Τρικυμία εν κρανίω στα φασισταριά του ΣΥΡΙΖΑ….

18 Δεκεμβρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
Ιωάννα...; Μήπως πρέπει να αλλάξεις μάρκα στο ξυραφάκι σου???

Ιωάννα…; Μήπως πρέπει να αλλάξεις μάρκα στο ξυραφάκι σου???

   === Τι θα γίνει ρε Αλέξη με τα βλήματα που μάζεψες στο κόμμα;;;
=== Έχεις ανάγκη το κάθε σούργελο;;;; (τρόπος του λέγειν, όταν ο Αλέξης είναι νάμπερ ουάν σούργελο)

   === «Εξέφρασα προσωπική άποψη αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει άποψη για σύνθετη ονομασία, άρα με τον όρο Μακεδονία» δήλωσε στον Α989 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη και  υποστήριξε ότι «δεν συνιστά πρόβλημα το όνομα (των Σκοπίων). Ποτέ η Αριστερά δεν ενέδωσε σε εθνικισμούς από όπου κι αν προέρχονται».

  === Μα τι λες ρε σούργελο; Είναι εθνικισμός να θέλουν οι Έλληνες της Μακεδονίας να αυτοπροσδιορίζονται και να καταγράφονται ως Μακεδόνες, πράγμα που μας απαγορεύει η πλευρά των Σκοπίων, η οποία πλαστογράφησε την ιστορία και έκλεψε το όνομα που δεν της ανήκει και έχει όση σχέση έχεις εσύ ρε σούργελο με τη δημοκρατία;
   === Μα ρε σούργελο, εθνικισμός είναι αυτό που υποστηρίζεις εσύ, δηλαδή το δικαίωμα σε κάποιους να κλέβουν ανενδοίαστα και είσαι καραφασισταριό του κερατά. Εσύ είσαι ο ορισμός του αβγού του φιδιού, που εκτρέφεις τον παραληρηματικό υπερεθνικισμό των άλλων. Άι σιχτίρ σούργελα, σας δίνουν και σημασία….
   === Καραφαστισταριό του κερατά, που θα επιτρέψεις εσύ σε όλους τους άλλους, εκτός των Μακεδόνων, να χρησιμοποιούν το όνομα! Που θα πείς κάθε σοβαρό άνθρωπο, εθνικιστή, επειδή καταγγέλει τους κλέφτες!!!!!!!!!!!!!!!!!
   === Σούργελο, ε, σούργελο! Φασιστάκι του κερατά!

  === Η κα Γαϊτάνη δήλωσε επίσης ότι «η δόση δεν είναι για μας αλλά για τους τραπεζίτες και τα επιχειρηματικά συμφέροντα» και αναρωτήθηκε «ανάπτυξη είναι να κλείνουν δημόσιοι φορείς ή να τους παίρνουν ιδιώτες; Αν είναι αυτό, δεν μας αφορά. Προσπαθούν να πάρουν τα «φιλέτα» του δημοσίου και να τα εκμεταλλευτούν προς όφελος τους».

ΙΩΑΝΝΑ  ΓΑΪΤΑΝΗ 1  === (η είδηση με τις δηλώσεις του σούργελου εδώ: http://taxalia.blogspot.com/2012/12/blog-post_8959.html)

Αναρτήθηκε από TaXalia

Απάντηση