ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  === Ένας κοπρίτης νεοναζί, που τον έχω κόψει από τότε που άρχισα να γράφω και να αναρτώ στο διαδίκτυο, μου έστειλε μια τρισάθλια ανάρτηση, στο δικό του ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ ιστολόγιο στην υπηρεσία των σιωνιστών νεοναζί του Μιχαλολιάκου, για να παραπονεθεί για λογαριασμό των κοπριτών υπηρετών του φαύλου καθεστώτος, κατά του κακού YouTube, το οποίο (ισχυρίζεται) ότι της κατέβασε ένα ….ρομαντικό ευχετήριο βίντεο!!!!

  === Ηλεκτρονική διεύθυνση κατεβασμένου βίντεο καμία!!!!!!!!

  === Επειδή κάθε σοβαρή φουτάνα τα κατεβάζει μόνη της και ευχαρίστως, πάω να ικανοποιήσω τη περιέργειά μου και διαπιστώνω ιδίοις όμασι (που λεν κι΄ οι παραμορφωμένοι) ότι ο ηλίθιος νεοναζί, έχει κρεμάσει δύο ίδια βίντεο: 

  1.—- Ένα το κανονικό αναρτημένο στο YouTube, με τη ρομαντική αναδρομή στο παρελθόν και τις ευχές της Χρυσής Αυγής, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ από το YouTube.

  2.—- Και ακριβώς δίπλα, όπως τα βλέπετε στην εικόνα, το ίδιο ακριβώς βίντεο της Χρυσής Αυγής, όπως ανέβηκε στο YouTube, αλλά πειραγμένο (σαν τα μυαλά των ανεγκεφάλων τους) από όλλες τις πλευρές, αλλά…. εκ των υστέρων, πάνω και κάτω, δεξιά και αριστερά, ώστε να καλύψη ο ΒΛΑΞ, τις ταυτοποιήσεις που παρέχει το YouTube, σε ΚΑΘΕ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ.

  === ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΣΑΝ ΤΟ YOUTUBE ή ΤΟΝ BLOGGER ή ΤΟ WORDPRESS κλπ, ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ, ή ΤΟΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΣΟΥ ΤΗ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ, ή ΣΕ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ.

  === Επειδή οι φασίστες φιλοσιωνιστές, σε τέτοιες περιπτώσεις που δεν τους γράφω την ηλεκτρονική τους διεύθυνση, μου κάνουν ….δημοκρατική διαπαιδαγώγηση, τους επαναλαμβάνω, ότι μόνο για αυτούς, εγώ, ο πτωχός πλην τίμιος Μπαρμπανίκος, απλά τους ανταποδίδω τη λογοκρισία τους.

  === Ακολουθεί το….. καταργημένο βίντεο με τις ευχές της μαύρης αυγής, το οποίο δυστυχώς παίζει κανονικά και δεν έχει την παραμικρή ένδειξη ότι αντικαθιστά άλλο που τυχόν κατέβηκε!!!!

Απάντηση