ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΑ  === Με τους Ολυμπιακούς αγώνες μας ρούφηξε και το μεδούλι με το μπουρί της σόμπας. Τι Μητσοτάκης και κουραφέξαλα. Τέτοιος βρυκόλακας γένους θηλυκού δεν ματαφάνηκε. Στο άψε-σβήσε τριπλασίασε το κόστος διοργάνωσης με ΕΜΕΣΗ ΕΜΠΛΟΚΉ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ ΤΗΣ “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ”  ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ. Τριπλασίασε το κόστος, παρά τον αριθμό ρεκόρ των εθελοντών κορόϊδων. Ο κανόνας ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΑΔΩΤΟΣ ΈΚΑΝΕ ΠΆΝΩ ΑΠΌ 80 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΡΕΚΟΡ!!!!! Ολόκληρη η ΔΟΕ στη ποδιά της φαγάνας σφάχτηκε μετά χαράς, αλλά και με το αζημίωτο.

  === Ξεχνάμε και ξεχνάμε πανεύκολα και αλωνίζει πότε η φαγάνα Αγγελοπούλου, πότε ο Μαρκεζίνης, πότε ο φούφουτος. Και τι λένε???? ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. Αλαμπουρνέζικα περί της αρχαιότητας και της λόξας για τη δόξα των προγόνων και με τον πρέποντα ιπτάμενο δίσκο στη κεφάλα της. Λέει ότι της λένε οι κατασκευαστές ίματζ, απλά για να κάνει αισθητή τη παρουσία της.

  === Από τότε και κάθε τόσο παρεμβαίνει!!!!! Παρεμβαίνει για πρόεδρος, παρεμβαίνει για πρωθυπουργός, παρεμβαίνει για ίδρυση κόμματος, παρεμβαίνει για υπερκομματικός και παράλληλα ακούγεται συχνά-πυκνά για υπόγειες διαδρομές στα ΜΜΕ, με “ιδιοκτήτες-εκδότες” δικούς της εγκάθετους.

  === Δύο και μισό τα ενδεχόμενα: 

  1.— Η κυβέρνηση αργά ή γρήγορα θα καταρεύσει και αυτή με πάταγο από τις ανομίες της, αλλά έχει φανεί, ότι το κόλπο με τις αλλεπάλληλες συγκυβερνητικές ομάδες, ο λαός μουδιάζει και οι ληστές συνεχίζουν να κάνουν πάρτι ληστρικό. Οπότε Ένας και πρωθυπουργικός ανασχηματισμός είναι σφόδρα πιθανός, οπότε η φαγάνα ετοιμάζει  γαλάζιο πλατύγυρο καπέλο σε πράσινο φόντο με ροζ βούλες. 

  2.— Ο απόγονος του Ταχίρ Παπούλια λόγω γήρατος, δείχνει να μην έχει πλέον, καμία επαφή με το περιβάλον, οπότε το μοιραίο, είναι σφόδρα πιθανόν να επισυμβεί λίαν προσεχώς, οπότε λόγω συγκυρίας θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. 

  3.— Και να μη ξεχνάμε την “είδηση” ότι στις τελευταίες εκλογές, πολλοί στοχοποίησαν τον μικρό Αγγελόπουλο, ως οπαδό του Τσίπρα του πεντόβολου!!!!!

  === Το βέβαιο είναι, ότι η Φαγάνα Άννα Αγγελοπούλου, πάντα είχε και έχει πολιτικές φιλοδοξίες και ποτέ δεν τις έκρυψε.

  === Το βέβαιο είναι, ότι αφού η Φαγάνα Άννα Αγγελοπούλου αποφάσισε να…. αρθρογραφήσει, έστω και με ασυναρτησίες, σίγουρα θα κάνει και την επόμενη κίνηση.

  === ΟΧΙ, το περιεχόμενο με τις μαλακίες της δεν συντρέχει κανένας λόγος να το αναπαράγω. Σε αυτά είναι πάντα κρυόκωλη. Το χρήμα της έχει καλύτερη ευφράδεια.

 

Απάντηση