Το χαρούμενο τραύμα μιας δημοκρατίας

Η ακτινογραφία του χαρούμενου τραύματος μιας “δημοκρατίας”

  === ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ, ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΘΟΝΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ, Ο ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ: 

  === “Καταγγέλλουμε την άγρια δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι έξω από τον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα, από τρία άτομα που μόλις τον αναγνώρισαν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, λέγοντάς του “πως τώρα θα σε σκοτώσουμε”.
   === Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν είναι αργά.”

  === Μερικοί άρχισαν να απορούν για το ανέπαφο της κεφαλής του “θύματος” και τη διαύγεια ενός εγκεφάλου που δέχθηκε δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ  και μάλιστα ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ. Οπότε???

  === Οπότε εμείς, πιστοί στο καθήκον, κανονίσαμε την επικοινωνία, αν και αισθανόμαστε μια έμφυτη σιχαμάρα για το υποκείμενο, και αυτό, ανταποκρίθηκε αμέσως, και με καθυστέρηση 24 ωρών μετά τη δολοφονική απόπειρα, πήγε στο πλησιέστερο κλειστό υποκατάστημα του ΙΚΑ και έβγαλε τη πρέπουσα και επικίνδυνα καθυστερημένη ακτινογραφία, που μας έστειλε και με χαρά σας τη χαρίζουμε για να πάψετε να είστε άπιστοι Θωμάδες και ούτως ειπείν, να μου ταλαντεύεστε περίεργα, μεταξύ φασιστικού ΣΥΡΙΖΑ και ναζιστικής Χρυσής Αυγής. Όπως ιδίοις όμασι διαπιστώνετε, κάποιοι έκαναν τον γνωστό και μη εξεραιτέο μακάκα του ΣΥΡΙΖΑ, μπλε-μαρέν!!!!

  === Μας απομένουν πλέον πολύ ολίγα και ασήμαντα προς διευκρίνηση, όπως:
  1.— Είναι σύνηθες για τους φίλαθλους της ΑΕΚ, να βγαίνουν στο ημίχρονο, από ένα σχεδόν άδειο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΕΚΤΟΣ του σταδίου, για να ….ξεμουδιάσουν???? Το βέβαιον είναι ότι δεν βγήκε για χέσιμο, αφενός γιατί κινδύνευε να γίνει περισσότερο ξεφτίλας απ΄ ότι είναι και αφετέρου, τέτοιος κοπρίτης, μπορούσε να πάει σε τουαλέτες πολυτελείας του Ολυμπιακού Σταδίου!!!!
  2.— Είναι το ίδιο σύνηθες, το αυτό ξεμούδιασμα ΕΚΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ, να είναι περιζήτητο και στους ναζιστές της Χρυσής Αυγής???
  3.— Ποίον μέρος του σώματος είχε ανάγκη ο σινιόρ φασίστας Στρατούλης και ποίον αντίστοιχο οι ναζιστές????
  4.— Μετά την αδιευκρίνιστη έξοδο στο ηλίχρονο!!!!!!! αυτοί και όσοι βγαίνουν από ένα φυλασσόμενο στάδιο, για να ξαναμπούν να δουν το υπόλοιπο παιχνίδι, ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ?????? ή απλά δείχνουν την κατά περίπτωση κομματική ταυτότητά τους??????
  5.— Μήπως η μυστηριώδεις έξοδος του υποψήφιου υπουργού του σιωνιστικού ΣΥΡΙΖΑ, αφορά τίποτα περίεργες συνήθειες, σαν εκείνες του δημοσιογράφου με ιδιαιτερότητες του ΣΚΑΪ, που έφαγε το ξύλο της χρονιάς του στα Εξάρχεια???
  6.— Οι επιτιθέμενοι που τον καρπάζωσαν δολοφονικώ τω τρόπω, ήσαν τρεις ή …δέκα???? Μεθυσμένο ήταν το “θύμα” και τους έβλεπε ενίοτε τριπλούς????
  7.— Από τους ΕΚΑΤΟ (100) που προσέτρεξαν για να βοηθήσουν τον φασίστα ΣΥΡΙΖΑίο υποψήφιο υπουργό, γιατί δεν βρέθηκε ούτε ένας τις πρώτες ώρες μετά το επεισόδιο της καρπαζιάς να πει ή να επιβεβαιώσει τα συμβάντα, και ενώ ο πολιτικός κάθαρμας είχε άμεση επικοινωνία και συνεντεύξεις με σιωνιστικά κανάλια???
  8.— Αφού οι ΕΚΑΤΟ (100) διασώστες του ήλθαν σε άμεση επαφή με τους δράστες της ΚΑΤΑΜΑΥΡΗΣ πραγματικής ή τεχνητής επίθεσης, γιατί δεν μάγκωσαν κανέναν από τους τρεις ή τους δέκα, αλλά προτίμησαν να περάσουν 24 ώρες ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ “ΑΕΚΤΖΙΔΙΚΗ” ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΕΚΤΖΗ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ, ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΕΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ?????
  9.— Και οι 100 διασώστες από θάνατο τον ΑΓΡΑΤΣΟΥΝΙΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ, τυχαία και συμπτωματικά βρέθηκαν στον ΠΡΟΑΥΛΙΟ χώρο του Ολυμπιακού σταδίου???? Μήπως οι απανταχού ψυχίατροι, θα πρέπει να ερευνήσουν τις έντονες ενδείξεις ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ, ανεξήγητης αλλά υποτροπιάζουσας …..εξωγηπεδικής συμπεριφοράς που προσβάλει το άθλημα και τη φίλαθλο ιδιότητα κατά τρόπον ανάρμοστον?????
10.— Για ποίους -πολιτικούς- λόγους, χαρακτηρίζεται μια επίθεση δολοφονική, ότι ιατρικώς εισπράτει τον χαρακτηρισμό της ….επιπολαιότητος???? Και πολύ περισσότερο, γιατί όλα τα διεφθαρμένα αποκόμματα, έσπευσαν να σωθούν σε ένα τόσο γελοίο γεγονός?????
  11.— Γιατί πολλές ημιεπίσημες ιστοσελίδες της Χρυσής Αυγής, παρά την άμεση επίσημη διάψευση της τελευταίας, πήραν το θέμα και το κάνουν γαϊτανάκι ουσιαστικής ….επιβεβαίωσης????

Δεν μου αρέσει να γράφω μακροσκελή κείμενα — Ας απαντηθούν ευκρινώς αυτά και βλέπουμε αν χρειαστούν άλλα…..

Απάντηση