Ι Μ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 1Ι Μ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 2  === Χθές στην Ναύπακτο έγιναν “εκκλησιαστικά” επεισόδια με ουσιαστικό ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ επί 12 χρόνια, τον μητροπολίτη Ναυπάκτου Ιερόθεο, ο οποίος επί δώδεκα (12) χρόνια κυνηγά με μίσος κάποιους άξιους μοναχούς που δεν τους γουστάρει και θέλει να τοποθετήσει εγκάθετους, για να τους κλέψει ότι έχτισαν με ιδρώτα και αίμα.

  === Η εικονιζόμενη κλήτευση επιδόθηκε στον κατηγορούμενο μοναχό-αρχιμανδρίτη Ιγνάτιο, μόλις στις 18 Δεκεμβρίου 2012, για να δικαστεί από τον παρανοϊκό μητροπολίτη, στις 21 Δεκεμβρίου 2012!!!!!!

  === ΠΟΥΘΕΝΑ στο κλητήριο δεν περιγράφεται έστω και ένα αδίκημα, αλλά ΑΦΟΡΙΣΤΙΚΑ αποτυπώνεται ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ της κατασκευασμένης σαθρής εξουσίας ενός ρασοφόρου δικτατορίσκου μητροπολίτη, που στηρίζεται μόνο στη ποινή της ακοινωνησίας, που πάλι με ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ τρόπο έχει επιβάλει στον μοναχό.

  === Την ανάρτηση για τα επεισόδια θα τη βάλω μόλις γυρίσω από κάτι δουλειές που έχω.

  === ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΤΙΚΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΟΥ ΜΙΣΟΥΣ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΟΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΗΡΙΚΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ.

Απάντηση