την ιδρυτική διακήρυξη, στις αρχές και στόχους της οποίας παραμένει σταθερή, όπως άλλωστε και το ίδιο το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, χωρίς παρέκκλιση ούτε στη ρητορική, ούτε στην πράξη. Επομένως, αδυνατεί να καταλάβει τους λόγους παραίτησης του κ. Μπάμπη Αποσκίτη, ειδικά σχετικά με αναφορές που λένε ότι «χάσαμε την στόχευσή μας». Οι στόχοι των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και φυσικά της Νεολαίας ήταν και παραμένουν συγκεκριμένοι, σαφέστατα προσδιορισμένοι και αδιαμφισβήτητα εφικτοί. Το όραμα δεν είναι πλέον κοινό, γιατί εκείνος το επέλεξε. Το δικό μας όραμα παραμένει ορισμένο και αναλλοίωτο. Καλή αναζήτηση λοιπόν οράματος και ευχόμαστε στον κ. Αποσκίτη να πάει στο καλό. Εν πάση περιπτώσει οι απόψεις του δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με τις απόψεις της Νεολαίας. Ο αγώνας δεν θα ήταν εύκολος από την αρχή. Όσοι αντέχουμε, συνεχίζουμε!!!
  === Η χώρα βρίσκεται σε βαθειά ύφεση και συνεχή πτωτική πορεία ως προς το διεθνές της κύρος, ως προς την κοινωνική της συνοχή και ως προς τις οικονομικές της αντοχές, διαρρηγνύεται από την ανισότητα, συμπολίτες μας δεν έχουν τα μέσα να επιβιώσουν και οδηγούνται κατά τρομακτικό βαθμό σε αυτοκτονίες. Με ΦΕΚ πλέον εκχωρείται η εθνική μας κυριαρχία και ο ξένος παράγοντας αποφασίζει για εμάς. Αυτά, τα πραγματικά προβλήματα, είναι που μας απασχολούν και όχι οι παλαιοκομματικές κορώνες και τακτικές, που και άκαιρες είναι –άρα ύποπτες- και δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν στον τόπο. Δεν μας αφορούν και δεν αφορούν ούτε το παρόν, ούτε το μέλλον της χώρας και των νέων ανθρώπων. Εμείς οι Νέοι των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δεν περιμένουμε «ευνοϊκό άνεμο» για να πλεύσουμε. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει φουρτούνα και έχουμε και πυξίδα και στόχο και καπετάνιο!!!”
  === Ο παρεξηγημένος νεολαίος μάλλον έχει δίκιο και όραμα στο πιάνο της κυρίας Ευγενίας. Μόλις την είδε να πιανίζει αναστατώθηκε και είπε ότι το θέλει… Το θέλει πολύ… Το θέλει τώρα…. Η μεγάλη μαέστρος, από τότε που απελευθερώθηκε από τον εθνικό μαλάκα έχει έμπνευση και κάνει κάτι αριστουργήματα, να γλύφεις και τα δάχτυλά σου. Αφού ο μικρός αρχηγός των νεολαίων κατάλαβε ότι τα “πιάνω” του δεν είχαν καμιά ελπίδα στους Ανεξάρτητους Έλληνες, πείσθηκε από τη μαέστρο Ευγενία να πιανιστεί μαζί της επ΄ άπειρον και αν όλα πάνε κατ΄ ευχήν, θα του δείξει και το βιολί της γυαλισμένο και σε καλή κατάσταση.
  === Μόλις ο Εθνικός μαλάκας πήρε χαμπάρι ότι ο Μπάμπης Αποσκίρτησε για να μαθητεύσει στην άξια πρώην του, φούσκωσε σαν κερατωμένος διάνος, σπρώχνοντας το αριστερό του κέρατο προς την όπισθεν και εκέκραξε την ιστορική πλέον ρήση: “Είσαι καραγκιόζης ρε!!! Όχι χαλασμένο πιάνο δεν έχεις, αλλά ούτε βιολί ξεκούρδιστο. Τώρα ο νέος θα απογειωθεί στο πιάνο της Ευγενίας και στο βιολί της!!! Αμέ!!! Τέρμα η ύφεση…..”

Απάντηση