ΠΑΓΚΑΛΟΣ -ΚΛΟΠΗ -ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ  === .…και που φοροδιαφεύγουν αλλά και που προστατεύουν τους μεγαλοφοροφυγάδες βιομηχάνους, εργολάβους, προμηθευτές του Δημοσίου, τραπεζίτες, εφοπλιστές.
  === Ξέρει τι ρωτήθηκε στον Αλαφούζικο ΣΚΑΪ προχθές ο κοπρίτης ΠΑΓΚΑΛΟΣ και ξέρει πολύ καλά, ο  επί 30 χρόνια και πλέον βουλευτής και υπουργός, που και πως έσυρε την βρόμικη απάντησή του, σε μια απίστευτη συνέντευξη, όπου με απόλυτη ανευθυνότητα, μοίρασε τις ευθύνες της δικής του διεφθαρμένης και προκλητικής πολιτικής ζωής, και όλων των γαλαζιοπράσινων ληστών συναδέλφων του στη μάσα και στη μίζα, στον ποιον????…. Στον λαό!!!!
  === Ο λαός ήθελε διορισμούς, αποφάνθηκε ο αλητήριος πολιτικός και κοπρίτης!!!
  === Ο λαός ρε τρισάθλιε, προσπαθεί να εμπιστευθεί μια πλειοψηφία, ικανή να βρει λύσεις, με τις οποίες να υπάρχουν κίνητρα δημιουργίας πραγματικών θέσεων εργασίας. Με ενδιαφέρει ρε απατεώνα Πάγκαλε, να δουλεύω και η όποια δουλειά μου (δημόσιο ή ιδιωτικό – αδιάφορο) να μου εξασφαλίζει αξιοπρεπή διαβίωση, σε μένα και την οικογένειά μου. Το ότι γεμίσατε το δημόσιο με οικογενειακά σας τρωκτικά, δεν αφορά τον λαό. Το ότι επίσης εσύ και οι όμοιοί σου πολιτικοί απατεώνες, γεμίσατε το δημόσιο με τους κλακαδόρους και αφισοκολλητές σας, για να εξασφαλίζετε την επανεκλογή σας, ούτε αυτό αφορά τον λαό. Η ανάγκη για αναζήτηση εργασίας του άνεργου ΚΑΙ στον δημόσιο τομέα είναι δικαίωμα και ΟΧΙ δική σου δικαιολογία των άνομων πράξεών σου, όταν κατασκευάζεις ψηφοθηρικά σκαλοπάτια, ακόμα και εξαγοράς συνειδήσεων των ψηφοφόρων σου, ώστε να θεραπεύεις την αγωνία για την επανεκλογή σου. Με γνωστές τις ιστορίες οικογενειακών ρουσφετιών για τη γυναίκα σου και τη κόρη σου, είσαι ο τελευταίος που δικαιούσαι να μετατοπίσεις τις ευθύνες της παρακμής σου.
  === Ο λαός ζητούσε φοροαπαλλαγές, αποφάνθηκε ο νεόπλουτος πολιτικάντης Πάγκαλος!!!
   === Το 70% τα εκατό του λαού ρε ξεφτίλα, ζει κάτω από το Ευρωπαϊκό όριο φτώχειας και παρόλα αυτά, επί μακράν σειρά ετών, δεν σέβεσαι τίποτα, τον γδέρνεις φορολογικά, για να πλουτίσεις μέσα από τη πολιτική σου καριέρα και για να εξαγοράσεις ψήφους λαθρομεταναστών πλέον, αφού τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες σας φτύνουν και σας γιαουρτώνουν κατάμουτρα. Ομοίως, άλλο ένα 15% φυτοζωεί στα όρια της φτώχειας, το οποίο επίσης, εσύ και οι συνάδελφοί σου στη κλεψιά τους έχετε καταγδάρει φορολογικά!!! Επίσης, άλλο ένα 10% μικρομεσαίων επιτηδευματιών και μισθοσυντήρητων που καταφέρνουν να διαβιούν αξιοπρεπώς, επίσης τους έχεις καταγδάρει φορολογικά!!! Τι και ποιοι μένουν??? Μένουν οι κοπρίτες σαν και λόγου σου με τις προκλητικές φοροαπαλλαγές, αλλά και οι χορηγοί σου επιχειρηματίες, με τις εικονικές συγχωνεύσεις επιχειρήσεων, με τις προκλητικές επιδοτήσεις επιχειρηματιών για δήθεν δημιουργία θέσεων εργασίας, ΕΝΩ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ, ΟΤΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙΣ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΠΕΙΝΑΣ!!!! Αυτοί, οι πολιτικοί, οι επιχειρηματίες, και οι τραπεζίτες και οι εφοπλιστές και οι μεγαλοξενοδόχοι, είστε το αχόρταγο παρακράτος των φοροαπαλλαγών!!! — ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ!!!!
  === Ο λαός ζητούσε …Φοροδιαφυγή, δήλωσε ο βαρύγδουπος σαπιοκοιλιάς…..
  === Ρε αλητήριε γιαουρτωμένε πολιτικάντη,  ακόμα και αν όλος ο λαός αγόραζε χωρίς απόδειξη σαν τελικός αγοραστής-καταναλωτής, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ότι αυτή η τελική αγορά-κατανάλωση, δεν ξεπερνά ως ΦΠΑ, το 2% της τελικής αξίας της κατανάλωσης, ΔΗΛΑΔΗ, μιλάμε για ένα ισοδύναμο, 10% περίπου του συνολικού ΦΠΑ, διότι ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ότι η φύση λειτουργίας του ΦΠΑ είναι διαδοχική και το 90% του συνολικού ΦΠΑ αφορά τη παραγωγή, τη μεταποίηση και τη τριπλή τουλάχιστον μεταπώληση των προϊόντων, πριν αυτά φτάσουν στον τελικό χρήστη-καταναλωτή. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΣΑΝ Ο ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΕΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ, ότι η μεγαλύτερη μάζα του ΦΠΑ ως φόρου κατανάλωσης, προεισπράττεται σε πολλά προηγούμενα στάδια πριν τον τελικό χρήστη-καταναλωτή, από τον βιομήχανο, τον βιοτέχνη, τον μεταπράτη τον μεγαλέμπορο και τα παρασιτικά παρακλάδια που αυτοί κατασκευάζουν είτε σαν μονοπώλια είτε σαν τραστ για να ανεβάσουν τις τιμές.
  === Αν πάμε δε στις παροχές υπηρεσιών, πάλι ρε κοπρίτη Πάγκαλε, δεν δικαιούσαι να ταυτίζεις εμένα και κάθε χαμηλομισθοδοτούμενο και κάθε χαμηλοσυνταξιούχο, με εκείνους τους κλέφτες καθηγητές μεγαλογιατρούς, με εκείνους τους κλέφτες μεγαλοδικηγόρους, με εκείνους τους κλέφτες μηχανικούς, κλπ κοπρίτες προστατευόμενούς σου, οι οποίοι δεν εκδίδουν τα από το νόμο προβλεπόμενα παραστατικά, για να δηλώνουν μικρότερα εισοδήματα και να φοροδιαφεύγουν. Την εξουσία τόσα χρόνια πολιτικέ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, εσύ και οι όμοιοί σου την είχατε, τους φοροκλέφτες -που δεν ήταν ο λαός που όλοι εννοούμε- τους γνωρίζατε έναν-έναν, αλλά τους προστατεύατε και εξακολουθείτε να τους προστατεύετε. Ποιος λαός φοροδιαφεύγει ρε ελέφαντα??? Το 5-6% των φοροφυγάδων μεγαλοεπιχειρηματιών και μεγαλοστελεχών, είναι ρε κοπρίτη ο λαός σου????
Είπε και άλλα ο βαρύγδουπος αεροβόλος. Το ελεύθερο να κατεβάζει τανκς στα πανεπιστήμια ζητά ο από γέννα και μια ζωή ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.
“Βλέπει” αίμα στα χέρια στελεχών άλλου κόμματος, αλλά όχι στις δολοφονικές δικές του αποφάσεις και προδοτικές υπογραφές.
Έκανε και μαύρο χιούμορ για το ταξίδι του φίλου του του Τσίπρα στη Λατινική Αμερική!!!

Ήταν πάλι, ΕΝΑΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ.

Απάντηση