ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ 3 ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΖΟΜΑΙ  === ΑΝΑΞΙΟΣ σχολιασμού ο Δήμος Αθηναίων και ο Δήμαρχος Καμίνης!!!

  === Βίντεο για το που πάνε τα ρούχα για τους απόρους …που εκθέτει τον Δήμο Αθηναίων παρά τις χλιαρές διαψεύσεις περί του αντιθέτου

   === Ο Δήμος Αθηναίων απάντησε (μετά από 15 ώρες) για το δημοσίευμα της εφημερίδας “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”  πως το δημοσίευμα είναι “ανάξιο σχολιασμού” …προσπαθώντας εμμέσως πλην σαφώς να αμφισβητήσουν την φωτογραφία που δημοσίευσε η εφημερίδα… Έλα όμως που εκτός από φωτογραφία υπάρχει και βίντεο που αποδεικνύει πως ανάξια σχολιασμού δεν είναι τα επικριτικά δημοσιεύματα αλλά ο ίδιος ο Δήμος Αθηναίων και ο δήμαρχος του…
=== Δείτε το βίντεο:

  === ΠΗΓΗ:  GreekAlert.com

  === Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ-ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ
=== ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ…ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!!
=== Μπορεί η πρωτοβουλία αγάπης του τηλεοπτικού σταθμού Mega, την περασμένη Κυριακή, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Νοιάζομαι – Μοιράζομαι», να ξεπέρασε κάθε προσδοκία σχετικά με τη μαζική συμμετοχή του κόσμου, ωστόσο ο Δήμος της Αθήνας, που συμμετείχε σε αυτήν την προσπάθεια, αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων.
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ 1   === Και αυτό γιατί, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «δημοκρατία» με φωτογραφικά ντοκουμέντα, ένα μέρος αυτών των προσφορών των πολιτών, κυρίως ρούχα και παιχνίδια, φαίνεται ότι κατέληξε στους κάδους απορριμμάτων και όχι σε αυτούς που έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες οικονομικά ημέρες που περνάει η κοινωνία.
=== Ειδικότερα, σε μεγάλους κάδους απορριμμάτων κατέληξαν οι προσφορές των πολιτών που έσπευσαν να δώσουν ό,τι μπορούσαν, ακόμη και από το υστέρημά τους, για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους. Δεκάδες τόνοι από αντικείμενα που πρόσφερε ο κόσμος, τα οποία μαζεύτηκαν στην πλατεία Συντάγματος, κατέληξαν στα σκουπίδια του Δήμου Αθηναίων, ενώ πλημμύρισαν οι κάδοι από ρούχα, παιχνίδια κ.λπ.
=== Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα για τον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, ο οποίος θα πρέπει να απαντήσει άμεσα για το τραγικό θέαμα που αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, καθώς και για τον τρόπο λειτουργίας του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος συνεργάζεται στενά με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ), χωρίς όμως -καθώς δεν αποτελεί δομή του δήμου- να υπόκειται σε έλεγχο!
=== Οι φωτογραφίες αποτελούν μοναδικά τεκμήρια και αδιάψευστο μάρτυρα για τη σημερινή αποκάλυψη της «δημοκρατίας», που αναμένεται να συζητηθεί, όπως συζητείται ήδη και στους διαδρόμους του δημαρχιακού μεγάρου. Ο εικονιζόμενος κάδος βρίσκεται λίγο πριν από τον σταθμό Λαρίσης και ακριβώς απέναντι από το παλαιό Φρουραρχείο, όπου ο κ. Καμίνης στεγάζει τις πολυποίκιλες συνεργασίες του με τις ΜΚΟ.
Μακάριος Β. Λαζαρίδης-εφημεριδα Δημοκρατια
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ 2 ΝΟΙΑΖΟΜΑΙΠΗΓΗ:  ΠΡΕΖΑ TV

Απάντηση