ΣΗΜΙΤΗΣ-ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ  === Στον κακοποιό Τσοχατζόπουλο έχουμε υποχρέωση, να χρεώσουμε μια μεγάλη αλήθεια που λέει, και ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

  === ΝΑΙ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΙΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΣΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΗΣΑΝ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΒΡΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΡΟΜΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ.

  === Η εμπεδωμένη φιλοσοφία ΚΟΖΑ-ΝΟΣΤΡΑ, για τη διαδοχική κυβερνητική διαχείριση της διεφθαρμένης δικομματικής εξουσίας, επιβεβαιώνεται με κάθε κυβερνητική μεταβολή, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ από της επικρατήσεως των εκσυγχρονιστών της απάτης, από τους Σημίτη και Κωστάκη Καραμανλή, με τη καθιερωμένη λήθη, μέσα από τη καταφανή συνωμοσία του νόμου της σιωπής. Ο Ιταλοεβραίος Αλ Καπόν(ε), μοιάζει καρικατούρα μπροστά στους γκάγκστερς, που διαχειρίζονται την πολιτικοστρατιωτική εξουσία στην Ελλάδα, τουλάχιστον από το 1990 μέχρι σήμερα.

  === Η καθιέρωση από τη συμμορία του σιωνιστή ΣΗΜΙΤΗ με τον Παπαντωνίου, της τεράστιας απάτης, του κατ΄ ευφημισμό αποκαλούμενου “ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ” για την ανάδειξη των προμηθευτών και εργολάβων, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ….ΑΠΑΤΗΣ, σε τέτοιο μέγεθος, που εξαναγκάστηκαν οι Ευρωπαίοι γκάγκστερς των Βρυξελλών, να υποχρεώσουν τις πουλημένες κυβερνήσεις των Αθηνών να τον…. αποσύρουν!!!! Ήταν εφεύρημα των σάπιων οικονομικών εγκεφάλων ΣΗΜΙΤΗ – ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ο “μαθηματικός τύπος” αφού με μαθηματική ακρίβεια προέκρινε και αναδείκνυε ΠΑΝΤΑ, τους ΙΔΙΟΥΣ μεγαλύτερους απατεώνες που κατατρώγουν ως πιράνχας, τα κρατικά ταμεία.

  === Ούτε μία προμήθεια, ούτε ένα έργο δεν ανατέθηκε με αντικειμενικά κριτήρια -με αυτό το πλέον σάπιο σύστημα ανάδειξης- επί κυβερνήσεων Σημίτη και Καραμανλή!!! Ο “μαθηματικός τύπος ανάδειξης προμηθευτών και εργολάβων” ήταν κομμένος και ραμμένος στα μέτρα των διεφθαρμένων κυβερνητών και των κατά υπουργείο πιράνχας!!!! Όχι ότι μετά τη κατάργηση του νόμου-απάτη, καλυτέρευσαν τα πράγματα, ΔΙΟΤΙ στη συνέχεια οι ίδιες πολιτικοοικονομικές συμμορίες, έγραψαν κάθε Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί αναδείξεως προμηθευτών και εργολάβων του δημοσίου, εκεί που δεν πιάνει η μελάνη και ΕΠΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΣΠΟΡ του κατακερματισμού των δαπανών, για να αναθέτουν απ΄ ευθείας, στα πιράνχας της αρεσκείας τους και καταργώντας στη πράξη τη διαγωνιστική διαδικασία!!!!

  === Το ίδιο ΑΜΑΡΤΩΛΟ δίδυμο ΣΗΜΙΤΗ – ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, ευθύνεται για το ογκωδέστατο σκάνδαλο ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ του κόστους διενέργειας των Ολυμπιακών αγώνων, σε συνεργασία με τη φαγάνα Αγγελοπούλου!!!!

  === Το ίδιο ΑΜΑΡΤΩΛΟ και ΦΑΥΛΟ δίδυμο ΣΗΜΙΤΗ – ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, ευθύνεται για το ογκωδέστατο σκάνδαλο της ΦΟΥΣΚΑΣ του ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ!!!!Ενός χρηματιστηρίου της πλάκας, του οποίου ο γενικός δείκτης, σύμφωνα με τα διεθνή μεγέθη και στάνταρς πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 480 – 580 μονάδες, τον έτρεξαν μέχρι τις 6.500 μονάδες, και με τη βοήθεια παπαγάλων τύπου Μαντέλη, τύπου Τσουκάτου, τύπου Π. Κονταλέξη, Π. Πανούση, Γ. Μπατατούδη, Κ. και Χ. Στέγγου, Σ. Τασόγλου, Δ. Ράνιου και πολλών άλλων, ξεζούμισαν και ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ, τόσο τα ασφαλιστικά ταμεία, όσο και χιλιάδες μικροεπενδυτές!!!!

  === Δεν θα ξεχάσω την τεράστια ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ του τραπεζίτη Salas, όταν ενώ είχε αποκαλυφθεί το σκάνδαλο και άρχιζε να ξεφουσκώνει η φούσκα, έβγαινε ο ακατονόμαστος και διέδιδε δημόσια, ότι ο δείκτης θα ανέβει πάνω από τις 7.500 μονάδες!!!!!!! προκειμένου να συγκρατήσει το κύμα φυγής και να φάει ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΠΡΑΣΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ, όσο το δυνατόν περισσότερα από τους μικροεπενδυτές.

  === Το αποκορύφωμα της απάτης επισφραγίσθηκε με την ιστορική ρήση του ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΙΚΟΥ διδύμου ΣΗΜΙΤΗ – ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, και δια στόματος του ίδιου του ΣΗΜΙΤΗ, που έριξε την ευθύνη στους άσχετους μικροεπενδυτές, λέγοντας…. “ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ!!!!!” Οι ίδιοι κακοποιοί και φαυλοι κυβερνήτες, έβγαιναν στα ΜΜΕ και ταύτιζαν την απάτη και φούσκα του χρηματιστηρίου με δήθεν πραγματική πρόοδο της ανύπαρκτης Ελληνικής οικονομίας και ΠΡΟΕΤΡΕΠΑΝ ως κοινά παπαγαλάκια τους μικροεπενδυτές, να εμπιστευθούν τις οικονομίες τους στους πολιτικοτραπεζικούς ληστές του χρηματιστηρίου!!!! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ, ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΔΙΔΥΜΟ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!!! Ακόμα και αν δεν είχαν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, διδακτορικό οικονομολογικής κατεύθυνσης, η πρόσβαση που είχαν τόσο στο χρηματιστήριο, όσο και στις χρηματιστηριακές και τραπεζικές εταιρείες ήταν άμεση, τόσο από στελέχη τους, όσο ΑΚΟΜΑ και από συγγενικά τους πρόσωπα, που εργάζονταν σε χρηματιστηριακές εταιρείες.

  === Το ίδιο αμαρτωλό δίδυμο ΣΗΜΙΤΗ – ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, ευθύνεται για τους άθλιους όρους ένταξης της Ελλάδας στην ΟΝΕ (πρόδρομος ΕΥΡΩ), όπου τα αφεντικά τους, οι εβραιογερμανοί τραπεζίτες θησαύρισαν σε βάρος των κρατικών ταμείων, αφού συμφωνήθηκε μια εξωφρενική ισοτιμία της δραχμής, σε σύγκριση με την ισοτιμία που υπήρχε με το γερμανικό μάρκο και τους σκανδαλωδώς ευνοϊκούς όρους που συνδέθηκε το Μάρκο με την ΕΛΜ και το ΕΥΡΩ!!! Μιλάμε για ληστεία δεκάδων δισεκατομμυρίων ΕΥΡΩ σε βάρος της Ελλάδας. Συνέβη μια υποτίμηση της τότε δραχμής κατά 60% τουλάχιστον και θάφτηκε στη πλαστή προσδοκία κατάληψης της ευρωπαϊκής αγοράς και της διασφάλισής μας κάτω από ένα σταθερό ενιαίο νόμισμα!!!!!! Θάφτηκε το μεγαλύτερο οικονομικό έγκλημα κάτω από έναν νόθο ευρωπαϊσμό!!! Ακούω τη παραγραμμένη απάτη, για δήθεν απαίτηση των Γερμανικών αποζημιώσεων για τις ληστείες τη περίοδο της Γερμανικής κατοχής και ΕΞΑΓΡΙΩΝΟΜΑΙ.

  === Εξαγριώνομαι διότι πίσω από αυτό το φραστικό πυροτέχνημα-απάτη, θάβουν τις πολλαπλάσιες σύγχρονες ληστείες των Γερμανοεβραίων τραπεζιτών και βιομηχάνων. Αποπροσανατολίζουν μιλώντας για κάτι που οι ίδιοι ντόπιοι και ξένοι πολιτικοί απατεώνες, έχουν κλείσει με μαύρες, μυστικές συμφωνίες κάτω απ΄ το τραπέζι.  Αποπροσανατολίζουν, διότι οι σύγχρονοι πολιτικοί – ποινικοί απατεώνες που ευθύνονται για τις σύγχρονες ληστείες, εξακολουθούν να κυβερνούν!!!! Οι ένοχοι και διαπλεκόμενοι που πρέπει να συλληφθούν, συνεχίζουν να διαχειρίζονται τις τύχες μας και να διαμοιράζονται με τους τραπεζίτες το κρατικό χρήμα, φορτώνοντας στον λαό τα χρέη.

  === Ο “Τ.Ν.” μερικές φορές μου κάνει πάσα και πραγματικά έπρεπε να ασχοληθώ με το διεστραμμένο και διεφθαρμένο γκαγκστερικό δίδυμο ΣΗΜΙΤΗ – ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ (όπως πρέπει να ασχολούμαστε και με τη ληστοσυμμορία Καραμανλή), γιατί με τις πρακτικές ΚΟΖΑ-ΝΟΣΤΡΑ που ακολουθούν τα κόμματα εξουσίας, σιγά-σιγά αλλά ΣΤΑΘΕΡΑ, θάβουν τις παλαιότερες υποθέσεις σκανδάλων και αρπαχτών και με τη  βοήθεια καθαρμάτων σαν τον ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ απόγονο του Ταχήρ Παπούλια, με κάθε διπλό κλείσιμο της βουλής, αυτού του καταντήματος σε οίκο ανοχής και στάβλο αγρίων, παραγράφουν πολιτικά και πολλές φορές και ποινικά, τα περισσότερα σκάνδαλα-εγκλήματα και εκτονώνουν τη μάζα, με λίγα ψιλά, τύπου Ψωμιάδη και κουμπάρων.

  === ΛΥΠΑΜΑΙ που το λέω, αλλά μόνο μια κυβέρνηση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, που θα προέλθει από δυνάμεις αποκομμένες από τη διεφθαρμένη πολιτική σαβούρα του σημερινού κοινοβουλίου, αλλά και που δεν θα στηρίζεται στα έμμισθα πολιτικά καθάρματα των τραμπούκων και μασόνων της Χρυσής Αυγής, μπορεί να αλλάξει τη κατάσταση.

ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.:
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΝΕΝΝΑ, ΕΞΩ ΟΙ ΚΑΛΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!
Με αυτα για το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ των απατεωνων συνεταιρων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ που μαζι τα ετρωγαν το αμαρτωλο καλοκαιρι εκεινο της ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ, θυμηθηκα τον μοιραιο συμπαθεστατο  αρχιδιαπλεκομενο ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ συχωρεμενο σημερα πλεον ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ που καθε τρεις και λιγο τον εβγαζαν οι ΤΡΕΜΗ ΚΑΙ CIA και παρακινουσε για λογαριασμο της πρασινογαλαζης συμμοριας τον κοσμακη να βαζει οσα εχει και δεν εχει στην ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΓΙΑ να γινεινΛΑΔΙ της μηχανης των απατεωνων….με τον Γιαννο με εκεινα τα μοιραια του κατασπρα δοντια να χαμογελαει με το φαγοποτι (ωραιο βλεπεις το παιδι / θα ταπαιρνε και απο την ΚΟΛΙΝΟΣ ο Μεγαλος)

Απάντηση