Viewty  === ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
  === Σας έχω ενημερώσει προ ετών για πολλά αντίστοιχα περιστατικά, με αποκορύφωμα τον διορισμό του ιδρυτή της ιδιωτικής EUROMEDICA, ως …διοικητή του κρατικού, ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Έκτοτε, τα χωρίς προδιαγραφές “ασθενοφόρα” ιδιωτικών ασφαλιστικών και νοσηλευτικών εταιρειών, κάνουν μόνιμη πιάτσα στα κρατικά νοσοκομεία, όπως τα ΤΑΧΙ και κάνουν εγγραφές συνδρομητών, εκμεταλλευόμενοι την απαράδεκτη στάση του προσωπικού του ΕΚΑΒ, οι οποίοι αρνούνταν να διακομίζουν τα περισσότερα περιστατικά….
  === Ας μην επεκταθώ στα πριν…..

  === Σήμερα, 30 Δεκεμβρίου 2012 Κυριακή και εργάσιμη, βρέθηκα στο Carrefour Νέας Ευκαρπίας και υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας του παρακάτω περιστατικού.

  === Λιποθύμησε μια κυρία, η οποία φευ, είχε την “ευτυχία” να έχει και ιδιωτική ασφάλιση νοσηλευτικής και υγειονομικής περίθαλψης. Ειδοποιήθηκε η ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία, η οποία με τη σειρά της, μερίμνησε να ειδοποιηθεί η συμβεβλημένη EUROMEDICA, η οποία έστειλε ένα ασθενοφόρο τσέπης (δηλαδή από αυτά που λέω ότι δεν έχουν ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ προδιαγραφές ασθενοφόρου – μήπως διαφωνείς Σαμπατακάκη???), κάτι λέει ο οδηγός με την ασθενή, μετά ο οδηγός μιλά στο κινητό του και στη συνέχεια απλά περιμένουν, με την ασθενή σε ένα κάθισμα έξω από το πολυκατάστημα.
=== Η απορία μου λύθηκε σε 6-7 λεπτά, όταν στο περιστατικό, που δεν φαίνεται ιδιαίτερα σοβαρό, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ, του ίδιου ΕΚΑΒ που οι “διασώστες” του ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ.
=== Αφού τα λέει για λίγο ο “διασώστης” με τον οδηγό του ασθενοφόρου τσέπης (συγκρίνετέ το στις φωτογραφίες με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αν έχετε απορίες) της EUROMEDICA, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΦΟΡΕΙΟ, οδήγησαν ποδαρηδόν την ζαλισμένη της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, εντός του ασθενοφόρου του ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΕΚΑΒ, (το οποίο σύμφωνα μμε αποφάσεις της Ομοσπονδίας τους, δεν εκτελεί τέτοιες διακομιδές!!!!!!!!!) για να την περιθάλψουν σαν….. έκτακτο περιστατικό, σε….. ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, εις δόξαν της οικονομίας της…. ελεύθερης αγοράς των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών και των ιδιωτικών EUROMEDICA!!!!!!!

Viewty

Το αριστερό φορτηγάκη της EUROMEDICA έχει επιγραφή με την ένδειξη “ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ” ενώ δεν κάνει ούτε για μεταφορά υλικού!!!! Τέτοια κυκλοφορούν οι ιδιώτες ως δήθεν ασθενοφόρα, εν γνώσει των Σαμπατακάκη και Ρακιντζή!!!

  === Τις φωτογραφίες της συνεργασίας ΥΠΟΤΑΓΗΣ του κρατικού ΕΚΑΒ και των Δημόσιων Νοσοκομείων, στις αδηφάγες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες και κλινικές, τις αφιερώνω πρωτίστως, στους πάσης φύσεως κοκορίκους του ΕΚΑΒ, που ορκίζονται στη μάνα τους και στη πεθερά τους, ότι το ΕΚΑΒ εκτελεί μόνο επείγοντα περιστατικά σε τροχαία ατυχήματα!!!!!!! Θυμάσαι Σαμπατακάκο????? Ρακιντζάκο????? Και σε σας, ομοίως!!!…
…και κοπριά στα λάχανα!!!!….
Μέχρι να έρθει ένας σίφουνας να σας θερίσει και να σας εξαφανίσει από προσώπου γης!!!!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
Το κρατικό ΕΣΥ θα συνεχίσει να υπάρχει, για να έχουν να κλέβει η διεφθαρμένη ιδιωτική πρωτοβουλία στον χώρο της υγείας. Είναι ένας εύκολος τρόπος να κλέβουν το κράτος.

Απάντηση